• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۰۰۴۸
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۴
قم » سیاسی
قم؛

شکوه حضور۹۶/ جلیلی: حرکت در مسیر ولایت تنها راه مقابله با دشمن

نماینده رهبر انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی در اجتماع پرشور راهپیمایان ۲۲بهمن قم گفت: شگرد امروز دشمنان انقلاب اسلامی القای ناکارآمدی نظام و یاس در مردم است که راه مقابله با آن حرکت با صلابت در مسیر ولایت است.

شکوه حضور 96/ جلیلی: حرکت در مسیر ولایت تنها راه مقابله با دشمنبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، جليلي که در شبستان امام خميني حرم مطهر حضرت معصومه(س) در جمع راهپیمایان سخن مي گفت، انقلاب اسلامي مردم ايران را استمرار حرکت انبيا و اولياي الهي دانست و خاطرنشان کرد: حرکت در مسیر ولایت تنها راه مقابله با توطئه های دشمن و در واقع باطل السحر قدرت هاي استکباري شد.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام  ایجاد ياس در مردم والقاي ناکارآمدي نظام اسلامي را يکي از شگردهاي اصلي امروز دشمنان ارزيابي کرد و گفت: آنها با تمام توان مي کوشند پيشرفت ها و موفقيت هاي کشور را بپوشانند.

عضو شوراي عالي امنيت ملي با تشريح دشمني ها و توطئه هاي پيچيده قدرت هاي استکباري براي منحرف کردن انقلاب اسلامي از مسير خود در چهل سال اخير و ناکامي کامل در همه آنها گفت: نگراني امروز آنها اين است که انقلاب اسلامي ايران محصور در يک سرزمين نيست و ملت ها از آن الهام مي گيرند و اعتماد به نفس پيدا مي کنند.

جليلي افزود: جمهوري اسلامي ايران نشان داد که نه تنها بدون آمريکا بلکه با مقابله با آمريکا مي توان پيشرفت کرد و آنان مي دانند که بايد اين واقعيت جمهوري اسلامي ايران را بپذيرند لذا باید آماده پذيرش شکست هاي بيشتر باشند.

وی خطاب به غربي ها گفت اگر جمهوري اسلامي ايران ناکارآمد است چرا همه توان خود را براي مقابله با آن گذاشته ايد؟

عضو شوراي عالي امنيت ملي گفت شگرد فتنه ديگر دشمن، اين است که موضوعات موهوم، جعلي و فرعي را به جاي مسائل اصلي قرار دهد تا نگاه اصلي که باعث موفقيت کشور شد را بپوشاند.

جليلي گفت يکي از مسائل مهم امروز شناخت صحيح موضوعات اصلي و فرعي کشور و تقويت داشته ها، پيشرفت ها و رفع ضعف هاي واقعي است.

 نماينده رهبر انقلاب اسلامي در شوراي عالي امينت ملي گفت دشمنان تلاش مي کنند در مناسبات و ظرفيت هاي فرهنگي و نرم افزاري انقلاب اسلامي اختلال ايجاد و آن را رسانه اي کنند و نکات ارزشمند کشور، انقلاب و مردم در افکار عمومي مطرح نشود و نکات منفي و بي ارزش طرح شود که بايد به اينها توجه کرد.

راهيپمايان 22بهمن قم در قطعنامه هفت بندي پاياني خود ضمن تجديد ميثاق با آرمان هاي امام راحل و بيعت با رهبر معظم انقلاب اسلامي و التزام عملي به ولايت فقيه، آمريکا را دشمن اصلي ملت ايران دانستند و از مسئولان نظام اسلامي خواستند با مواضع قاطعانه براي استيفاي کامل حقوق و منافع ملي و مقابله به مثل موثر با تحريم ها و اقدامات خرابکارانه نظام سلطه اقدام کنند.

راهپيمايان همچنين بر ضرورت مقابله با موج نفوذ و رخنه دشمنان، به ويژه از راه تدبير فضاي مجازي ايمن و شبکه اينترنت ملي ، از همه دستگاهها به ويژه دولت خواستند بهبود شرايط اقتصادي کشور و پاسخگويي صادقانه به مطالبات به حق مردم و تامين اشتغال و معيشت و رفاه مردم را در اولويت قرار دهند .

در اين قطعنامه با اعلام پشتيباني قاطع از پيشرفت هاي علمي و فناوري و صنايع بازدارنده دفاعي و موشکي برتداوم عزم جدي مسئولان کشور براي تحقق اقتصاد مقاومتي تاکيد شده است.

راهپيمايان 22بهمن قم همچنين طرح شوم آمريکا در انتقال پايتخت رژيم جعلي صهيونيستي به بيت المقدس و جنايات وحشيانه رژيم آل سعود و هم پيمانان آنان را در يمن و بحرين محکوم کردند.

 راهپيمايان 22بهمن ضمن هشدار به پذيرش تعهداتي که زمينه ساز نفوذ دشمنان است از متوليان کشور خواستند با سرلوحه قرار دادن عدالت و رفع زمينه هاي بروز معضلات اجتماعي، افزايش اعتماد سياسي، تحکيم بنيان خانواده و جلوگيري از تبديل شدن مسئله حجاب به ابزاري سياسي، دشمنان انقلاب اسلامي و مردم را ناکام بگذارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۲۰ تن روغن تنظیم بازار در یاسوج
فیلم‌های سینمایی شبکه‌های نمایش و دو، جمعه ۱۹ دی
توزیع ۱۸۰ تن برنج در شهرستان زنجان
کمک مربی تیم والیبال بانوان مس رفسنجان:در بازی‌های بعدی جبران کنیم
تداوم آلودگی هوا در اصفهان
حفظ آرامش بازار و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان با مصوبات کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار
ثبت ملی کاربافی اردکان؛ گامی برای صیانت از میراث کهن ایرانی
پیشرفت ۸۸ درصدی طرح‌های محرومیت‌زدایی خراسان جنوبی
ورود سامانه بارشی به مازندران از اواخر جمعه
میراثی زرین در تار و پود تاریخ
راه اندازی ۴۰ غرفه توزیع کالا‌های اساسی در اهواز
با حکم وزیر ورزش و جوانان؛ سرپرست فدراسیون کبدی مشخص شد
آشکارسازی آلودگی هوا به کمک حسگر‌ها
گسترش مبارزه زیستی در گلخانه‌های شیروان رویکردی نوین در مسیر کشاورزی 
تدوین طرح جامع آب فارس به‌زودی
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، جمعه ۱۹ دی
استاندار تهران: بازار با انسجام و همراهی بازاریان از شرایط سخت عبور می‌کند
تیراندازی مرگبار به یک کلیسا در آمریکا با ۸ کشته و زخمی
توسعه فیبرنوری در مدارس سیستان و بلوچستان
اهدا زمین توسط خیر بوکانی برای نجات جان مسافران محور بوکان به مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)