• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۵۰۲۴
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۷
اجتماعی
یک روز به اربعین؛

اعمال تمهیدات ترافیکی برای بازگشت زوار اربعین

رئیس پلیس راه: باتوجه به حجم بازگشت زائران اگر ضروری شود از بعدازظهر دوشنبه، مهران به سمت ایلام را یکطرفه خواهیم کرد.

>> شور اربعین حسینی؛ شوق خدمت رسانی

اعمال تمهیدات ترافیکی برای بازگشت زوار اربعینبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار محمدحسین حمیدی در گفتگوی تلفنی با رادیو اربعین با اشاره به تردد در مرز‌ها گفت: از روز شنبه با شیب ملایم بازگشت زوار به داخل کشور را شاهد هستیم، برآورد این است که نسبت به روز‌های گذشته حجم بیشتری را در ورود به داخل کشور داشته باشیم و تبعا نسبت به خروج شرایط مان خیلی پیچیده‌تر و سنگین‌تر است.
وی افزود: موج خروج از کشور، تقریبا فروکش کرده و نسبت به روز‌های گذشته کاملا محسوس و آشکار، تردد‌ها کمتر شده است.
رئیس پلیس راه کشور در رابطه با تمهیداتی که برای ورود زائران دیده شده، اشاره و بیان کرد: همکاران بنده در سه مرز زمینی یعنی شلمچه، چزابه و مهران، آماده شدند تا پذیرای حجم گسترده ورود زائران به داخل کشور باشند. طرح ترافیکی خاصی را برای برگشت زائرین پیش بینی کردند، اعمال محدودیت‌هایی را که برای خودرو‌های سنگین در معابر مختلف ضروری است، اجرا می‌کنند و یک طرفه شدن جاده مهران به سمت ایلام در دستور کار قرار گرفته است تا در زمان اوج و ضرورت این اعمال محدودیت، اجرا شود.
وی بیان کرد: فکر می‌کنیم که اگر ضرورت ایجاد کند از بعد از ظهر روز دوشنبه، این محور را به سمت ایلام یکطرفه خواهیم کرد و تقریبا همه اقدامات و تمهیداتی را که در حوزه پارکینگ ها، ورودی و خروجی آن ها، شهر‌های شلمچه و چزابه برای عبور و تسهیل در ورود عزیزان لازم است، پیش بینی کردیم.
سردار حمیدی متذکر شد: زائران خودشان هم احتیاط کنند، خستگی مفرطی که در این ایام به دلیل پیاده روی طولانی را تحت هیچ عنوان با رانندگی در جاده‌های کشور ادامه ندهند و حتما قبل از حرکت استراحت کافی کنند.
وی اضافه کرد: در طول مسیر در شهر‌های مختلف، هموطنان توقف گاه‌های زیادی را به صورت خودجوش ایجاد کردند که پذیرای زائرین هستند که هم به لحاظ استراحت و هم تغذیه آن‌ها پیش بینی‌های لازم شده است.
رئیس پلیس راه کشور خستگی و خواب آلودگی را بیشترین عامل حوادث این چند روز اخیر دانست و توصیه کرد: همراهان حتما هوشیار باشند و راننده را در طول جاده‌های کوهستانی و جاده‌های پرترددی که در این ایام وجود وجود دارد، همراهی کنند تا ان شاء الله این سفر معنوی، آورده خوبی برای همه در کشور داشته باشد.
 
