• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۸۰۲۸۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۱
اجتماعی
  عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری :

حاکمیت دین، آرمان بزرگ شهدای دفاع مقدس بود

آیت الله خاتمی: بدعهدی دشمنان نشان داد که آن‌ها مذاکره را نمی فهمند و آن را به ابزار شیطنت خود تبدیل کرده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ آیت الله سید احمد خاتمی صبح امروز در مراسم تشییع پیکرهای پاک 54 شهید دفاع مقدس نیروی انتظامی که در ستاد فرماندهی ناجا برگزار شد، افزود: تیلرسون گفته که هدف ما تغییر نظام ایران است و باید به این دیپلمات گفت که این آرزو را به گور خواهی برد و امروز نظام اسلامی شجره طیبه ای است که طوفان هم نمی تواند آن را تکان دهد و این نظام به فضل خدا نظام ماندنی است و روز به روز به لطف خدا راه ها باز می شود.
وی گفت: زمانی می‌خواستند اسرائیل جدید در منطقه ایجاد کنند، دیدید که عربستان، آمریکا و اسرائیل چگونه تو دهنی خوردند و دیگر نتواستند از جای خود بلند شوند و این نشان دهنده اقتدار نظام اسلامی است.
آیت الله خاتمی افزود: ملتی که می خواهد عظمت خود را حفظ کند، باید هزینه پرداخت کند و 38 سال ملت هزینه این انقلاب را پرداخت کردند و باز هم پرداخت می کند.
وی تاکید کرد: ملت ایران ملتی است که دشمن را خسته می‌کند و خودش خسته نمی شود. بد عهدی دشمنان نشان داد که دشمنان دین مذاکره نمی فهمند و مذاکره را ابزار شیطنت خود کرده اند.
امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه آمریکا حقوق بشر ندارد که مدافع حقوق بشر مردم باشد اضافه کرد: هنوز هم در آمریکا نژادپرستی وجود دارد، باز هم با تمام وقاحت خود را مدافع حقوق بشر معرفی می کند.
وی اضافه کرد: آمریکا تروریست پرست و داعش را ایجاد کرده است و هنوز هم داعش را می خواهد، اما داعشی که در مشتش باشد تا به اسلام ضربه بزند و این شعارهای حقوق بشر از طرف آمریکا زمانش گذشته و نخ نما شده است.
آیت الله خاتمی گفت: مراسم امروز مراسمی تشریفاتی، معمولی و مرسوم نیست، بلکه یک مراسم هدفمند است که پیام های زیادی دارد و نهاد خدمت‌گذار نیروی انتظامی تا امروز خوش درخشیده و روز به روز هم در حال افتخار آفرینی است.
امام جمعه موقت تهران افزود: نخستین پیام این مراسم این است که هم رزمان شهدا می‌گویند که آن‌ها آرمان های شهدا را با همه وجود پی خواهند گرفت و حاکمیت دین آرمان بزرگ شهیدان بود.
وی تصریح کرد: شهدا جان خود را نثار کردند تا پرچم دین برافراشته باشد و پس از گذشت دو دهه از شهادت این شهیدان دفاع مقدس، می‌توانیم بگوییم که همچنان پرچم دین برافراشته است، اگر چه برخی این فضا را نمی‌توانند تحمل کنند و یکی از نشانه های حضور دین همین راهپیمایی اربعین است.
وی تاکید کرد: پیام دوم مراسم تشییع پیکر شهدای ناجا این است که افرادی که امروز در این مراسم حضور دارند، تلاش می‌کنند که استقلال انقلاب را حفظ کنند.
عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: افرادی که 38 سال پیش استقلال کشور را به غارت برده بودند، باز هم می‌خواهند که استقلال کشور را از بین ببرند، اما مردم با خون خود نمی‌گذارند که دومرتبه این اتفاق رخ دهد.
وی اضافه کرد: شهیدان ارمغان های فراوانی برای کشور داشتند که بهترین آن تشکیل نظام اسلامی است. کارکنان نیروی انتظامی که به گفته مقام معظم رهبری در چشم مردم هستند، با تمام وجود از داشته های انقلاب دفاع می کنند.
امام جمعه موقت تهران افزود: هدف مقدس دیگر این مراسم نشان دادن مسئله ولایت مداری است. هر یک از این شهدا در وصیت نامه خود تاکید داشتند که امام را تنها نگذارید و این یعنی ولی وفقیه خود را تنها نگذارید.
وی گفت: پیام دیگر این مراسم نورانی این است که تجربه نشان داده راه رسیدن به هدف مقاومت است و تنها راه پیروزی در مقابل دشمنان کینه توز، چیزی جز مقاومت نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)