• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۶۶۸۱۷
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۶
اقتصادی » مسکن

همراهی تشکل های حمل و نقلی بر رفع مشکلات مالیات بر ارزش افزوده

رئیس هیئت مدیره کانون سراسری انجمن های حمل و نقل بین المللی از هم صدایی و همراهی تشکل های حمل و نقلی بر رفع مشکلات مالیات بر ارزش افزوده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ نخستین نشست بررسی مالیات برارزش افزوده شرکتهای حمل و نقل بین المللی روز گذشته در محل کانون سراسری انجمن های حمل و نقل بین المللی برگزار شد.

مسعود دانشمند با اشاره به هدف این نشست مبنی بر بررسی اهمیت قانون مالیات بر ارزش افزوده گفت: مالیات ارزش افزوده مشکلات زیادی برای فعالان این حوزه ایجاد کرده است که بخش عمده آن ناشی از توجه غیردقیق به حوزه فعالیت حمل و نقل بین المللی در زمان تدوین قانون بوده است.
وی افزود: برای حل این مشکل لازم است مسئولان انجمن های حمل و نقل بین المللی یکپارچه و یک صدا دورهم گرد آیند وبه بررسی و تحلیل مسائل مالیات بر ارزش افزوده بپردازند.

رئیس هیئت مدیره کانون سراسری انجمن های حمل و نقل بین المللی با تاکید بر اینکه مالیات بر ارزش افزوده در چارچوب عدالت مالیاتی فی نفسه برای کشور راهگشاست ، اظهار داشت: باید حوزه عملکرد واردات، صادرات و تزانزیت کشورمورد تحلیل و ارزیابی قرار گیرد و بعنوان راهکار به تدوین کنندگان قانون ارائه شود.
در ادامه این نشست دبیرکانون سراسری انجمن های حمل و نقل بین المللی با اشاره به ماده 12 مالیات بر ارزش افزوده مبنی بر اینکه حمل و نقل عمومی و
مسافر درون شهری و برون شهر از مالیات برارزش افزوده معاف است، خاطرنشان کرد: متاسفانه در گذشته با تفسیری که از این ماده شده است و با حذف (واو) ما بین حمل و نقل عمومی و مسافری اعلام شده است تنها حمل و نقل عمومی مسافر معاف از مالیات بر ارزش افزوده است و دیگر حوزه های حمل و نقلی از این معافیت برخوردار نیستند.
غلامحسین امیری با اشاره به طرح دائمی شدن قانون مالیات بر ارزش افزوده در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سازمان امور مالیاتی پذیرفته اند که مالیات بر ارزش افزوده مشمول حمل و نقل بین المللی اعم از ریلی، دریایی، هوای و جاده ای شود که بر این اساس طرحی در سال 1393به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.
دبیر کانون سراسری انجمن های حمل و نقل بین المللی خاطرنشان کرد: در این نشست تصمیم برآن شده که برای رفع مشکلات و چالش های مبتلابه، کمیته هماهنگی امور مالیاتی شرکت های حمل و نقل با حضور نمایندگان انجمن شرکت های حمل و نقل بین المللی ایران، انجمن حمل و نقل بین المللی شهر تهران، انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته و کانون انجمن های شرکت های حمل و نقل بین المللی تشکیل و این جلسات هر دو هفته یکبار در محل کانون سراسری انجمن های حمل و نقل بین المللی برگزار شود و به پیگیری امور مالیاتی شرکت های حمل و نقل بین المللی اقدام کند.
وی همچنین در پایان این نشست تصریح کرد : اصلاحیه مالیات بر ارزش افزوده توسط کانون از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای تصریح در تصویب مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

بنابر گزارش شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ؛ در این نشست نمایندگان انجمن شرکتهای حمل و نقل ایران، انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته، انجمن حمل و نقل بین المللی شهر تهران مسئولین دولتی ازجمله معاونت حقوقی و بازبینی گمرک ایران، کارشناس ارشد امورمالیاتی، صاحبنظران و مدیران بخش خصوصی حضور داشتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۸ سورتی به پرواز‌های فرودگاه ایلام
نجات صنعت ساختمان در گرو ورود جدی و عملی بخش خصوصی
پایان خلوتی سه روزه
درخشش تیم فوتسال سازمان فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری
اعلام ویژه برنامه‌های سالروز بزرگداشت شهادت حضرت شاهچراغ علیه السلام
همه مقاطع تحصیلی البرز غیر حضوری شدند
افزایش تسهیلات مشاغل خانگی در مراغه
۱۶ دی‌ماه، یادآور حماسه‌ای عاشورایی در دشت هویزه
تکمیل ۱۰۱ حلقه چاه نفت و گاز در سال ۱۴۰۴
طبیعت‌درمانی زمستانی درختان در منطقه یک؛ یخ‌آب جایگزین سموم شیمیایی
نصف جهان ایستاده برای ایران اسلامی
رشد ۲۵ درصدی معتکفین در مراسم اعتکاف امسال در استان فارس
اعتراض به گرانی حق مردم است، اما آشوب راه‌ حل مشکلات نیست
بورل: آمریکا دیگر متحد اصلی اروپا نیست
وظیفه روابط عمومی ها اطلاع رسانی صحیح و سریع است
پی گیری مشکلات بازار ماهی فروشان بندرترکمن در میز خدمت مسئولان
پرداخت ۴ میلیارد تومان غرامت حیات‌وحش در کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص حدود هزار میلیارد ریال برای تامین اقلام مورد نیاز مدارس کیش
گذری در کابل
درخشش بانوان استان در مسابقات دوومیدانی قهرمانی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)