• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۶۰۹۵۳
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۰
سیاسی » مجلس
رئیس مجلس خبرگان رهبری:

دنیا هنوز ماهیت نظام حاکمیت ولایت فقیه را نشناخته است

آیت الله یزدی: دنیا هنوز ماهیت نظام حاکمیت ولایت فقیه را نشناخته است و شاید برخی در داخل هم ماهیت این نظام را نشناخته و نخواهند که بشناسند.

دنیا هنوز ماهیت نظام حاکمیت ولایت فقیه را نشناخته استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ،رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه کل نظام اگر با ولایت فقیه مرتبط نباشد مشروعیت ندارد، گفت: مجلس خبرگان در واقع در طول رهبری است و وظیفه مراقبت دارد که این ماهیت تبدیل به حکومت‌های دیگر نشود.
 آیت‌الله محمد یزدی در اختتامیه نوزدهمین اجلاس خبرگان رهبری که عصر امروز در مجلس قدیم برگزار شد با بیان اینکه دنیا هنوز ماهیت نظام حاکمیت ولایت فقیه را نشناخته است تصریح کرد : شاید برخی در داخل هم ماهیت این نظام را نشناخته و نخواهند که بشناسند.
وی افزود : امام راحل به صراحت فرمود حاکمیت ولایت فقیه همان حاکمیت پیامبر اسلام است یعنی ماهیت نوع حاکمیت ولایت فقیه همان حاکمیت پیامبر و ائمه خداست.
رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به وظایف اصلی مجلس خبرگان تصریح کرد: وظیفه اصلی مجلس خبرگان تعیین رهبری به هنگام لازم و مراقبت بر استمرار شرایط رهبر منتخب است که شرایط عدالت، اجتهاد و سایر مسائل در او استمرار داشته باشد.
وی مسئله سوم را مراقبت از هویت حاکمیت ولایت فقیه دانست و افزود: شاید برخی دوستان به منظور اصلی بنده در این موضوع توجه نکرده‌اند، اطلاعات من می‌گوید کسانی از قبل در خارج و داخل دنبال این نکته بوده و هستند که این حکومت آهسته به حکومت‌های دیگری که در دنیا وجود دارد تبدیل شود که در آن فردی برای مدتی حاکم می‌شود.
آیت‌الله یزدی اضافه کرد: این درحالی است که مشروعیت تک تک مسئولان و مدیران ادارات و سازمان‌های وابسته به حاکمیت نظام اسلامی به ولایت فقیه است و تا وقتی رابطه‌ آنها با ولایت فقیه مرتبط نباشد، مشروعیت ندارند.
وی با تاکید بر اینکه پشتیبانی و همراهی مردم لازم است گفت: این مسئله مربوط به مقبولیت است.
رئیس مجلس خبرگان با اشاره به مشروعیت بخشی ولایت فقیه به رئیس جمهور، نمایندگان مجلس و رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: تنفیذ رهبری برای مقام رئیس جمهور و انتصاب شخص اول دستگاه قضا از سوی رهبر معظم انقلاب عامل مشروعیت بخشی به آن‌هاست و نمایندگان مجلس نیز بدون حضور شورای نگهبان که فقهای این شورا از سوی رهبری منصوب می‌شوند و بر مصوبات مجلس مراقبت می‌کنند، مشروعیت ندارند.
آیت‌الله یزدی گفت: اگر کل نظام با ولایت فقیه ارتباط نداشته باشد مشروعیت نخواهد داشت.
رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جایگاه مجلس خبرگان رهبری در طول رهبری است اظهار داشت: انتخاب رهبری توسط خبرگان صورت می‌گیرد و نظارت بر استمرار شرایط و مراقبت از ماهیت ولایت فقیه برای تبدیل نشدن آن به سایر سیستم‌های حکومتی برعهده مجلس خبرگان است.
وی با تاکید بر اینکه نوع حاکمیت ولایت فقیه همان چیزی است که پیامبر و ائمه داشته‌اند یادآور شد: در قرون متمادی فقها مراقبت داشتند که چنین نظامی به وجود بیاید و در عرصه عمل حضور یابد و ما خدا را شکر می‌کنیم که این نظام به دست امام تحقق یافت و رهبری با انتخاب خبرگان در جایگاه ولی فقیه قرار دارند و ما در سایه ولایت فقیه زندگی می‌کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد: اگر دشمنان برای تغییر ماهیت نظام ولایت فقیه برنامه دارند، نقشه‌هایشان نقش بر آب شود.
آیت‌الله یزدی با اشاره به کتاب «بازگشت از نیمه راه» خاطرنشان کرد: این کتاب بسیار دقیق خواندنی و عبرت آموز است و بیان می‌کند که چه کسانی همراه امام بودند و حتی در هواپیما با امام حضور داشتند اما در وسط راه بازگشتند.
