• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۵۴۴۸۷
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
دکتر ولایتی:

افزایش بودجه پژوهشی دانشگاه آزاد به 1000 میلیارد تومان

رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی از افزایش بودجه پژوهشی از 600 میلیارد تومان به یک هزار میلیارد تومان خبر داد.

دکتر علی اکبر ولایتی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با تاکید بر انتظارات مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی از این دانشگاه، گفت: کمک به پیشرفت علم و فناوری و حرکت در جهت توسعه اقتصاد دانش بنیان از راهبردهای اصلی امسال دانشگاه است و برای تحقق آن بودجه پژوهشی از 600 میلیارد تومان به یک هزار میلیارد تومان افزایش یافت.
وی گفت: جذب نخبگان با هدف پیشگیری از خروج این افراد از کشور را از دیگر اولویت‌های دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد و گفت: ارائه خدمات بورسیه به نخبگان از جمله اقدامات حمایتی برای نخبگان در این دانشگاه است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم

* کاهش شهریه مناطق محروم 

رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی توجه به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته را از دیگر اولویت‌های دانشگاه آزاد اسلامی دانست و تاکید کرد: ‌به نسبت محرومیت افراد و مناطق، شهریه آن‌ها در مقایسه با بقیه کاهش خواهد یافت.
آقای ولایتی با بیان اینکه برای دانشجویان مناطق محروم با اجرای بورسیه، زمینه جذب در دانشگاه فراهم خواهد شد تا در هزینه‌ها به آن‌ها کمک شده باشد، خاطرنشان کرد: کاهش شهریه مناطق محروم، متناسب با بودجه افرادی است که در مناطق محروم زندگی می کنند.
وی تصریح کرد: تلاش ما بر آن است که به دانشجویان کمک هزینه نیز پرداخت کنیم و از دیگر ویژگی‌ها و مزایای  بورسیه کردن دانشجویان آن است که آینده را برای آن ها تضمین خواهیم کرد تا بعد از دانش آموختگی در دانشگاه استخدام شوند.
رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امروز با حدود 5 میلیون دانش آموخته و یک و نیم میلیون دانشجو، خانواده ای را در کشور نداریم که به نوعی با دانشگاه آزاد اسلامی وابستگی نداشته باشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم

* آغاز حسابرسی دانشگاه آزاد اسلامی 

رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی شفاف سازی را از اولویت های این دانشگاه بیان و تاکید کرد :‌ 35 سال فعالیت مالی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین بار زیر ذره بین حسابرسان خبره و مستقل قرار گرفته است.
وی گفت: در هیئت امنا تصویب شد که موسسه حسابرسی مفید راهبر که از موسسه های درجه یک و مورد اعتماد وزارت امور اقتصادی و دارایی است کار حسابرسی مستقل از دانشگاه را انجام دهد.
آقای ولایتی خاطر نشان کرد: شفاف سازی مالی دانشگاه آزاد اسلامی که ثروت آن بیش از 250 میلیارد دلار و بودجه سال 96 آن 10 هزار میلیارد تومان و دارای بیش از 400 واحد دانشگاهی و چند صد مدرسه عالی است کار مهمی است تا مشخص شود که این بودجه در چه اموری مصرف می شود.
رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: از رئیس موسسه حسابرسی (مفید راهبر) خواسته‌ام که با 300 همکار خبره این موسسه حسابرسی را به صورت عرضی انجام دهند و حساب‌های 35 ساله این دانشگاه را بررسی کنند.
آقای ولایتی تصریح کرد:‌ مشخص شدن وضع مالی و شفاف سازی از دغدغه‌های مردم و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی است که به صورت مستقل انجام خواهد شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم

*بهره گیری از توان مدیران داخلی دانشگاه 

رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با اشاره به اینکه همه دانش آموختگان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی سهم بزرگی در پیشرفت و توسعه علمی کشور ایفاء کرده‌اند، گفت: بیشتر مدیران این دانشگاه افراد صالح، پرکار و زحمتکش هستند و از نقش منحصر بفرد آن‌ها در پیشرفت کشور قدردانی می‌کنم.
آقای ولایتی گفت: از همه کسانیکه در حوزه‌های مختلف مدیریتی دانشگاه کار خود را انجام داده اند استفاده خواهیم کرد و بنای ما بهره گیری از همه ظرفیت‌های مدیریتی در داخل دانشگاه آزاد اسلامی است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
از یادبودی در خور نیما تا گلایه‌های رامسر و معضل آرد و نان
اجرای برج‌نگاره «قهرمان» بر بدنه برج آزادی
تدوین ۱۲۰ عنوان فرصت سرمایه‌گذاری مزیت‌دار در خراسان جنوبی
شهید مهدی زین‌الدین و فرماندهی لشکر ۱۷ علی‌بن‌ابی‌طالب (ع)
شکست تیم «ب» والیبال ساحلی ایران مقابل اتریش
افزایش ۲.۳ درصدی کسری مخزن خراسان جنوبی
آغاز طرح‌های ملی خاتم و مانا توسط بهزیستی در خراسان جنوبی
تیم میکس تپانچه ۱۰ متر ایران به فینال نرسید
معرفی برگزیدگان پویش ملی کاغذ سرخ
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
بهره‌مندی بیش از ۳۰۰ نفر از خدمات درمانی رایگان در شهرستان زیرکوه
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
گلایه شهروندان از نامناسب بودن روشنایی مسیر سلماس- خوی
زلزله ۳.۸ ریشتری در کُنار تَخته فارس
تیم ملی جوجیتسو ایران وارد ریاض شد
سه نشان برنز دیگر برای ناشنوایان کشورمان
امیر سرخوش در جمع ۱۶ بازیکن برتر جام جهانی اسنوکر ایستاد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۷ آبان
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)