• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۷۶۳۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۱
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
در نشست نقش رسانه ملی در تقویت اشتغال و تولید؛

تقویت تولید ملی؛ اولویت اصلی رسانه ملی

رئیس رسانه ملی: هدف اصلی ما تقویت تولید داخل به جای گرایش به واردات است؛ با قدرت این راهبرد را پیگیری می‌کنیم.

تقویت تولید ملی به جای واردات، اولویت اصلی رسانه ملیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علی عسکری در نشست نقش رسانه ملی در تقویت اشتغال و تولید که با حضور علی‌اصغر مونسان، معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و اعضای فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی برگزار شد، راهبرد رسانه ملی را در سال حمایت از کالای ایرانی ترویج فرهنگ اشتغال‌زایی و حمایت از کالا و خدمات ایرانی و در صدر دستور کار شبکه‌های رادیویی، تلویزیونی و برون‌مرزی اعلام و گفت: رویکرد اصلی رسانه ملی، پخش برنامه‌های جذاب در زمینه اشتغال‌زایی و تشویق مردم به سرمایه‌گذاری در این حوزه است.

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه در سال حمایت از کالای ایرانی ترویج فرهنگ اشتغال‌زایی و حمایت از کالا و خدمات ایرانی را در دستور کار شبکه‌های رادیویی، تلویزیونی و برون‌مرزی قرار داده ایم، افزود: با توجه به تلاش دشمن برای ترویج روحیه یأس و ناامیدی در کشور، رویکرد سازمان صداوسیما در حوزه‌های رادیو، شبکه‌های تلویزیونی سراسری، استانی و برون‌مرزی بر امیدآفرینی، تولید و پخش برنامه‌های جذاب در زمینه اشتغال‌زایی و تشویق مردم به سرمایه‌گذاری در این حوزه استوار است.

وی، با تاکید بر نقش اشتغالزایی در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور و اجرای شعار حمایت از تولید ملی، از برنامه ریزی دقیق و گسترده صدا و سیما برای تحقق این امر خبر داد و همکاری دولت و مجلس را در این زمینه خواستار شد.

دکتر علی عسکری خطاب به نمایندگان عضو فراکسیون تولید و اشتغال مجلس گفت: اگر چه رسانه ملی به لحاظ منابع در شرایط مالی سختی به سر می‌برد، اما آمادگی دارد تا با تولید فیلم‌ها، سریال‌ها و مستند‌های فاخر، زمینه‌های توسعه، اشتغال، کارآفرینی و گردشگری در همه استان‌های کشور را فراهم کند.

رئیس سازمان صداوسیما افزود: در این مسیر، شبکه تخصصی ایران کالا آماده است کالا، خدمات و کارآفرینان برتر کشور را به عنوان الگو‌های موفق خود اتکایی معرفی کند.

دکتر علی عسکری به نقش شبکه‌های برون‌مرزی در افزایش صادرات غیرنفتی کشور اشاره کرد و گفت: شبکه‌های برون‌مرزی آمادگی دارند تا علاوه بر شناساندن ایران از زوایای مختلف گردشگری، نقشی موثر در افزایش صادرات و همچنین برندسازی محصولات ایرانی در دنیا ایفا کنند.

رئیس رسانه ملی از تصمیم برای معرفی ۴۰ کارآفرین برتر در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و افزود: با توجه به قابلیت‌های کشور در زمینه پتروشیمی و تولید محصولات کشاورزی، آمادگی داریم موفقیت‌های بخش‌های دولتی و خصوصی را در زمینه‌های ذکر شده از طریق شبکه‌های برون مرزی به دنیا معرفی کنیم.

گردشگری ابزاری مناسب برای ایجاد شور و نشاط در جامعه
علی‌اصغر مونسان، معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز در این نشست با اشاره به ابعاد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی گردشگری در کشور گفت: در شرایطی که کشور در فشار‌ها و تحریم‌های شدید اقتصادی قرار دارد، گردشگری ابزاری مناسب برای ایجاد شور و نشاط در جامعه محسوب می‌شود و در شرایطی که غربی‌ها با تبلیغات مسموم و منفی علیه کشورمان سعی در کاهش میزان ورودی گردشگران خارجی به داخل کشور دارند، روند افزایش گردشگر خارجی نشان از معرفی درست ایران از طریق رسانه‌ها دارد به طوری که در مدت سه ماهه اول امسال شاهد افزایش ۲۸ درصدی میزان ورود گردشگران خارجی به کشو بودیم و این آمار در تیر ماه به بیش از ۵۰ درصد رسیده است.

مونسان با اشاره به اینکه صنایع‌دستی با کمترین حمایت دولتی و قانونی صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری را رقم زدند، افزود: میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در صورت بهره‌مندی از حمایت‌های دولت و قانون، ظرفیت افزایش صادرات تا ۲ میلیارد دلار را دارد.

معاون رئیس‌جمهوری با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون پنج درصد کاهش میزان خروج گردشگر از داخل به خارج را داشتیم که با این کار از میزان خروج ارز از کشور کاسته می‌شود، از رئیس رسانه ملی خواست تا بخشی از زمان پخش برخی شبکه‌های سیما در اختیار معرفی ظرفیت‌های گردشگری داخل کشور قرار گیرد.

راه‌اندازی شبکه «مردم» برای معرفی انتشار اخبار امیدبخش

در ادامه این نشست، نمایندگان عضو فراکسیون تولید و اشتغال مجلس به طرح ایده‌های خود برای بهبود نقش رسانه ملی در تقویت اشتغال و تولید پرداختند.

احمد همتی، نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای رسیدن به نقطه مطلوب در زمینه گردشگری باید نگاه مردم دنیا به جمهوری اسلامی را اصلاح کنیم، گفت: باید مرتباً در شبکه‌های مختلف داخلی و خارجی، فرصت‌های مناسب در حوزه گردشگری سلامت، اکو توریسم و... در قالب برنامه‌های شاد و جذاب به مردم معرفی شوند.

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی به اشاره به تاکید جمعی از نمایندگان مجلس برای تقویت ارتباط رسانه‌ها با مردم، افزود: باید ارتباط میان مردم، دولت و مجلس را تقویت و فضایی مناسب برای انتشار اخبار و اطلاعات امیدآفرین ایجاد کرد.

یعقوب شیویاری، نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی نیز خواستار آن شد که در فیلم‌ها و سریال‌ها بیشتر به حمایت از کالای ایرانی توجه شود.

شهرام کوسه غراوی، عضو کمیسیون عمران مجلس هم ترویج و آموزش اشتغال‌زایی در میان جوانان را از مهمترین راهبرد‌هایی ارزیابی کرد که رسانه ملی می‌تواند به آن کمک کند.

نقش رسانه ملی در ترویج فرهنگ کارآفرینی به‌جای کارمندی برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، توجه جدی به مشکلات مردم مناطق محروم و مرزنشین، تأکید بر جاذبه‌های اقتصادی، فرهنگی و گردشگری مناطق مختلف کشور و استفاده از ظرفیت شبکه‌های برون‌مرزی برای تقویت بخش خصوصی و تشویق آنان به صادرات از محور‌های سخنان نمایندگان عضو فراکسیون تولید و اشتغال مجلس در این نشست بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)