• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۹۶۸۴۹
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۶
بین الملل » تحلیلی
خبرگزاري آذرتاج جمهوري آذربايجان؛

کارشناسان رژيم صهيونيستی توليد بذر در جمهوري آذربايجان را از نو پايه گذاري مي کنند

براساس طرح کارشناسان شرکت « بريديت » Breedit رژيم صهيونيستي ، امور اصلاح، تکثير و توليد بذر سبزي ها و سيب زميني در جمهوري آذربايجان از نو پايه گذاري مي شود.»

کارشناسان رژيم صهيونيستی توليد بذر در جمهوري آذربايجان را از نو پايه گذاري مي کنندبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ، خبرگزاري آذرتاج جمهوري آذربايجان خبر داد : « اصلاح و توليد بذر سبزي ها و سيب زميني در جمهوري آذربايجان براساس طرح کارشناسان رژيم صهيونيستي از نو پايه گذاري مي شود.»
براساس طرح کارشناسان شرکت « بريديت » Breedit رژيم صهيونيستي ، امور اصلاح، تکثير و توليد بذر سبزي ها و سيب زميني در جمهوري آذربايجان از نو پايه گذاري مي شود.»
اين فرايند بنيادين بر اساس علم بيوتکنولوژي و براي اصلاح، توليد و تکثير بذر سبزي ها و سيب زميني در « موسسه علمي - تحقيقاتي سبزي کاري» وزارت کشاورزي جمهوري آذربايجان اجرا مي شود و براي اين منظور، آزمايشگاه هاي موجود در کشور با بکارگيري تجهيزات نوين توليدي شرکت هاي اروپايي و آمريکايي ارتقاء داده مي شوند. »
هم اکنون براساس طرح شرکت « بريديت » Breedit رژيم صهيونيستي ، « موسسه علمي - تحقيقاتي سبزي کاري» وزارت کشاورزي جمهوري آذربايجان ، امور اصلاح بذر سبزي ها را در گلخانه اي 14/6 هکتاري و در 30 هکتار مزرعه اجرا مي کند. در اين منطقه، براي توليد بذر سبزي ، دو کارخانه فرآوري ساخته شده است که در آينده نزديک به بهره برداري خواهد رسيد. اين بذرها پس از فرايند فرآوري، در ظرف هايي که بر روي آنها، «توليد جمهوري آذربايجان» حک مي شود، بسته بندي خواهند شد. کارکنان آزمايشگاه توليد بذر « موسسه علمي - تحقيقاتي سبزي کاري» وزارت کشاورزي جمهوري آذربايجان از نزديک در فرايند توليد و فرآوري اصلاح و توليد و تکثير بذرها شرکت خواهند داشت. همچنين دوره ها و کلاس هاي آموزشي مربوط به اصلاح و توليد و تکثير بذر نيز برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است،دستکاري ژنتيکي و توليد محصولات تراريخته در انحصار شرکت هاي آمريکايي اسرائيلي است و در پوشش يک شرکت چند مليتي به نام مونسانتو توسعه می یابد.
پس از گزارش هايي که پيرامون بيماري هاي مشاهده شده در بدن کساني که مشخصا در مصرف کنندگان محصولات تراريخته خصوصا در مناطقي که محصولات کاشت نيز مي شد مي رسيد و همين طور آمار ميزان بالاي مصرف سموم در مزارعي که اين محصولات کاشت شده بود در تمام جهان نگراني هاي پيرامون اين محصولات و عوارض آن ها بوجود آمد ، تا آنجا که در اکثر کشور هاي اروپايي ابتدائا قوانيني وضع شد تا از واردات و همچنين کاشت اين محصولات در کشور هايشان جلوگيري شود .
يک آکادمي آمريکايي با استناد به مطالعات صورت گرفته بر حيوانات، تأثيرات اين اصلاحات ژنتيکي را بر روي ارگان‌هاي صدمه‌ديده، اختلالات دستگاه گوارش و دستگاه ايمني بدن، افزايش سرعت پير شدن و ناباروري عنوان کرد.
همچنين مطالعات انساني نشان ‌داد که چگونه اصلاحات ژنتيکي GM مواد غذايي مي‌تواند موادي در درون بدن انسان باقي بگذارد که باعث مشکلات طولاني‌مدت خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نسل Z در کهگیلویه و بویراحمد نسل ضد آمریکا و ضد زورگویی
هفتاد سال روابط دیپلماتیک
ساماندهی بازارچه شهرک نساجی یثرب در دستور کار است
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم
کنترل نشت محدود گاز کلر در پتروشیمی اروند
رونمایی از مجسمه جدید میدان انقلاب
پویش درختکاری مقاومت و اقتدار در مدارس اردبیل برگزار شد
امریکای جنایتکار امروز برجسته‌ترین استکبار دوران است
قطعنامه ۱۳ آبان؛ از تاکید بر «عدم اعتماد مطلق» به غرب تا حل ریشه‌ای معضلات معیشتی
دستگیری سارقان حرفه‌ای در ماهشهر
تصویب قطعنامه راهپیمایی ۱۳ آبان با فریاد های الله اکبر مردم آذربایجان غربی
جنایات گسترده آمریکا علیه ملت ایران علت دشمنی مردم ایران با استکبار جهانی
تمدید فراخوان اولویت‌های پژوهشی سازمان سنجش تا پایان آبان
اعتراف سارق حرفه‌ای به ارتکاب ۱۰۰ فقره سرقت
نگاهی به برنامه‌های امروز شبکه ورزش
راهپیمایی ۱۳ آبان در دیار میرزاکوچک
راهپیمایی پرشور ۱۳ آبان در فردوس
طنین شعار «مرگ بر آمریکا» در میدان امام اصفهان
کنترل عوارض دیابت، با شناخت علائم اولیه بیماری
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۱۳ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)