• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۰۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۲
اجتماعی

تذکر به شهردار تهران در خصوص بازیافت زباله

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: در خصوص نحوه جمع آوری و دفن و بازیافت زباله های شهر تهران در مرکز کهریزک ضمن تذکر به شهردار تهران، خواهان پاسخگویی وی هستم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رحمت الله حافظی در بازدید از مرکز بازیافت زباله در کهریزک افزود: پس از بازدید سرزده از این مرکز مشاهده شد علیرغم اینکه این مرکز خط پردازش برای بازیافت صحیح زباله دارد اما تخلیه ، بازیافت و دفن زباله ها به صورت غیراستاندارد و غیربهداشتی در فضای باز انجام شده که این مسئله مورد تأیید نیست.
وی با اشاره به اینکه تخلیه و دفن زباله ها به صورت سنتی موجب روان شدن شیرابه های زباله ها و تشکیل دریاچه شیرابه می شود، گفت: این شیرابه های خطرناک و آلوده وارد آبهای زیرزمینی شده و علاوه بر صدمات فراوان به محیط زیست می تواند باعث انواع مشکلات زیستی و بهداشتی برای شهروندان نیز بشود.
حافظی افزود: نمره شهرداری در خصوص دفن زباله ها از نظر من صفر است و اینگونه کار کردن قابل پذیرش نیست.
وی گفت: با تبلیغ و شعار آسمان آبی و زمین پاک کاری انجام نمی شود بلکه باید در جمع آوری، بازیافت و دفن زباله ها از روشهای روز دنیا استفاده کرد.
حافظی همچنین با اشاره به شیرابه های زباله های جمع آوری و دفن شده در منطقه کهریزک گفت: این میزان شیرابه که تبدیل به یک دریاچه شده تهدیدکننده محیط زیست و سلامتی شهروندان است.
وی به غلظت بسیار زیاد این شیرابه ها در این دریاچه اشاره کرد و افزود: روشهای روز و استاندارد جهانی برای تصفیه شیرابه های زباله ها وجود دارد.
حافظی گفت: برای تصفیه شیرابه های این مرکز تصفیه خانه ای خریده شد اما با توجه به ظرفیت 1400 مترمکعبی شیرابه ها در شبانه روز و نیز نبود کارشناسی لازم در خصوص غلظت این شیرابه ها دستگاه خریداری شده نیز تنها می تواند حدود 10 درصد از این شیرابه ها را تصفیه کند.
دفن زباله های بیمارستانی به صورت غیراستاندارد و سنتی
وی همچنین در بازدید از بخش زباله های بیمارستانی گفت: متأسفانه در این بخش نیز روش کار کاملاً غیراستاندارد بود طوریکه می توان در این بخش انواع سرنگ ، تیوپ های خون و ادرار ، انواع تجهیزات ، لوازم جراحی و‌ پزشکی را که همگی عفونی هستند نیز به وضوح مشاهده کرد که این زباله ها نیز به صورت غیراستاندارد و سنتی دفن می شود.
رئیس کمیسیون  سلامت ، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران افزود: شهرداری در خصوص زباله های بیمارستانی به صورت مستقیم وظیفه ای ندارد بلکه تولیدکننده این زباله ها باید آنها را به زباله های بی خطر تبدیل کرده و سپس آن ها را تحویل شهرداری دهد .
حافظی گفت: بر اساس تفاهمی که بین شهرداری تهران و وزارت بهداشت و درمان منعقد شده شهرداری پذیرفته با دریافت مبلغی از بیمارستانها ، زباله ها را تحویل بگیرد و آنها را معدوم کند اما شاهدیم که این زباله ها نیز به صورت سنتی و غیربهداشتی دفن می شود.
وی افزود: روش های نوین در دنیا برای انهدام زباله های بیمارستانی، سوزاندن این زباله ها با درجه حرارت بیش از 1700 درجه و نگهداری خاکسترهای آن به مدت دو سال است.
حافظی در ادامه گفت: بخش خصوصی آمادگی دارد در صورت واگذاری زمین و زباله ها معدوم کردن زباله های بیمارستانی را به صورت استاندارد و با استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا انجام دهد اما نمی دانم چرا شهرداری در این زمینه تعلل می کند. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح نخستین مرکز رشد دانشگاه پیام نور در آران و بیدگل
تمرین تیم‌های تنیس روی میز پسران و دختران ایران
کلنگ زنی ساختمان جدید دادگستری شهرستان باشت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تریلی حامل باتری اسیدی، آزادراه کرج-قزوین را در هر دو جهت مسدود کرد
دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان
افتتاح بزرگترین و نخستین درمانگاه تخصصی استان در بهمئی
تساوی فلسطین و لبنان در حضور کادر فنی تیم نوجوانان
حضور ورزشکاران ۴ کشور در مسابقات بین‌المللی تنیس آمل
بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی قدیم فیروزکوه
خاکسپاری شهدای خوشنام در کهگیلویه و بویراحمد
اخذ مالیات از تراکنش کارتخوان‌ها شایعه است
اجتماع دانش‌آموزان سادات قم در شام غریبان حضرت زهرا (س)
برگزاری رویداد صدرا در مهدیشهر
مدارس و دانشگاه‌های استان البرز غیرحضوری شد
کهگیلویه وبویراحمد عزا و ماتم در سوگ شهادت دخت نبی مکرم اسلام
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
قهرمانان وطن در آغوش مردم سیستان وبلوچستان
قزوین غرق در ماتم صدیقه کبری (س)
شهر ایلام میزبان پیکر‌های مطهر شهدای گمنام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)