• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۱۵۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۹
بین الملل » غرب آسیا

جنگنده های روسی پایگاه های جبهه النصره را در ادلب هدف قرار دادند

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: حملات هوایی به ادلب را چهار جنگنده روسی با بمبهای بسیار دقیق به اجرا درآورده اند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: جنگنده های روسی پایگاه های جبهه النصره را در ادلب در چندین حمله هوایی هدف قرار دادند.
وزارت دفاع روسیه افزود: این حملات هوایی را چهار جنگنده روسی با بمبهای بسیار دقیق به اجرا درآورده اند. همچنین سامانه دفاعی هوایی در حمیمیم دو پهپاد تروریستها را در هوا سرنگون کردند. با سرنگونی این دو پهپاد تعداد هواپیماهای بدون سرنشین تروریستها که در یک ماه گذشته هدف قرار داده شده اند به 47 پهپاد رسیده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

خبرنگار شبکه تلویزیونی المیادین در گزارشی گفت: دهها حمله هوایی سوری و روسی به انتظار عملیات در حومه غربی ادلب پایان داد. منابع میدانی تاکید کردند: در این بمباران ها پایگاه ها و انبار مهمات جبهه النصره و حزب ترکستانی در مناطق جسر الشغور، الجانودیه ، محمبل و السنقول هدف قرار داده شده است.
این عملیات ها در پی آمادگی های ارتش سوریه در اجرای عملیات نظامی و قبل از تفاهم هایی است که قرار است در نشست سه جانبه سران (ایران، روسیه و ترکیه) در تهران درباره پرونده ادلب صورت بگیرد.
مهند الضاهر نویسنده و تحلیلگر سیاسی در این زمینه گفت: «درگیریها در جسر الشغور نشان دهنده آغاز عملیات است اما نظام سوریه نمی خواهد جنگ را با این هیاهوی رسانه ای آغاز کند؛ هیاهویی که همانند غوطه و دیگر مناطق ایجاد شده بود. فکر می کنم تصمیم به آغاز عملیات گرفته است اما پس از روز هفتم ماه جاری خواهد بود که پس از نشست سه جانبه در تهران و اعلام نظر ترکیه دراین باره صورت خواهد گرفت».
خبرنگار المیادین افزود: سوریه می خواهد استان ادلب را از تروریسهای مسلح نجات بدهد و آن را به دامان میهن بازگرداند . برای اجرای این تصمیم کشور سوریه محور مذاکراتی بین هم پیمانان آن یعنی روسیه و ایران در جریان است. آمادگی ها به پایان رسیده است و احتمال می رود تحولات به فشار نظامی جدی که به حل و فصل مسائل در ادلب که به پایان درگیری نظامی در آن بینجامد سوق داده شود.
مهند الضاهر نویسنده و تحلیلگر سیاسی همچنین افزود: «مشکل از اینجا شروع می شود که هر کس که نخواهد شرایطش را حل و فصل کند به کجا خواهد رفت زیرا دیگر ادلب دیگری وجود ندارد تا به آنجا بروند از این رو ترکیه نگران طولانی شدن بحران است، بنابراین به موضع ترکیه امیدی نیست واعلام می کنیم که عملیات نظامی باید قویتر به اجرا درآید و تروریستها و افراد مسلح باید قانع شوند که حل و فصل شدن مسائل برای آنان بهتر خواهد بود».
خبرنگار افزود: سناریوهایی پیچیده ای آخرین ایستگاه جنگ سوریه را در بر گرفته است. وجود شمار زیادی از غیرنظامیان و ده ها هزار فرد مسلح که اکثر آنها با آنکارا درارتباط هستند، این تحرکات و آمادگی های سیاسی را باعث می شود. ترکیه زمانهای طولانی را بدون اینکه هیچ تدابیری برای افراد مسلح جبهه النصره اتخاذ کند سپری کرد. اما هم اکنون با تصمیمات سوریه و حمایتهای هم پیمانان روسی و ایرانی دیگر زمان بسیار تنگ شده است؛ زیرا قرار است این استان پس از سالها اشغالگری تروریستها، به دامان وطن بازگردد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در فصل سرد از ابتدای دی ۱۴۰۴
روزنامه‌های فارس ۲۳ آذرماه ۱۴۰۴
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
آسمانی شدن پدر شهید اعتماد تاجیکی
درخشش مستند ساز بیرجندی در جشنوراه بین المللی سینما حقیقت
آغاز طرح نظارتی در آستانه شب یلدا در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و سوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
بهسازی روشنایی معابر و ساماندهی شبکه برق در کمربندی شهید خرازی
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است
نمایشگاه مهر مادری در سیرجان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و سوم آذر ۱۴۰۴)
اجرای آزمایشی آیین‌نامه اخلاق استفاده از هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها
اتصال روستا‌های دالنجان ترکیه و کردیه خراسان شمالی به شبکه ملی اطلاعات
اعتکاف دانش آموزی با حضور ۸ هزار دانش آموز در خراسان شمالی برگزار می‌شود 
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
تلاش ناکام گلزاده برای پیروزی
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
آغاز نهمین نمایشگاه و کنفرانس حمل‌ونقل و لجستیک با حضور وزیر راه و شهرسازی از امروز
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
علل افزایش قیمت طلا در بازار
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)