پخش زنده
امروز: -
نسيمي آقايف در همايش معرفي آذربايجان در مرکز بهائيت در لس آنجلس سخنراني کرد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از پايگاه اينترنتي «ريپورت»، سرکنسول جمهوري آذربايجان در لس آنجلس، در نشست با اعضاي فرقه ضاله بهائيت در لس آنجلس، درباره فعاليت هاي جمهوري آذربايجان در برقراري رابطه با آنچه که وي آن را « جوامع ديني » خواند سخنراني کرد.
در همايش « معرفي آذربايجان » در « مرکز بهائي » در لس آنجلس، 600 عضو جمعيت بهائي شرکت کردند. نسيمي آقايف، سرکنسول جمهوري آذربايجان در لس آنجلس درباره کارهاي انجام شده در زمينه برقراري مناسبات با جمعيت هاي ديني سخنراني کرد.
آقايف درباره تاريخ و فرهنگ غني آذربايجان و منطقه جغرافيايي که آذربايجان در آن قرار دارد، سخن گفت. وي همچنين بر چندفرهنگ گرايي و تساهل ريشه دار در آذربايجان و برابري همگان صرف نظر از تعلقات قومي و اجراي آزادانه عقايد و آداب و سنن انسان ها در آذربايجان که روز به روز تقويت مي شود، تأکيد کرد. اعضاي جامعه بهائي از چندفرهنگ گرايي و تساهل در آذربايجان با رغبت فراوان استقبال کردند.