• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۷۷۳۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۱
مازندران » سیاسی
سردار دهقان

دولت آمریکا قابل اعتماد نیست

مشاور فرماندهی کل قوا در حوزه صنایع دفاعی و پشتیبانی از نیروهای مسلح گفت، امروز همه دنیا منطق جمهوری اسلامی ایران را پذیرفتند که دولت آمریکا تحت هیچ شرایطی قابل اعتماد نیست.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار سرتیپ حسین دهقان عصر چهارشنبه در یادواره سرداران، امیران و 1048 شهید شهرستان آمل افزود: باید دنیا متوجه حرکت های غیر انسانی و جنایتکارانه آمریکا شود و در مقابل این جنایت ها باید با تمام توان مقاومت کرد. 

وی اضافه کرد، مردم ما این مقاومت ها را در ادوار مختلف تجربه کرده و در نهایت به نتیجه مطلوب هم رسیده اند.

 آمریکایی که از برجام خارج می شود، چه انتظاری هست!؟

مشاور فرمانده کل قوا در حوزه صنایع دفاعی و پشتیبانی از نیروهای مسلح گفت : عده ای معتقدند برویم با آمریکا مذاکره کنیم؛ آمریکایی که برای ایران شرایط میگذارد و این یعنی اینکه انقلاب اسلامی موجودیت نداشته باشد. 

سردار سرتیپ دهقان گفت، وقتی آمریکا به راحتی از برجامی که از یک پشتوانه حقوقی بین المللی برخوردار است خارج می شود، دیگر چه انتظاری باقی می ماند؟

وی ادامه داد: با تجربه ای که در ادوار گذشته از آمریکا و همراهان این کشوربه دست آمده، گفتیم به آمریکایی ها نمی شود اطمینان کرد و گفته شد یک بار دیگر تجربه کنیم.

مشاورفرمانده کل قوا درحوزه صنایع دفاعی وپشتیبانی از نیروهای مسلح با بیان اینکه ما باید به چه دلیلی قبول کنیم که می شود به آمریکا اعتماد کرد وحتی سندی که امضاء می کند، اعتماد کرد، گفت: موضوع برجام به خوبی برای ملت ما یک تجربه مهم تاریخی شد که در برنامه ها بر تمام قرارها برمبنای معرفت دینی و اصول دینی خودمان پایبند بودیم و عمل کردیم ، اما در نهایت دیدیم که هیچ اعتمادی به آمریکا نیست و ازهمان ابتدای کار به بهانه های مختلف اشکال تراشی و تهدید کردند.

درهمه توطئه علیه ایران، نقش آمریکا برجسته بود

وی به حادثه تروریستی 31شهریورماه در اهواز اشاره کرد وادامه داد: در رژه نیروهای مسلح یک کشور که بدون اسلحه ودر نمایش قدرت نظامی وتجهیزات دفاعی هستند، عده ای ناجوانمردانه به سمت رژه نیروها ومردم بیگناه در مسیر رژه تیراندازی می کنند، کار چه گروهی و از پشتیبانی چه کشورهایی برخوردار است.!؟

سردارسرتیپ دهقان ادامه داد: اکنون دیگر همه ملت های دنیا بیدار شدند و شیطنت ها وجنگ رسانه ای صهیونیست ها که به راه می انداختند و در ذهن ملت ها می فرستادند، به سرآمده و همگان شاهد بودند که پشت حادثه تروریستی اهواز گروه های تکفیری سلفی که از نقش وحمایت آمریکا، اسرائیل وعربستان برجسته بوده واعتراف هم کردند.

معیشت مردم وجنگ روانی موشک وپوشک دشمن علیه اقتصاد ایران

وی با بیان اینکه آمریکا از ابتدای پیروزی انقلاب و شکل گیری نظام جمهوری اسلامی به دنبال براندازی این نظام اسلامی بود و هنوز هم هست و از اهدافش دست برنخواهد داشت، و همه باید این واقعیت را باید بپذیرند، گفت: دولت آمریکا از حدود 12سال پیش بعد از تهاجم فرهنگی، اکنون به دنبال پیاده کردن برنامه های شوم خود در حوزه معیشت مردم واقتصاد کشور است.

سردار دهقان افزود: اینکه در جنگ های تبلیغاتی خود علیه اقتصاد ایران موضوع موشک را با پوشک مقایسه واینکه به مردم ما القا کند برنامه های موشکی برای مسئولان تا اقتصاد جزیی مردم مهمتر است، درحال پیاده کردن برنامه های شوم خود هست، اما ملت باید بداند که هیچ وقت آمریکا محض رضای خدا به فکر ملت ایران ومعیشت مردم نبوده ونخواهد بود.

مشاور فرمانده کل قوا در حوزه صنایع دفاعی و پشتیبانی از نیروهای مسلح عنوان کرد: بنابراین در چنین شرایطی باید با وحدت کلمه، وحدت نظر، انسجام ملی و حضور همگان در صحنه و وفاق و همدلی در کنار یکدیگر ایستادگی کنیم تا بتوان از این شرایط هم عبور کرد، اگر چنین نباشد هزینه ای سنگینی باید پرداخت کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گرامیداشت روز پدر در دیدار دختر شهید معاوی و فرمانده انتظامی خوزستان
برپایی موکب در کهنوج
یادواره شهدای جبهه مقاومت در کوهرنگ
اعتکاف پدر و پسری در زنجان
 کمبودی در عرضه کالا‌های اساسی وجود ندارد
رقابت ورزشکاران خوزستانی در مسابقات کاراته
بهره برداری از پل شهید سید حسن نصرالله آزادراه شمالی کرج تا چند روز آینده
جنب و جوش و نشاط بازار‌های محلی همزمان با روز پدر
۳۰ کیلوگرم فرآورده خام غیر بهداشتی در دالاهو معدوم‌سازی شد
نقطه نظرات نخبگان کیش در پاسخ به حاشیه سازی دشمنان در کشور
سرما و یخبندان در زنجان
بازدید معاون وزیر راه از پل حیاتی سی‌میلی محور مسجدسلیمان-هفتکل
قم در آرامش کامل است
به یاد فرمانده بزرگ جبهه مقاومت
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳
جوهره شخصیت شهید سلیمانی؛ مردم‌داری در مسیر رضایت الهی
فاضلاب جاری در «آریاشهر» منشأ شهری ندارد
ویژه برنامه همبازی شدن پدر و فرزندان در جشنواره ملی اسباب بازی
تاکید گیلانیان بر حفظ وحدت ملی و ردّ دخالت بیگانگان
شهید سلیمانی الگویی اثربخش برای تربیت نسلی متعهد و کارآمد است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
تخریب اموال عمومی در آبدانان
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پخت حلیم نذر‌ی در شهر تخت
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران
کاهش دما در استان کرمان
بازداشت یکی از عاملان اصلی طرح کشته‌سازی در لرستان
احزاب نقش حلقه‌های بین حاکمیت و مردم را ایفا می‌کنند
فرایند انتخابات میاندوره ای خبرگان و مجلس شورای اسلامی آغاز شد
باید میان معترضان و اغتشاشگران تفکیک قائل شد
«محفل ستاره ها»، از شبکه سه
نیروهای مسلح آماده‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه شده‌اند
اعلام اسامی داوران و ناظران هفته پنجم لیگ برتر هندبال بانوان
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)