توزیع سبد غذایی بین مادران باردار در فراشبند 	    	 			
 		 		 			 			 				 				نخستین مرحله از سبد غذایی بنیاد علوی امسـال، در بین ۱۴۰ مـادر باردار و شیرده تحت پوشش در شهرستان فراشبند، توزیع شد.
 				 			  		 	  	 		
به گزارش 
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رییس شبکه بهداشت و درمان فراشبند، هدف از توزیع سبد غذایی بنیاد علوی را، بهبود سلامت مادران دانست و گفت: این سبدهای غذایی، به مادرانی که دارای کم خونی، وزن گیری نامطلوب، بارداریهای چند قلو و وزن قبل از بارداری آنها، کمتر از ۴۵ کیلوگرم باشد، اهدا میشود.
مسعود جوکار افزود: کارکنان خانههای بهداشت و پایگاههای سلامت، مادران واجد شرایط را شناسایی و به واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان، معرفی میکنند.
کارشناس مسوول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان فراشبند نیز گفت: مادران واجد شرایط، از مـاه چهـارم بـارداری تا پـایان مـاه ششـم شیردهی، تحت پوشش این طـرح قرار میگیرند.
زهرا ضیایی افزود: این سبد غذایی شامل بـرنـج، ماکارونی، کنسرو نخود فرنگی، لوبیا چیتی، پنیـر، سویا، مرغ، کنسرو تن مـاهی، عدس، خرما، روغن مـایع، عسل و شکر است.
وی ادامه داد: دوره بارداری، دورهای مهم و حساس برای مادران به شمار میرود و رعایت تغذیه اصولی، علاوه بر افزایش ضریب اطمینان برای تولد نوزاد سالم، باعث پیشگیری از ایجاد کم خونی و بیماریهای پس از آن میشود.
بنیاد علوی از سال ۱۳۸۷ از سوی بنیاد مستضعفان با همکاری وزارت بهداشت و درمان، سبد غذایی بین مادران باردار و شیرده دچار سـوء تغذیه در مناطق کمتر توسعه یافته کشور، توزیع کرده است.