• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۸۲۹۵۹
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۶
اردبیل » سیاسی

پایان راهپیمایی 13 آبان در اردبیل با قرائت قطعنامه و فریاد بانگ تکبیر

راهپیمایی یوم الله 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با قرائت قطعنامه و با فریاد رسای بانگ تکبیر شرکت کنندگان در اردبیل به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما اردبیل/ شرکت کنندگان در این راهپیمایی ضمن اعلام مواضع خود به جهانیان، هرگونه توهین به ملت ایران و سپاه پاسداران و به کارگیری واژه غلط برای خلیج فارس را محکوم کردند.

متن قطعنامه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و درود به روح بلند احیاگر اسلام ناب محمد (صلّی الله علیه و آله و سلّم) حضرت روح الله، دمنده روح جهاد و استکبارستیزی در کالبد امت انقلابی ایران، اینک در پایان تظاهرات پرشور یوم الله ۱۳ آبان، روز ملّی مبارزه با استکبار جهانی، ملت استکبارستیز ایران اسلامی با تأکید بر اینکه مقاومت در برابر ظلم و جهاد علیه مستکبران و طاغوت ها و اشغالگران، یک تکلیف دینی و رسالت انسانی است، مواضع خود را با ندای ملکوتی الله اکبر- خامنه‌ای رهبر و شعار کوبنده مرگ بر آمریکا اعلام می‌دارد:
۱ـ ملّت قهرمان و بیدار ایران، علی رغم لبخند‌های فریبکارانه دشمنان مستکبر، روحیه استکبارستیزی خود را همواره حفظ نموده و با هوشمندی و بصیرت کامل و نفی هرگونه سلطه سیاسی نظامی و اقتصادی بیگانگان، آمریکای جنایتکار را همچنان دشمن شماره یک خود می داند.
۲ـ ما لفّاظی ها و لجن پراکنی های توهین آمیز رئیس جمهور منفور آمریکا نسبت به ملّت ایران و نهاد انقلابی سپاه پاسداران و به کارگیری واژه مجعول و غلط برای خلیج همیشه فارس را شدیدا محکوم می کنیم.
۳ـ ملّت ایران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را سد مستحکم در برابر نفوذ دشمنان و برهم زننده توطئه های استکبار در منطقه و خار در چشم آمریکا و رژیم نامشروع و جعلی اسرائیل و ضّد انقلاب می داند. از این رو ما فرزندان امام راحل، ضمن درخواست تقویت و ارتقای توانمندی های نظامی و دفاعی کشور و نیرو‌های مسلح، سپاه قدرتمند را مایه مباهات و نور چشم ملت ایران دانسته و حمایت قاطع و همه جانبه خود را از این نهاد انقلابی اعلام می داریم.
۴ـ عیان شدن چهره بی نقاب آمریکای جهانخوار در مقابله با انقلاب اسلامی و مردم ایران برای چندمین بار نشان داد که آمریکا همچنان غیرقابل اعتماد است. ما ضمن حمایت از مواضع ضدآمریکایی رهبری معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی مقتدای عظیم الشأن عزیزتر از جانمان، در تبعیت از رهنمود‌های حکیمانه معظم له، مخالفت قاطع خود با هر نوع مذاکره درباره هر موضوعی با شیطان بزرگ را اعلام می نماییم.
۵ـ ما براساس جوهره انقلاب اسلامی که ضد ظلم و مدافع مظلوم است، همدلی خویش را با ملت های تحت ستم فلسطین، بحرین، یمن، سوریه، میانمار و شیعیان مظلوم عربستان اعلام داشته و از مبارزات ضد استکباری و حق طلبانه همه مظلومین جهان حمایت می کنیم.
۶ـ ما ضمن تاکید بر ضرورت توجه به مشت های آهنین مخفی شده در دستکش های مخملی، به حرکت های مرموز و برخورد‌های دوگانه کشور‌های اروپایی نسبت به مسائل منطقه و موضوع برجام به دیده شک و تردید می نگریم و از مسئولان مراقبت هوشمندانه و انقلابی نسبت به عملکرد دولت های اروپایی را انتظار داریم.
۷ـ ما ضمن تشکر از همصدایی و همسویی و مواضع قاطع و یکپارچه مسئولان نظام جمهوری اسلامی در برابر اقدامات خصمانه رئیس جمهور نامتعادل آمریکا و تصمیمات ظالمانه کنگره آمریکا، ادامه مواضع متحد و یکپارچه مسئولین را که از حمایت مردمی همه اقشار و جریانها برخوردار است، مشتی محکم بر دهان یاوه گویان دانسته و تا پای جان گوش به فرمان رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و پشتیبان مواضع استکبارستیزانه مسئولان نظام هستیم.
۸ـ ماجرای برجام و بدعهدی های آمریکا و ادامه تحریم ها ثابت کرد که عزت و استقلال کشور، تنها در سایه اتکا به توانمندی ها و نیرو‌ها و ذخایر خویش است. از این رو تبعیت کامل خود را از رهنمود‌ها و فرامین امام المسلمین حضرت امام خامنه ای مدظله العالی اعلام داشته و اقتصاد مقاومتی را تنها راه حل مشکلات کشور و مقابله با توطئه های استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا می دانیم و خواستار جدی گرفتن این مسئله از سوی مسئولان جمهوری اسلامی، فراتر از لفظ و شعار هستیم.
۹- ما ضمن درخواست تبیین مستند و غیر قابل انکار دخالت ها و توطئه های رذیلانه و خلاف عرف بین المللی آمریکای پلید بر علیه انقلاب و نظام نوپای اسلامی، اقدام عملی با پرهیز از قرطاس بازی و تلاش مجدانه برای جبران مافات با بهرگیری از اسناد لانه جاسوسی طاغوت اعظم و تدریس آن در دانشگاه ها و مدارس را خواهانیم.

والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویت زیرساخت‌های ورزشی خاتم با تخصیص بودجه جدید
باران پاییزی ادامه دارد
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری درمسابقات شنای بزرگسالان کشور
۴ فوتی و ۵ مصدوم در تصادف محور شهر حمزه به دزفول
حل مشکلاتی معیشتی مردم با ساماندهی بازارچه‌های محلی
دوراندیشی ساوجی‌ها برای کناره‌گیری از خام‌فروشی انار
پیروزی شهدای بابلسر و دریای آرین بابل در هفته دوم لیگ ۳
دوگانه‌سوزی رایگان خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا
افزایش دو برابری فضای سبز دانشگاه قم با اجرای طرح تصفیه فاضلاب
به یاد آن ۴۰۰ شهید فوتبالیست
درخشش فرهنگی چهارمحال و بختیاری در رویداد ملی شادکام
وضعیت اشتغال و نرخ بیکاری اردبیل به‌روز می‌شود
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در آذربایجان غربی
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۲۵
واردات گوشت از قرقیزستان انجام می‌شود
صدور سند اراضی پلنگ دره تا یک ماه آینده
فصل جدید کاوش‌ها درابراهیم‌آباد/کشف ۸ اسکلت و شواهدکم‌نظیر از دوران نوسنگی
زنگ کتاب و کتابخوانی در برخوار
تولید سالانه ۲۵۰ کیلوگرم زعفران در آذربایجان‌غربی
فیلسوفان برجسته جهان میهمان یک همایش ایرانی می‌شوند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)