پخش زنده
امروز: -
27 نفر از گردشگران کشورهای آلمان و ایتالیا از جاذبه های تاریخی و گردشگری شهرستان گناباد دیدن کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون گردشگری اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد گفت: این گردشگران شامل 14 نفر از گردشگران ایتالیا و 13 نفر از دانشجویان و استادان گروه ایران شناسی مطالعات خاورمیانه دانشگاه مونیخ آلمان هستند.
مهدی ذوالفقاری افزود: این گردشگران از جاذبه های تاریخی گناباد شامل قنات قصبه به عنوان تنها اثر ثبتی خراسان در فهرست آثار جهانی یونسکو، مسجد جامع تاریخی، مدرسه نجومیه، موزه مردم شناسی، روستای هدف گردشگری ریاب، کاخک و دیگر جاذبه های این شهرستان دیدن کردند.
از 250 اثر تاریخی شناسایی شده در گناباد 144 اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده که در این میان قنات قصبه به عنوان تنها اثر ثبت شده خراسان رضوی در فهرست آثار جهانی یونسکو از جایگاه خاصی برخوردار است.