• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۸۶۱۵۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۲
اصفهان » ورزشی
در بيانيه اي منتشر شد :

اعتراض و تعجب ذوبی‌ها از مراسم انتخاب برترین‌ها

نایب قهرمان فصل گذشته به انتخاب برترین‌ها اعتراض کرد.

اعترضا و تعجب ذوبی ها از مراسم انتخاب برترین هابه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ باشگاه ذوب آهن در خصوص نداشتن حتی یک نماینده از این تیم به عنوان نایب قهرمان لیگ هفدهمین دوره برتر باشگاههای کشور در جمع برترین ها بیانیه صادر کرد.
دراین بیانیه آمده است:
عجیب ولی واقعی؛روز گذشته مراسم برترین‌های لیگ هفدهم فوتبال برگزار شد و نفرات منتخب در بخش‌های مختلف جوایز خود را دریافت کردند یکی از نکات عجیب در بین نفرات منتخب، عدم حضور حتی یک نماینده از ذوب آهن اصفهان به عنوان نایب قهرمان لیگ برتر است، در حالیکه تیم‌های اول، سوم، چهارم و پنجم لیگ در این مراسم نماینده داشتند.گزینه‌هایی از ذوب آهن می‌توانستند جایزه برترین‌ را دریافت کنند یا حداقل به عنوان یک کاندیدا مطرح شوند.
رشید مظاهری؛وی در طول فصل عملکرد درخشانی در ترکیب ذوب آهن داشت و تا مقطعی به عنوان گزینه اصلی قرار گرفتن در دروازه تیم ملی در جام جهانی شناخته می‌شد. مظاهری رکورد مهار پنالتی در لیگ گذشته را به خود اختصاص داد ولی حتی در بین3 گزینه دروازه‌بان اعترضا و تعجب ذوبی ها از مراسم انتخاب برترین هابرتر فصل حضور نداشت و بیرانوند، حسینی و رحمتی کاندیداهای این عنوان بودند که بیرانوند جایزه را مال خودش کرد.
محمدرضا حسینی؛ هافبک ذوب آهن در فصلی که گذشت از برترین‌های تیمش و لیگ برتر بود و روی گل‌‌های زیادی از تیمش در لیگ و لیگ قهرمانان آسیا نقش مستقیم ایفا کرد و می‌توانست جزو سه کاندیدای برترین هافبک فصل باشد. حسینی با 6گل زده بهترین گلزن لیگ در بین هافبک ها بود و 4پاس گل هم داده است.
محمدرضا عباسی؛ هافبک 21ساله ذوب آهن توانست با عملکرد درخشانش خود را به ترکیب اصلی تحمیل کند و هر بار برای ذوب آهن وارد زمین شد جریان بازی را تغییر داد تا خبر از ظهور یک پدیده در ترکیب این تیم داشته باشد ولی او هم جایی بین 3گزینه نامزد عنوان پدیده لیگ نداشت.

مرتضی تبریزی؛ نزدیک‌ترین تعقیب کننده علیپور در جدول گلزنان بود و علاوه بر تعداد بالای گل‌هایی که زد،روی گلهای زیادی نقش داشت و از موثرترین و ارزشمندترین مهره‌های لیگ برتر بود که اعترضا و تعجب ذوبی ها از مراسم انتخاب برترین هامی‌توانست یکی از نامزدهای برترین بازیکن فصل باشد.
امیر قلعه‌نویی؛ موفق شد تیمش را با هزینه‌ای به مراتب کمتر از سرخابی‌ها به عنوان نایب قهرمانی لیگ برتر برساند و قهرمان نیم فصل دوم لیگ هم شد ولی در این مراسم تنها از شفر و برانکو تقدیر به عمل آمد. قلعه‌نویی می‌توانست نامزد برترین مربی فصل باشد.
باشگاه ذوب‌آهن؛ شاید این نکته که لزوماً باشگاه قهرمان باشگاه برتر فصل انتخاب شود معیار و ملاک مناسبی نباشد. مدیریت هزینه‌ها و بدهی‌های باشگاه از یک طرف و مواردی از قبیل بازسازی به موقع ورزشگاه و رساندن آن به لیگ قهرمانان آسیا آیتم‌های مهمی هستند که می‌شد به واسطه آن حداقل ذوب آهن را کاندیدای باشگاه برتر سال دانست ولی در قوانین انتخاب برترین‌ها ذکر شده این عنوان برای تیم قهرمان است و نامزد دیگری ندارد.
محسن مسلمان به عنوان آقای پاس گل لیگ برتر در فصل جاری به ذوب آهن پیوسته است و تنها عضو این باشگاه بود که در مراسم روز گذشته حضور داشت که البته به واسطه بازی در تیم دیگری بود ولی جایزه‌ای که پیش بینی می‌شد به او برسد هم در کمال تعجب اعترضا و تعجب ذوبی ها از مراسم انتخاب برترین هابه سرور جباروف رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما دوم آذر ۱۴۰۴
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
هفته بسیج، یادآور رشادت‌ها و ایستادگی مردمی‌ترین نهاد انقلاب اسلامی
ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام در بوکان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
خبر‌هایی از برنامه های افزایش ازدواج و تحکیم خانواده در دامغان
«۲۲۲»؛ عددی که در ذهن مردم آبدانان؛ ایستادگی و شهادت، معنا می‌شود
ایست به اتلاف انرژی
امداد رسانی به مصدوم حادثه محور فارسان شهرکرد
راه‌اندازی «گروه‌های سازش محله‌ای» برای پیشگیری از اختلافات در البرز
غیرحضوری شدن مدارس خراسان جنوبی
بسیج بازوی پرتوان نظام اسلامی
پایان چشم انتظاری
مردم هرمزگان در سوگ حضرت زهرا (س)
الحاق زمین و شیرخشک به نوادر روزگار
استقرار یک سایت پرتابل تلفن همراه در منطقه الیت چالوس
آبا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
برتری دندر در ژوپیلر لیگ با حضور جهانبخش
آلودگی شدید هوا در تهران
سالروز شهادت بانوی آب و آینه حضرت زهرا سلام الله علیها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)