• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۹۶۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۳
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

بیانیه تشکل‌های دانش‌آموزی در مراسم ۱۳ آبان

نماینده تشکل‌های دانش آموزی، بیانیه دانش‌آموزی مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان را در مراسم راهپیمایی در تهران قرائت کرد.

بیانیه تشکل‌های دانش‌آموزی در مراسم ۱۳ آبانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی تشکل‌های دانش آموزی، متن کامل بیانیه دانش‌آموزی یوم الله ۱۳ آبان به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
از زمانی که امام خمینی را شناختم بسیار خوشحال شدم از وجود چنین مردی در تاریخ کشورم، که هر چند بار بخواهم، می‌توانم عقاید و وصیت نامه‌اش را بخوانم و حقوق انسان‌ها از هر رنگ و نژاد و قومی را در آن ببینم.
خوشحالم که ایرانی‌ام، اما پادشاهان و کشورگشایان هویت من نیستند.
به قاسم سلیمانی، اما می‌بالم به خودم که با آن لبخند مشهور و نگاه همیشه کم اعتنا به دوربینش، فرزندان استعمار را مبهوت و به بازی گرفته! و حق مظلومان منطقه از چنگال وحشیان داعشی و اسرائیلی را گرفته است.
خوشحالم که ایرانی‌ام و در مرکز تشیع بدنیا آمده و زندگی کرده‌ام، اما نژادپرست نیستم و همه انسان‌ها را برابر می‌دانم. من دفاع از خاک و ناموس را با پرستش وطن و نژادپرستی اشتباه نمی‌گیرم و هر جا مظلومی هست، با دست و دل و زبانم یاری‌اش خواهم کرد.‌
می‌گویند واقع‌گرا باش، اما من می‌گویم توهم آن است که فکر کنی سازمان ملل برای احقاق حقوق ملت‌ها تشکیل شده است. توهم یعنی آنکه فکر کنی حقوق بشر وجود خارجی دارد، که فکر کنی مشکل آژانس انرژی اتمی با ایران ساختن بمب بوده! من هر چه از این واقع‌بین‌ها دیدم توهم بود. توهم آن است که فکر کنی و بگویی که ما نمی‌توانیم، یا حالا نمی‌توانیم! ولی چطور باید بپذیریم که الان نمی‌توانیم! درحالی که دیدن شن‌های طبس دلتافورس را دفن کرد، دیدم که مرگ بر شاه، شاه را کشت، دیدم که در مقابل یک دنیا در جنگی نابرابر پیروز شدیم، دیدم که روز قدس اسرائیل را از پیروزی در جنگ ۶ روزه به شکست در جنگ ۲۲ روزه کشاند! دیدم که می‌توان به سرعت به قله‌های فناوری در هسته‌ای و نانو و پزشکی رسید، دیدم که داعش محو و نابود شد، دیدم که می‌توان قلب دشمن را با موشک نقطه زن در هم کوبید، دیدم که می‌شود دیدم که می‌توانیم!
حالا روز ۱۳ آبان است روزی که بیانگر حوادث مهمی در شکل‌گیری انقلاب اسلامی کشورم است. این روز نقش ویژه‌ای در شکست توطئه‌های آمریکای جنایتکار علیه جمهوری اسلامی دارد تا جائی که عظمت این روز چنان ترسی بر پیکر زخم خورده استکبار انداخته که تمام اقدامات ظالمانه و خباثت آمیزش علیه ملت شریف ایران اسلامی را به امروز گره زده است، ولی به گفته آقا و رهبرم این بار هم سیلی محکم دیگری از ملت ایران خواهد خورد.
واضح است که چـراغِ راه مبارزه با اسـتکبار؛ شناخت از شرایط فعلی کشور و انجام وظایف در لحظه‌های مورد نیاز و اتحاد ملت ایران با پیروی از آرمان‌های امام و رهنمود‌های مقام معظم رهبری است که تا روز رستاخیز پر نور باقی خواهد ماند. چراغِ راهی که خاموش شدنی نیست و تا روزی که استکبار و مستکبر است نورانیت و حرارت خود را برای به آتش کشیدن دامان این شیاطین روشن نگه خواهد داشت.