وی خطاب به اعضای خبرگان گفت : اکثریت دوره بعدی خبرگان نیز از همفکران شما هستند که به مسئله ولایت فقیه و مسئله فقهی ما معتقدند و دوره پنجم طبق قانون کار خود را شروع خواهد کرد.
دری نجف آبادی نیز در پایان با بیان اینکه زمان اجلاس بعدی 4 و 5 خرداد 95 است، گفت: زمان این اجلاس تا 7 خرداد خواهد بود و کشور یک روز نیز بدون مجلس خبرگان نمی‌ماند.
در پایان این اجلاس آیت الله دری نجف آبادی بیانیه پایانی اجلاس دوره چهارم خبرگان رهبری را قرائت کرد .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مشق عزت و آزادگی کردستانی‌ها در شب عاشورا
موقع گرما زدگی چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
مرکز دیجیتال بریکس با حضور وزیر نفت ایران افتتاح شد
خونخواهی رهبر شهید انقلاب، مطالبه جدی دستگاه عدلیه در عرصه بین‌المللی است
نوایی که در گلستان پیچید"شام غریبان سحر ندارد"
گوشه و کنار استان سوگوار سید و سالار شهیدان
خیابان های شیراز ، آیینه دار قیام سرخ حسین
ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند
تاسوعای حسینی در پاکستان
کتابی که ریشه در ۵۰ سال قبل دارد
عزاداری روز عاشورا در شهر‌های مختلف ترکیه
مراسم خیمه سوزان در مشهد ورضویه
پویش «۲۵ درجه» در موکب‌ها
تاسوعا و عاشورا؛ جلوه ای دیگر از خدمت بی ادعا در اردبیل
مشق سرخ عاشورا ، بر بوم هنر
شیرازی ها ؛ پا در رکاب عهد حسین
مراسم عزاداری عاشورای حسینی (ع) ۱۴۰۵ در مشهد مقدس
سالگرد شهید هسته‌ای دکتر صدیقی صابر و گرامیداشت ۱۷ شهید اقتدار در آستانه‌اشرفیه
از سنگر دانشگاه تا میدان جهاد علمی؛ روایت پیشگامان علم در مسیر خدمت به انقلاب
تعزیه‌خوانی در روستای بُرس کدکن تربت حیدریه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیام سردار سیدمجید موسوی به خانوادۀ شهید ماکان نصیری
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود
سفر رئیس جمهور به مشهد مقدس برای زیارت امام رضا(ع)
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی ایران برطرف شد
یادگیری رایگان هنرهای سنتی؛ ثبت‌نام دوره‌های تابستانی در شیراز آغاز شد
ورود کاروان نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
ظرفیت ۶۸هزار نفری کاردانی به کارشناسی ؛ جمعه آخرین روز مهلت ثبت نام
۲۵ سال نذری بریان با طعم معرفت حسینی
لزوم تقسیم‌بندی خراسان رضوی به هفت منطقه شهرداری برای همکاری‌های مشترک
امکان خرید ۲ بلیت هواپیما با تخفیف ۲۰ درصدی در مسیر کیش
مراسم عزاداری روز تاسوعای حسینی ۱۴۰۵ در تهران
دعوت وزنه‌بردار چهارمحال و بختیاری به اردوی آماده‌سازی تیم ملی
عبور دمای چند شهر خوزستان از ۵۰ درجه؛ بستان با ۵۱.۱ درجه گرم‌ترین نقطه خوزستان
اعمال روز عاشورا
اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد
اختلال در ۲ بانک تجارت و ملی ادامه دارد  (۱۶ نظر)
اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب رفع می‌شود  (۳ نظر)
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود  (۳ نظر)
شهرستان باوی صاحب بزرگترین شهرک صنعتی شمال خوزستان می‌شود  (۱ نظر)
رده بندی فیفا، بازگشت ایران به رده ۲۲  (۱ نظر)
یادگیری رایگان هنرهای سنتی؛ ثبت‌نام دوره‌های تابستانی در شیراز آغاز شد  (۱ نظر)
ورود کاروان نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه  (۱ نظر)
ماندگاری هوای گرم در اغلب مناطق خراسان رضوی تا پایان هفته  (۱ نظر)
سنای آمریکا به پایان جنگ با ایران رأی داد  (۱ نظر)
مجوز‌های بی‌ضابطه صنفی، علت ترافیک تبریز  (۱ نظر)
اعتراض کتبی وزارت صمت به افزایش قیمت محصولات ایران خودرو  (۱ نظر)
واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی  (۱ نظر)
ایران برای گسترش همکاری‌ها با هند آماده است  (۱ نظر)
ایمن سازی مسیر‌های اربعین در همدان  (۱ نظر)
قطع برق خودکار ۲۴۴ مشترک در استان به علت عبور از سقف مجاز مصرف  (۱ نظر)