• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۲۶۵۴۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۴
اقتصادی » اقتصاد کلان

خیز فولکس واگن برای ساخت خودروهای گازسوز در ایران

برنامه فولکس واگن با درخواست آزمایش گاز سی ان جی مناطق مختلف برای ساخت خودروهای پایه گاز سوز در ایران اجرایی می شود.

خیز فولکس واگن برای ساخت خودروهای گازسوز در ایرانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما ، به نقل از شانا، علی مهرابی، مدیر طرح سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، امروز در نشست خبری در جمع خبرنگاران از استقبال شرکت‌های خارجی برای ساخت تجهیزات و ماشین های پایه گاز سوز در ایران خبر داد و افزود: شرکت‌های خارجی برای تولید و فروش تجهیزات در ایران باید اقدام به ساخت کارخانه در داخل کنند.

به گفته وی، با توجه به شعار اقتصاد مقاومتی و توانمندی سازندگان داخل، اجازه هیچ گونه واردات تجهیزات سی‎ان‎جی به داخل کشور داده نمی‌شود و سازندگان خارجی ملزم به تولید و ساخت کارخانه در ایران هستند. 


مدیر طرح سی‎ان‎جی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با اشاره به این که 70 درصد تجهیزات ‎سی‎ان‎جی ازسوی سازندگان داخلی تامین می‎شود، گفت: تجهیزات سی‎ان‎جی بیشتر از کشورهای اروپایی از جمله آرژانتین، ایتالیا، آلمان، روسیه و کره جنوبی وارد کشور شده است که هم اکنون تجهیزات کره جنوبی بومی سازی شده و روسیه خواستار تولید تجهیزات در ایران است. 


راه اندازی 10 جایگاه سی ان جی در سراسر کشور مهرابی از راه اندازی 10 جایگاه سی‎ان‎جی جدید با ظرفیت 16 هزار مترمکعب در کشور خبر داد و افزود: تعداد جایگاه‎های سی‎ان‎جی در کشور به 2 هزار و 360 جایگاه رسیده است. 


وی ظرفیت جایگاه‎های سی‎ان‎جی در کشور را 40 میلیون مترمکعب اعلام کرد که هم اکنون تنها از 21 میلیون مترمکعب آن استفاده می شود.

مدیر طرح جایگاه‎های سی‎ان‎جی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از راه اندازی 10 جایگاه دیگر تا پایان سال خبر داد و گفت: تعهد شرکت برای ساخت 50 جایگاه سی‎ان‎جی تا پایان امسال محقق خواهد شد.

مهرابی ادامه داد: 10 جایگاه سی‎ان‎جی در شهرهای دهلران، داراب، تهران، ارومیه، مازندران (ساری، شیرود، مرزی کلا)، بوشهر، همدان، خوزستان راه اندازی شده است.

وی با اشاره به این که گاز سی ان جی حدود 24 درصد از مصرف سوخت حمل ونقل کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: امیدواریم با برنامه های آتی سهم سی‎ان‎جی از مصرف سوخت در کشور به 50 درصد افزایش یابد.

وی در ادامه تعداد جایگاه‎های بخش خصوصی سی‎ان‎جی را 44 جایگاه اعلام کرد و گفت: تقاضا برای احداث 35 جایگاه جدید ازسوی بخش خصوصی در شرکت وجود دارد.

وی اعلام کرد: از تعداد جایگاه‎های کشور 2 هزار و 300 جایگاه از سوی دولت تجهیز شده است که براساس میزان سرمایه گذاری دولت و تقسیمات شهری و کلانشهری کارمزد 70 تا 80 تومان در نظر گرفته شده است. 

وی ادامه داد: این کارمزد برای جایگاه‎های سی‎ان‎جی خصوصی 140 تومان به ازای هر متر مکعب است که در مدت هفت سال سرمایه گذاری صورت گرفته بازگردانده می شود. 


بررسی افزایش کارمزد در شورای اقتصاد

مدیر طرح سی‎ان‎جی شرکت ملی پخش فرآورده‎های نفتی ایران با اشاره به افزایش کارمزد جایگاه‌ها از سال 92 گفت: بیش از سه سال است که کارمزد جایگاه‎داران سی‎ان‎جی افزایشی نداشته است که با پیگیری و پیشنهاد دولت به دنبال افزایش کارمزد هستیم.

مهرابی ادامه داد: پیشنهاد شرکت برای افزایش کارمزد این است که این افزایش در 2 بخش با اختیار شرکت پخش افزایش یابد به طوری که بخش نخست به همسان سازی و استاندارد سازی تجهیزات و جایگاهها اختصاص یابد و بخش بعدی براساس تورم هرسال شاهد افزایش کارمزد برای تامین هزینه‎های جایگاه‌داران باشیم. 

به گفته وی، این پیشنهاد در کمیسیون زیربنایی دولت تصویب شده است و منتظر تصویب آن در هیئت دولت و ابلاغ از سوی شورای اقتصاد برای اجرا هستیم. 
 

اختلاف قیمت بنزین و سی ان جی افزایش یابد

مهرابی با اشاره به اختلاف اندک میان قیمت بنزین و سی‎ان‎جی گفت: برای ایجاد اقبال عمومی برای استفاده از گاز سی‎ان‎جی باید به سمت افزایش اختلاف قیمت میان بنزین و سی‎ان‎جی حرکت کنیم. 


مدیر طرح سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ادامه داد: بهترین گزینه برای جذاب کردن استفاده از این سوخت پاک، ثابت نگه داشتن قیمت سی ان جی و افزایش قیمت بنزین و افزایش منطقی کارمزدها در کشور است. 


وی تعداد خودروهای گازسوز در کشور را حدود چهار میلیون خودرو اعلام کرد و گفت: خودروهای گاز سوز از نظر ایمنی بیشترین امنیت را در مقابل خودروهای بنزین سوز دارند و تاکنون هیچ اتفاقی برای خودروهای گازسوز تولیدی در کشور نیفتاده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت دامداری هفت هزار رأسی دورود نیازمند حمایت مسئولان
جلوه‌هایی از راهپیمایی ۱۳ آبان در مهاباد
پیام وزیر امور خارجه در پی وقوع زلزله در افغانستان
مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم خراسان شمالی
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه تل‌آویو حاضر شد
اعزام پینگ پنگ بازان مرد و زن ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی
اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در نمایشگاه سیدنی
بابلیان با طلایی‌ها ادامه می‌دهد
پیروزی پرسپولیس حاجی خوش مهاباد مقابل نماینده ارومیه
سرلشکر صفوی: ایران با تکیه بر مقاومت قدرت منطقه‌ای شده است
تاکید معتمدین سیستان و بلوچستان بر وحدت پایدار
همکاری میان پژوهشگاه ابن‌سینا و مرکز تحصیلات تکمیلی پزشکی تاجیکستان
افزایش شمار شهدای غزه به ۶۸ هزار و ۸۷۲ نفر
برافراشته در مسیر اقتدار؛ پرچم ایران در دل مردم
صدرنشینی بافقی‌ها با شکست استقلال
راهیان نور بهترین راه مقابله با تهدیدات نرم دشمن
قهرمانی ری آباد میامی در مسابقات منطقه‌ای فوتسال
نوجوانان قمی نسل تازه‌ای از مقاومت
افزایش میزان موالید در مناطق کم‌ برخوردار کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)