سه ضلع تبعید حضرت امام به ترکیه، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و به خاک و خون کشیده شدن دانش آموزان در محوطه دانشگاه تهران به دلیل اعتراض به دخالت‌های آمریکا در امور کشورمان، شرایط را برای اوج گیری این انقلاب همیشه سربلند فراهم کرد و عطر و مقام شهدای دانش آموزان ۱۳ آبان سال ۱۳۵۷ سبب شد که این روز با قلم جمهوری اسلامی و با مرکب خون این لاله‌های آسمانی در تاریخ ثبت شود و هر سال حماسه‌ای پرشور‌تر را رقم بزند.
اکنون که در آستانه چهل سالگی انقلاب بزرگ ایران اسلامی هستیم می‌توان بدون اغراق گفت: آمریکا و ایادی خبیـثـش به اذن الله روز به روز منزوی‌تر شده و هرچه در آستین داشته را رو کرده اند، از نقش مستقیم در کـودتای ۲۸ مـرداد و کودتای نـوژه، حـمله طبس، همکاری با رژیم دیکتاتوری پهلوی و جـنگ تـحمیلی ۸ ساله و حمایت همه جانبه از صـدام، حمایت از مـنافقین و عـاملیـن ۱۷ هـزار تـرور، حـمله مـوشکی نـاو ویـنسـنس به پـرواز ۶۵۵ و مـتلاشی کردن هـواپـیمای مـسافـربری ایـران، تـهاجـم گسـترده فـرهنگی، اعـتقادی و عهدشکنی در انـظار جـهانیان و در نهایت توهین و تحریم‌های ظالمانه علیه ملت شریف ایران و موارد زیاد دیگری، همگی نمونه‌های نا بخشودنی از رفتار استکبار جهانخوار بر علیه کشورم است که همه این‌ها در کنار تمامی توطئه‌ها و فریبکاری ها، چپاول و کـشتار و استعمار و استثمار ملت ها، بخشی از دلایل ایستادگی ملت مان برفریاد دشمن کُش «مرگ برآمریکا» است.
امروز دانش آموزان ایران اسلامی ضمن گرامی داشت حماسه یوم الله ۱۳ آبان و نثار درود به ارواح طیبه شهدا و امام راحل؛ خطاب به مستکبران عالم بخصوص آمریکای جهانخوار می‌گویند: ما نوجوانان و جوانان از نسل همان پدرانی هستیم که رژیم شاهنشاهی دست نشانده تان را تار و مار کرد و شما و مـتحدانتان را سر جایشان نشاند و حالا ما همان مسیر را با بصیرت‌تر و با صلابت‌تر ادامه خواهیم داد تا آرمان آزادی همه مستضعفین جهان از چنگال استکبار با برپایی صلح و احترام به حقوق و عزت ملت‌ها به لطف الهی به سرانجام برسد.
حال چیزی که ضروری است حفظ وحدت در کشور است، درخواست دانش آموزان ایران اسلامی از مسؤولان این است که با همکاری تمام قوای کشور با پشتوانه مردم همیشه در صحنه مان، بشکلی جهادی وار و با همدلی همه دلسوزان، برای رفع مشکلات به پا خیزند و عزت و جایگاه واقعی ملت فهیم ایران اسلامی را در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی به ارمغان آورند، هرچند این اقدام، قطره‌ای ناچیز از دریای عظمت، شکوه و بزرگی ملت ایران را که مقتدرانه پای این انقلاب ایستاده و جانفشانی کرده اند را جبران خواهد کرد؛ و این جمله را خطاب به دشمنان ایران اسلامی می‌گوییم که: اگر خطایی از شما در منطقه سر بزند که کوچکترین منافع جمهوری اسلامی ایران را تهدید کند شما نیز طعم پاسخ سخت و خشن جمهوری اسلامی ایران را خواهید چشید.
و سیعلم الذین ظلموا‌ای منقلب ینقلبون

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)