• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۲۴۳۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال
ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي کشور؛

بیانیه کمیته انضباطی در خصوص اغتشاشات لیگ برتر

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بیانیه ای در خصوص اغتشاشات و حواشی لیگ برتر صادر کرد.

بیانیه کمیته انضباطی در خصوص اغتشاشات لیگ برتربه گزارش خبرگزاري صداوسيما؛ در بیانیه کمیته انضباطی آمده است:
پس از حضور قدرتمندانه تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران در جام جهانی 2018 روسیه که موجب اعتلای غرور ملی و شور و شعف اجتماعی شد، فصل فوتبالی 97-98 با مسابقات هفته های آغازین لیگ برتر آغاز شد.
باتوجه به مقایسه انضباطی هفته های اول و دوم فصل جدید با مسابقات سال گذشته که کمترین گزارش انضباطی از 16 مسابقه انجام شده واصل شد اولاً موجب خرسندی و رضایت گردید،ثانیاً نوید فصل فوتبالی آرام و منضبط را می داد.
لیکن در هفته سوم مسابقات ، اتفاقاتی در 3 مسابقه لیگ برتر به وقوع پیوست که اساساً زیبنده فوتبال کشور نیست ، زیرا تماشاگران فوتبال ایران اسلامی همواره از نظر کمی و کیفی نه تنها موجب افتخار ملی کشور بلکه مورد تحسین مقامات فوتبال آسیا نیز بوده اند .
با بررسی گزارش مقامات رسمی مسابقات که قطعا با رسیدگی قانونی ، آرای مقتضی نیز در آتیه صادر خواهد شد.
لازم است موارد زیر جهت استحضار جامعه فوتبال کشور اعلام شود:
1-امتیاز آورترین عامل در فوتبال ملی و باشگاهی کشور عزیزمان ایران،حضور پرشمار علاقه مندان به فوتبال است که همواره در سرما و گرما در کنار بازیکنان و مربیان و عوامل اجرایی فوتبال موجب دلگرمی شده اند ، لذا کمیته انضباطی نیز مصمم است تا جایی که ممکن است با اعمال تنبیهات جایگزین، مانع حضور تماشاگران و هواداران واقعی فوتبال در ورزشگاه نشود.
2-با بررسی پرونده ها و باعنایت به تجربیات سالهای گذشته می توان قاطعانه اعلام کرد که هرجا مدیران و عوامل اجرایی باشگاه های میهمان و میزبان ،به ویژه مشوقین و کانون هواداران، اراده کرده اند و همکاری موثر در هدایت تماشاگران داشته اند ، نتایج مطلوبی بدست آمده است و گاهی هم یک حرکت ناشایست با غیرقانونی موجب بروز تنش و التهاب در روی سکوها بوده است.
3-کمیته انضباطی ضمن اعلام مراتب تشکر و قدردانی از همه عوامل پر تلاش در ایجاد نظم و امنیت ورزشگاه ها و تقدیر ویژه از هواداران واقعی فوتبال تاکید می کند هرگونه رفتار غیرقانونی تماشاگران منتسب به تیم های میزبان و میهمان موجب تنبیه و مجازات تیم محبوبشان خواهد بود لذا چنانچه به عنوان هوادار دلسوز در کنار تیم خود هستند با ارتقای رفتار اجتماعی و ابراز فرهنگ والای ورزشی یار دوازدهم تیم خود باشید.
4- مسئولیت هدایت تماشاگران با مقامات باشگاه ها است لذا مقتضی است مدیران محترم باشگاه ها ضمن هدایت فرهنگی تماشاگران منتسب به باشگاه خود ، از هرگونه مصاحبه و انتشار اخبار کذب و التهاب آور که موجب تشویش اذهان علاقمندان به فوتبال می گردد پرهیز کنند.