حضور ۵ هزار نیروی پلیس در مسیر بازگشت زوار اربعین حسینی
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: حدود ۵ هزار نفر نیروی پلیس راهنمایی و رانندگی در مسیر مهران به سمت ایلام و همین طور مسیر چزابه و شلمچه در استان‌های خوزستان، ایلام، کرمانشاه و استان‌های در مسیر زوار، برای تامین امنیت بکارگیری شدند.
سردار تقی مهری در ارتباط با رادیو اربعین با بیان اینکه طرح ویژه ترافیک برگشت زائرین اربعین حسینی با هماهنگی و همکاری همه دستگاه‌های امدادی و خدماتی با محوریت پلیس راهنمایی و رانندگی، از یک
تا دو روز گذشته شروع شده است، گفت: پیش بینی می‌کنیم اگر وضع ترافیک رو به افزایش پیدا بکند، در دو روز آینده جاده مهران به سمت ایلام را یکطرفه خواهیم کرد و همین طور مسیر جاده ملکشاهی از سمت ایلام به سمت مهران یکطرفه خواهد شد.
وی افزود: وضع ترافیک در محور مهران به ایلام پر حجم و روان است و مشکل ترافیکی نداریم و وضعین هوا نیز مناسب است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا به چزابه و شلمچه اشاره و عنوان کرد: در مسیر چزابه و شلمچه نیز طبق آخرین گزارشات، ترافیک روانی را دارد.
وی با بیان اینکه در دو روز گذشته، بیشترین ورود زائر را از مرز ایلام و کرمانشاه شاهد بودیم، اظهار داشت: تجربه سال‌های گذشته نشان می‌دهد اکثر زوار از مرز مهران بر می‌گردند، بنابراین بیشترین حجم ترافیک را در این مسیر خواهیم داشت، به همین دلیل تمهیدات لازم اندیشیده شده است.
سردار مهری افزود: حدود ۵ هزار نفر نیروی پلیس راهنمایی و رانندگی در مسیر مهران به سمت ایلام و همین طور مسیر چزابه و شلمچه در استان‌های خوزستان، ایلام، کرمانشاه و استان‌هایی که در مسیر زوار هستند از جمله استان مرکزی، همدان و لرستان بکارگیری شدند تا زائرین با امنیت و سلامت کامل به وطن و منازلشان برگردند.
وی از همه زوار خواست با حالت خستگی و خواب آلودگی رانندگی نکنند. حتما به ازای هر ۲ ساعت رانندگی، حداقل ۱۵ دقیقه استراحت کنند و همه سرنشینان بخصوص سرنشینان عقب هم کمربند ایمنی خود را ببندند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا بیان کرد: اگر افسر یا مامور ما در طول مسیر، از افراد مدارک خودرو را خواست، اگر مدارکشان مفقود شده است می‌توانند مدارک شناسایی خود را نشان دهند تا توسط ماموران ما استعلام شود.
 
 
راهپیمایی پرشور «جاماندگان» اربعین حسینی در تهران
راهپیمایی پرشور «جاماندگان» اربعین حسینی به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در مسیر میدان امام حسین (ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم (ع) با حضور شهروندان برگزار می‌شود.
همزمان با برگزاری راهپیمایی عظیم اربعین حسینی در کربلای معلی، مراسم پیاده‌روی اربعین در شهر تهران برگزار می‌شود و جاماندگان از زیارت کربلا می‌توانند در این مراسم شرکت کنند.
سعید اوحدی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این باره گفت: راهپیمایی اربعین در تهران از میدان امام حسین (ع) آغاز می‌شود و مسیر پیاده‌روی تا حرم حضرت عبدالعظیم (ع) ادامه دارد و شهروندان تهرانی می‌توانند از ساعت ۶:۳۰ صبح روزسه‌شنبه ۸ آبان ماه به میدان امام حسین (ع) مراجعه کنند. این مسیر به طول تقریبی ۱۷ کیلومتر تعیین شده است و عزاداران حسینی از خیابان ۱۷ شهریور، میدان شهدا، میدان خراسان، میدان شوش، خیابان فداییان اسلام، سه‌راه ورامین و میدان شهرری می‌گذرند تا هنگام نماز ظهر و عصر به حرم حضرت عبدالعظیم (ع) برسند.
رئیس سازمان فرهنگی هنری افزود: با هماهنگی‌هایی که با شرکت مترو و اتوبوس‌رانی شده است، مسیر برگشت شهروندان از شهرری رایگان خواهد بود.
وی تصریح کرد: در مسیر پیاده‌روی از میدان امام حسین (ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم (ع)، ده‌ها موکب در نظر گرفته شده است که در فواصل مناسب پذیرای عزاداران خواهد بود.
طرح راهپیمایی اربعین حسینی در شهر تهران به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و با مشارکت ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، سپاه تهران بزرگ، نیروی انتظامی تهران بزرگ، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان آموزش و پرورش شهر تهران، هیئت رزمندگان اسلام، تولیت آستان حضرت عبدالعظیم (ع)، اورژانس تهران و شهرداری تهران برگزار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)