پخش زنده
امروز: -
همزمان با سراسر کشور توزیع میوه شب عید در قالب طرح تنظیم بازار در صد نقطه از استان اردبیل آغاز و تا 29 اسفندماه ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اردبیل ،مدیر تعاون روستایی استان گفت:میوه شب عید در اردبیل در 25 نقطه از شهر و در 75شهر و بخش توسط غرفه داران با نرخ دولتی هرکیلوگرم سیب به قیمت 1700تومان وهرکیلوگرم پرتقال باقیمت 1500 تومان توزیع خواهد شد.
میرزاحسینی با بیان اینکه تمامی توزیع کنندگان باید 400گرم در هرجعبه میوه یعنی 600تومان در قیمت پرتقال و 700تومان در قیمت سیب کسر کنندافزود:اگر درقیمت و یا کیفیت میوه ها مشکلی باشد همشهریان عزیز میتوانند با سامانه 124 سازمان صنعت معدن و تجارت که تیم های تعزیرات حکومتی مستقر و در حال بازدید و بررسی هستند تماس گرفته و اطلاع دهند.
وی گفت بعداز 29 اسفند مردم اگر در ایام تعطیلات احیانا کسری در میوه داشته باشند در 4ورودی شهر اردبیل میوه با همان نرخ دولتی تا 13 فروردین ماه توزیع خواهد شد.