• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۲۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۹
اجتماعی » جامعه و شهری

اکران طرح های فرهنگی متناسب با عید سعید فطر در محیط پیرامونی مصلی

معاون خدمات شهری شهرداری تهران تمهیدات شهرداری تهران برای برگزاری هرچه باشکوه تر نماز عید سعید فطر را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، مهندس مجتبی یزدانی در تشریح برنامه های شهرداری تهران به مناسبت برگزاری باشکوه نماز عید سعید فطر، گفت: ستاد برگزاری نماز عید سعید فطر متشکل از 9کمیته اجرایی می باشد که مسؤولیت کمیته پشتیبانی با حوزه معاونت خدمات شهری و کمیته فرهنگی و تبلیغات با سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران می باشد.
یزدانی در ادامه اهم اقدامات و برنامه ریزی های صورت گرفته در حوزه معاونت خدمات شهری را برشمرد و گفت:پهنه بندی ها و تقسیم شرح وظایف مناطق، سازمانها، ادارات کل در راستای اجرای برنامه ها و نگهداشت مسیرهای منتهی به مصلی و محدوده پیرامون آن انجام شده است.

استقرار 205نفر نیروی انضباط شهری و 74دستگاه موتور در محل های تعیین شده

وی در ادامه با بیان این که هماهنگی های لازم در خصوص جانمایی محل استقرار نیروهای آتش نشان، اورژانس شرکت شهرسالم و اکیپ های شهربان صورت گرفته است، گفت: 60دستگاه خودروی عملیاتی و 135نفر نیروی سازمان آتش نشانی در محل های تعیین شده مستقر خواهند شد. نیروهای انضباط شهری نیز در 7 پهنه در محدوده پیرامونی مصلی به استعداد 205 نیروی انسانی، 74 دستگاه موتور مستقر می شوند.
یزدانی با توضیح این که با برنامه ریزی های انجام شده نظافت، پاکیزه سازی و جمع آوری پسماند و نگهداشت در محدوده مصلی و محوطه پیرامون آن توسط سازمان مدیریت پسماند و با همکاری مناطق 3،7 و 6 با 473 نفر نیروی خدمات شهری مجهز به کلیه تجهیزات و امکانات شامل: 9دستگاه فان ،8 دستگاه جاروی بزرگراهی، 9دستگاه تانکرآب و 9دستگاه خاور صورت می گیرد، عنوان کرد:همچنین پهنه بندی محوطه پیرامون مصلی جهت جمع آوری پسماند خشک توسط مناطق 22گانه با بکارگیری نیروها و تجهیزات لازم انجام خواهد شد.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران اظهار کرد: رسیدگی ویژه به امور نگهداشت شهر بویژه در محورهای منتهی به مصلی شامل شستشو، نظافت و پاکیزه سازی کلیه المان ها، احجام، جداول، نرده های ترافیکی، گاردریل، پل ها، لایروبی انهار، شستشو، تخلیه و رفع عیوب مخازن،هماهنگی جهت گل آرایی جایگاه نماز عید سعید فطر و گلکاری، ترمیم فضای سبز و کاشت گلهای فصلی و ساماندهی فضای سبز داخل محوطه مصلی از دیگر اقدامات انجام شده در این راستا می باشد.
یزدانی تصریح کرد: اکران طرح های فرهنگی متناسب با عید سعید فطر با محوریت فرمایشات مقام معظم رهبری و تهیه و نصب بنر در سطح شهر بر روی بیلبوردها و سازه های پرتابل و اطراف مصلی با هماهنگی کمیته فرهنگی و تبلیغات بر روی 100عرشه پل و بیلبورد ،500 پرتابل در سطح شهر تهران و 100 سازه متحرک در محیط های پیرامونی مصلی تهران از جمله اقدامات سازمان زیباسازی و مناطق در روز عید سعید فطر می باشد.
معاون شهردار تهران با بیان این که جهت تسهیل در تردد نمازگزاران عزیز و ساماندهی پارکینگ های اطراف مصلی جلسات متعددی با حوزه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران برگزار شده است و در این راستا از تمام ظرفیت های لازم بهره خواهیم گرفت،اظهار کرد: برای این منظور450 دستگاه تاکسی ون در 5 مسیر تعیین شده و داخل مصلی به شکل رایگان به جابه جایی نمازگزاران خواهند پرداخت.
وی در ادامه با اشاره به این که شرکت اتوبوسرانی نیز با اختصاص 763 دستگاه اتوبوس در 21 مبدا به خدمات رسانی به نمازگزاران خواهد پرداخت، گفت: 90 دستگاه اتوبوس دوکابین در میادین، پایانه ها و محلات منتخب بمنظور انتقال نمازگزاران به مصلی و برگشت آنان به مبادی اولیه(21 مبدا) مستقر خواهند شد. ضمنا 180 دستگاه اتوبوس تک کابین نیز به ارگان ها، مساجد و ستاد اقامه نماز جمعه اختصاص یافته است و 210 دستگاه اتوبوس دو کابین هم از شب قبل روزعید فطر در محل پیش بینی شده دپو و بعد از اتمام نماز عید سعید فطر به جابجایی نمازگزاران می پردازند.در همین راستا نیز 283 دستگاه اتوبوس هم در 15 خط عبوری از معابر پیرامونی مصلی به خدمات رسانی می پردازند.

یزدانی اضافه کرد: مترو تهران نیز با کاهش هدوی خط یک به4دقیقه از ساعت5:30 صبح روز عید سعید فطر تا پایان مراسم به صورت رایگان در تمامی خطوط به خدمات رسانی به نمازگزاران می پردازد.
وی با اشاره به این که به منظور هدایت مسیر نمازگزاران جهت استفاده از پارکینگ ها و سامانه های اتوبوسرانی و تاکسیرانی و ... بنرهایی توسط مناطق 6، 7 و 3 نصب و هماهنگی های لازم بمنظور استفاده حداکثری از ظرفیت پارکینگ های اطراف مصلی جهت وسایل نقلیه شخصی نمازگزاران انجام شده است. در همین راستا با برگزاری جلسات متعدد با پلیس راهور تهران بزرگ تدابیر و تمهیدات ترافیکی اتخاذ و محدوده های ممنوعیت تردد و توقف در روز عید سعید فطر تعیین شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
تاج: اقتدار ایران را حفظ می‌کنیم؛ هیچکس به آمریکا نمی‌رود
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)