آغاز عملیات اجرایی شبکه فاضلاب شهرک ولی عصر بناب
عملیات اجرایی شبکه فاضلاب شهرک ولی عصر شهرستان بناب امروز آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی برای اجرای این طرح 20 کیلومتر لوله گذاری خواهد شد.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در مراسم آغاز عملیات اجرایی این طرح گفت: امسال برای ایجاد شبکه فاضلاب در این منطقه اعتباری افزون بر 70 میلیارد ریال تخصیص یافته است.
ضیاء اله اعزازی با اشاره به اینکه روند انتخاب پیمانکار و برگزاری مناقصه زمان بر است افزود : مسئولان شرکت آب و فاضلاب در یک اقدام جهادی و در عرض کمتر از یک ماه اقدام به برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار کرده اند که یکی از اتفاقات کم نظیر در این زمینه است.
وی با تاکید برضرورت اتمام سریع و به موقع طرح فاضلاب شهرک ولی عصر بناب خاطرنشان کرد : با توجه به مشکلات عدیده ساکنان این منطقه به علت نبود شبکه فاضلاب ، پیمانکار طرح باید هر چه سریعتر این طرح را به پایان برساند.
نماینده مردم بناب در مجلس همچنین تامین آب آشامیدنی شهرستان بناب را از طریق خط دوم انتقال آب از زرینه رود به تبریز خواستار شد.
فرماندار بناب نیز از نهایی شدن طرح تحویل شهرک ولی عصر این شهرستان به شهرداری بناب خبر داد و گفت: صورت جلسات مربوطه در استانداری تنظیم و مقررشده وزارت راه و شهرسازی با پرداخت 170 میلیارد ریال به شهرداری بناب این شهرک را به شهرداری واگذار کند تا ساکنان از خدمات عمومی بیشتری بهره مند شوند.
ولی اله فرج الهی آذر ماه امسال را موعد بسته شدن پرونده مسکن مهر در بناب اعلام کرد و افزود : روند احداث یکی از طرحهای ساختمانی این شهرک که دارای 284 واحد است به علت تامین نشدن وام به طول انجامید اما با واگذاری این واحدها در آذرماه امسال ، پرونده مسکن مهر به کلی در شهرستان بناب بسته خواهد شد.