به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما سیدعلی مفاخریان با بیان اینکه 50 پروژه در زمینه های مختلف را آماده بهره برداری کرده ایم ، گفت : داشبورد مدیریت شهری، بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی در ساختمان های شهرداری تهران، اولین پمپ بنزین بدون بخار، اولین مدرسه صنایع دستی، دهکده کارآفرینی و مواردی از این قبیل پروژه هایی هستند که یا کار بهره برداری آنها به اتمام رسیده یا در آستانه افتتاح است.
وی به دو پروژه فرامنطقه ای مهم نیز اشاره و بیان کرد: پروژه های زیرگذر استاد معین و ادامه بزرگراه یادگار امام(ره) از جمله برنامه هایی هستند که نیازمند مساعدت بیشتر جهت تکمیل شبکه بزرگراهی و در نتیجه سهولت رفت و آمد شهروندان هستند.
مفاخریان ضمن تشریح کاربردهای پروژه داشبورد مدیریت شهری و توضیح این مطلب که کل اطلاعات منطقه را می توان در این داشبورد مشاهده کرد، اضافه کرد: کنترل سامانه 137 در منطقه، نظارت بر ماشین های خدمات شهری، اطلاعات و صحت درآمدها و... ازجمله کارکردهایی هستند که این داشبورد دارد.
شهردار منطقه 9 ضمن توضیح درباره نیروگاه خورشیدی 30 کیلوواتی منطقه و این که این نیروگاه در نوع خود بیشترین برق را در بین ساختمان های شهرداری تهران تولید می کند، نیز اظهار کرد: این نیروگاه با هدف کاربرد انرژی های تجدیدپذیر و ترویج فرهنگ استفاده از این انرژی، کم کردن میزان انتشار آلاینده ها و کاهش استفاده از مصرف سوخت های فسیلی احداث شده است.
تبدیل پروژه زیرگذر استاد معین به تونل
وی ضمن ارائه توضیحاتی درباره پروژه زیرگذر استاد معین و علت توقف دو و نیم ساله آن، گفت: از یک طرف برای اجرای این پروژه لازم بود خیابان آزادی بسته شود که پلیس به دلیل سرریز شدن ترافیک به خیابان انقلاب این اجازه را نداد و از طرف دیگر، معارضان تاسیساتی ادامه پروژه را غیرممکن کرده بود. در نتیجه این پروژه به سمت تونلی شدن سیر کرد و اکنون امیدواریم با تامین منابع مالی به سمت تکمیل آن حرکت کنیم.
وی ضمن اعلام این مطلب که این پروژه مجددا از سر گرفته شده است، افزود: قسمت شمالی این پروژه در نیمه اول سال 98 به بهره برداری می رسد.
اتمام مرحله شبیه سازی ادامه بزرگراه یادگار امام(ره) تا پایان امسال
شهردار منطقه 9 در رابطه با پروژه ادامه بزرگراه یادگار امام(ره) نیز عنوان کرد: امتداد بزرگراه یادگار امام(ره) تا هرمزان به دلایلی از جمله وجود پادگان جی متوقف شده است زیرا ادامه کار نیازمند تملک پادگان و تزریق منابع مالی است.
مفاخریان با بیان اینکه کار شبیه سازی ادامه بزرگراه یادگار امام تا پایان سال 97 به اتمام خواهد رسید، افزود: ترافیک شدید در این محدوده این ضرورت را ایجاد کرده است که هرچه سریع تر به سمت ادامه این پروژه حرکت کنیم.
استفاده از املاک دانه درشت منطقه جهت نمایشگاه های خودرو
وی که در حاشیه بازدید از پروژه های شهری منطقه 9 در جمع خبرنگاران صحبت می کرد به موضوع وجود املاک دانه درشت در خیابان آزادی و استفاده از این املاک در زمینه تبلیغات خودروسازان اشاره کرد و گفت: ما شاهد برندهای خودروسازی در جاده مخصوص کرج هستیم، این در حالی است که این برندهای داخلی و خارجی برای تبلیغ خود نیازمند مکان هستند که ما می توانیم این املاک دانه درشت را در اختیار آنها قرار دهیم.
تجمیع و نوسازی املاک ریزدانه
شهردار منطقه 9 با بیان اینکه به دلیل وجود فرودگاه مهرآباد و همچنین وجود پایگاه های نظامی، سرانه مسکونی در منطقه پایین است، گفت: در این راستا ما قصد داریم قطعات ریزدانه را تجمیع کنیم که تاکنون 325 پلاک را مورد تجمیع قرار داده ایم.
مشارکت شهرداری و پایگاه یکم شکاری در فعالیت های فرهنگی
مفاخریان در جریان بازدید از پایگاه یکم شکاری نیروی هوایی به ذکر مشخصات این محدوده از منطقه و جمعیت 21هزار نفری آن پرداخت و گفت: در شرایطی که منطقه 9 از نعمت سینما محروم است، شهرداری با مشارکت پایگاه یکم شکاری سینما آزادگان را با ظرفیت 850 نفر با زیربنای 1800 متر مورد بهره برداری قرار داده است.
وی دیگر پروژه های موجود در این محدوده را شامل افتتاح پیست دوچرخه سواری با 14 کیلومتر مسیر و احداث کتابخانه دکتر قریب با 80 درصد پیشرفت فیزیکی عنوان کرد.
تلاش برای زیست پذیر کردن شهر
مفاخریان در قسمت دیگری از اظهارات خود با عنوان این مطلب که یکی از موضوعات زیست پذیر کردن شهر ایجاد سرانه های استاندارد است، تصریح کرد: این در حالی است که پایین بودن سرانه های رفاهی در منطقه 9 باعث کوچ سکنه از منطقه از یک طرف و مهاجرپذیری اتباع بیگانه در منطقه از طرف دیگر شده است. بنابراین ما باید با ایجاد برخی استانداردها زمینه لازم را فراهم کنیم تا شهروندان منطقه مجبور نشوند به مناطق دیگر بروند.
به گزارش شهرنوشت شهردار منطقه 9 با رد برخی اظهارات مبنی بر توقف فعالیت های شهرداری تهران به خصوص در زمینه احداث پروژه های عمرانی به شعار شهردار تهران مبنی بر «شهر زیست پذیر، شهروند مشارکت پذیر» پرداخت و تاکید کرد: معنای زیست پذیری در شهر این است که شما فضای بهتری برای زندگی فراهم کنید. منطقه 9 نیز متناسب با بودجه و در حد توانایی هایش در حال انجام دادن اقداماتی در همین راستاست.