سرپرست اداره کل دامپزشکی استان:
نظارت کامل دامپزشکی بر گوشتهای وارداتی
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از نظارت کامل این سازمان بر گوشتهای وارداتی به کشور خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، امید حاجی محمدی گفت: تمام مراحل کشتار دام در کشورهایی (گرجستان و ارمنستان)
که از آنها گوشت وارد کشور میشود، چه پیش از کشتار، چه در هنگام و پس از کشتار علاوه بر نظارت کادر دامپزشکی، بهداشتی کشور میزبان، توسط ناظرین بهداشتی و شرعی متشکل از دامپزشک و روحانی ایرانی که در کشتارگاه مستقر هستند، کنترل میشود.
وی افزود: لاشههای سالم پس از کشتار به مدت ۲۴ ساعت در پیش سرد و در دمای ۱ تا ۴ درجه سانتی گراد نگهداری شده تا به PH و دمای مناسب برسد و جمود نعشی لاشهها صورت پذیرد.
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: خروج از پیش سرد منوط به تایید دامپزشکان کشور میزبان و دامپزشک ناظر ایرانی میباشد و نهایتا لاشهها قبل از بارگیری با برچسب لیبل گذاری و در لفافههای مخصوص پیچیده شده و در کانتینرهای یخچال دار ویژه حمل گوشت با نصب ترموگراف برای ثبت نوسانات دمایی بارگیری میشوند.
دکتر حاج محمدی اظهار داشت: با این وجود تمام شرایط بهداشتی گوشت سرد گوسفند وارداتی (که عموم مردم آن را به عنوان گوشت گرم وارداتی میشناسند) مورد تایید سازمان دامپزشکی بوده و مردم بدون هیچ گونه نگرانی میتوانند مصرف نمایند.