پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			امام جمعه شهرکرد نماز جمعه را حکم نافذ، منسجم کننده و خارچشم دشمنان اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز چهارمحال و بختیاری،نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به سالروز اقامه نخستین نماز جمعه در پنجم مرداد 58 گفت: قبل از آن تاریخ نماز جمعه در بلاد اسلامی جایگاهش را از دست داده بود، ولی به برکت انقلاب اسلامی این حکم الهی پر رنگ شد و به عنوان یک حکم نافذ و منسجم کننده خار چشم دشمنان است.   
 حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام افزود: دشمن در برپایی نماز جمعه سنگ اندازی می کند، چرا که از این جایگاه آسیب دیده است.
 وی گفت:امام جمعه باید از این جایگاه به مردم آگاهی دهدو جامعه را به روز نگاه دارد که از جمله چنین امام جمعه هایی، آیت الله مشکینی بود که نماز جمعه های انقلابی برپا می کرد.
 امام جمعه شهرکرد افزود: روز ششم مرداد هم به نام روز کارآفرینی و اموزش های فنی و حرفه ای است که به جامعه این توجه را می دهد که مهارت آموزی را بر مدرک گرایی ترجیح دهند چرا که علم بی عمل و بدون مهارت نتیجه ای ندارد.
 حجت الاسلام والمسلمین نکونام واقعه 11 مرداد 1288 را روز عبرت گیری دانست و گفت: در این روز یک مرجع تقلید در جمع مبلغانش اعدام شد و مردم بی بصیر پای چوبه دار شادی کردند.
 نماینده ولی فقیه در استان  افزود: ایشان خواهان مشروطه مشروعه بودند که به مذاق خیلی ها خوش نیامده و با دسیسه بیگانگان، عدم بصیرت و همراهی چند عالم ،این طور القا کردند که وی با مشروطه مخالف است.
 نماینده ولی فقیه در استان گفت: مردم اکنون باید بصیرت خود را حفظ کنند و از مسئولان و نمایندگان هم خواست تا دنبال منافع شخصی و بازیگری نباشند تا منافع مردم تامین شود.
 حجت الاسلام والمسلمین نکونام افزود: برخی شاید این حرف ها را نپسندند،  ولی واقعیت اینست که انقلاب حقیقت دارد و نباید بگذاریم مخدوش شود.
 وی برگزاری طرح تقویت مبانی اعتقادی را فرصتی برای شناخت هر چه بیشتر حقیقت انقلاب عنوان کرد و گفت: این نعمتی است که خدا داده و مشابه آن در جای دیگری هم اجرا نمی شود پس باید از مطالب ارزشمند و معرفتی آن محروم نماند.