5-مقررات انضباطی فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا و نیز مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ، این ظرفیت را دارد که با متخلفین ( اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی ) برخورد قانونی مناسب کند که در صورت لزوم کمیته انضباطی در فصل جاری فوتبال از تمام ظرفیت قانونی استفاده کرده و تنبیهات موثر تری مانند محروم کردن تماشاگران معلوم الحال و نیز کم کردن از تعداد تماشاگران در مسابقه های خاص را اعمال کند.
6-باتوجه به اینکه در مسابقات انجام شده در سه هفته گذشته جلوه های ویژه ای از اخلاق اسلامی و مهمان نوازی و تشویق تیم میهمان در ورزشگاه هایی صورت گرفته و این انتظار را داریم که هواداران واقعی فوتبال در هفته های آتی نیز ضمن همکاری با عوامل اجرایی مسابقات و رعایت شئونات اسلامی اقدامات چشمگیری انجام دهند و علی رغم اینکه مقررات انضباطی فوتبال صراحتاً به تشویق و تقدیر نپرداخته است ، این کمیته مصمم است در راستای ترویج فرهنگ و اخلاق هواداری و تشویق عوامل موثر در هدایت تماشاگران ، ضمن تقدیر و تشکر از کانون هواداران تیم های میزبان و میهمان ، پاداشهای مناسبی نیز در نظر بگیرد .
7-با اعتقاد بر اینکه تنها اعمال تنبیهات و محرومیت ها نمیتواند به تنهایی به بازدارندگی صد در صد منتهی شود،روشن است که ارتقای سطح فرهنگی ورزشگاه ها و ایجاد محیط آرام و نشاط آور روی سکوها نیازمند عزم عمومی و همت و همکاری همه عوامل برگزاری یک مسابقه است.لذا از همه مقامات باشگاه ها و مدیران اجرایی مسابقات و عوامل امنیتی و انتظامی تقاضا داریم تا با فراهم ساختن تمهیدات لازم برای ورود و خروج تماشاگران و محیطی مناسب برای حضور آنان در روی سکوها ، باهرگونه بی اخلاقی و هنجار شکنی برخورد کرده و عوامل بی نظمی در ورزشگاه ها را مطابق گزارش های معمول به مقامات ذی ربط اطلاع دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آموزش پیشرفته زنبورداری بهینه و کاربردی در نجف آباد
آغاز رزمایش پیشگیری از دیابت در استان
تحقق هدف ۴۰ درصدی بودجه غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
مستند‌های «بیستا برمه» و «شیر‌های دریایی گالاپاگوس»، از قاب تلویزیون
محموله سیگار و تنباکوی قاچاق به مقصد نرسید
صدور مجوز جذب ۶ هزار نیرو در قوه قضاییه
مشخص شدن داوران دیدار ذوب‌آهن - چادرملو و سپاهان - فجرسپاسی
کشاورزی حفاظتی راهکار حفظ خاک
کسب ۳ نشان برنز توسط ووشو کاران کردستانی
بررسی مشکلات ناشی از تعلیق کارت‌های بازرگانی و ارائه راهکار‌های لازم
امضاء تفاهم‌نامه همکاری شرکت گاز و پارک علم و فناوری استان
وزیر رفاه: اقدامات برای اجرای پرداخت کالابرگ انجام شده است
دستگیری سارقین حرفه‌ای در مرودشت
رئیس جمهور از رئیس آتش‌نشانی کاشان تجلیل کرد
تکواندو زیر ۲۱ سال جهان؛ زندی طلایی شد
برگزاری دوره تربیت مدرس جوانی جمعیت در قم
اشتغالزایی ۸۰ درصدی مددجویان زندان گلپایگان
پارکینگ نیایش طرحی که هر سال قرار است افتتاح شود
هرمزگان میزبان دو رویداد بین‌المللی در حوزه کشاورزی و اقتصاد دریایی
آغاز بارش برف پاییزی در فیروزکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
سقف کیفری مهریه مشخص شد
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)