• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۸۵۳۲
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۲
بین الملل » اجتماعی
در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان؛

حضور ایران در کنفرانس بین المللی محیط زیست آبزی پروری دریای خزر

این کنفرانس در حاشیه نهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست جمهوری آذربایجان برگزار شد و متخصصانی از ایران، روسیه، جمهوری آذربایجان و چند کشور دیگر حضور داشتند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما از باکو؛ کنفرانس بین المللی محیط زیست با محوریت اکوسیستم های آبزی پروری دریای خزر با حضور ایران در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار شد.
این کنفرانس در حاشیه نهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست جمهوری آذربایجان برگزار شد و متخصصانی از ایران، روسیه، جمهوری آذربایجان، انگلیس، ترکیه و نمایندگانی از سازمانهای بین المللی مانند فائو حضور داشتند. یافتن راهکارهایی برای مقابله با صید غیرمجاز ماهیان خزر و بررسی اولویت ها و فرصت های آبزی پروری باهدف افزایش ماهیان پهنه آبی دریای خزر و جلوگیری از انقراض گونه های ماهیان این دریا از عمده اهداف برگزاری این نشست بود.
بکارگیری راهکارهایی برای افزایش ماهیان خاویاری از طریق روش های مصنوعی، استفاده از فناوری های پیشرفته در پرورش خاویار، وضعیت ذخایر ژنیتیکی در جهان و حفظ آن، صید غیرمجاز ماهی و شناسایی مشکلات موجود در این زمینه و مدیریت و حفاظت ذخایر آبزیان، حفاظت از ذخایر خاویاری خزر، بکارگیری تجارب کشورهای مختلف و جلب تجارب و کمک های فائو در این زمینه از محورهای مطرح در این کنفرانس یکروزه بود که حاضران بر جلوگیری از کاهش آبزیان دریای خزر بر بکارگیری راهکارهای موثر تاکید کردند.
"محمد پور کاظمی" رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات ایران در این نشست، گزارشی از وضعیت آبزیان و مدیریت کشورمان در این بخش در حوزه خزر ارائه کرد.
وی به خبرنگار صدا وسیما در باکو گفت: مهمترین بحث این اجلاس، چگونه کمک کردن به جلوگیری از کاهش ذخایر آبزیان خزر بود و اینکه چه تدابیری بکار بگیریم تا از این کاهش جلوگیری کنیم.
رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات ایران حفظ ذخایر آبی و بهره برداری پایدار از آن در کنار توسعه آبزی پروری پایدار برای ایجاد شغل و تامین پروتین و همچنین حرکت در مسیر مبارزه با صید غیرمجاز را از عمده موارد این نشست اعلام کرد و گفت: اجرایی کردن مصوبات کمیسیون های منابع زنده دریای خزر می تواند این دریا را از وضعیت کنونی نجات دهد.
وی با اعلام اینکه گزارش کشورهای حاشیه خزر در این نشست متفاوت بود گفت خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران وضعیت مطلوب تری در این زمینه داشته است و به عنوان مثال ذخایر کیلکا اکنون در سایر کشورها همچون روسیه، قزاقستان و جمهوری آذربایجان طبق گزارش های موجود کاهش پیدا کرده است اما در ایران شاهد افزایش آن هستیم.
وی، مدیریت بهینه، کاهش تعداد شناورهای صیادی، افزایش سرمایه گذاری ایران برای خرید جواز صید شناورهای صیادی و همچنین تحقیقات موسسه تحقیقات علوم شیلاتی در زمینه برآورد ذخایر را از عمده عوامل موفقیت کشورمان در این زمینه اعلام کرد و گفت: با وجود ورود شانه دار به دریای خزر، جمهوری اسلامی ایران بالای 20 هزارتن کیلکا صید می کند.
"محمد پور کاظمی" رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات ایران، افزود: علاوه بر 5 گونه خاویاری گونه هایی همچون ماهی آزاد و ماهی ماش هم در معرض انقراض قرار دارند و لازم است با ایجاد بانک ژن و جلب مشارکت های مردمی و بخش خصوصی از طریق آبزی پروری از این انقراض جلوگیری بشود.
"مهمان آخوند اف" رئیس موسسه تحقیقات شیلات جمهوری آذربایجان نیز در این نشست هدف از این کنفرانس را تاکید بر وضعیت ناخوشایند خزر از نظر زیست محیطی اعلام کرد و گفت: با حضور متخصصان برجسته از کشورهای مختلف از جمله ایران عزم مان را بر بازسازی و حفظ ذخایر آبزی این دریا جزم می کنیم و در این زمینه نیازمند همکاری ها و انتقال تجارب کشورهای حاشیه خزر هستیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مصاحبه ها:
1- محمد پورکاظمی، رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات جمهوری اسلامی ایران
2 - مهمان آخوند اف، مدیر موسسه تحقیقاتی شیلات جمهوری آذربایجان

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کسب رتبه «عملکرد عالی» ستاد اربعین چهارمحال و بختیاری
اکتشافات زمین شناسی با هوش مصنوعی
آغاز به کار جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در کهگیلویه و بویراحمد
توقیف کامیون حامل ۳ تن بذر بلوط فاقد مجوز در خرم آباد
رسیدگی به شکایت مردمی درباره بوی نامطبوع در روستای ریه بهارستان
دستگیری قاتل متواری و تحت تعقیب در گلپایگان
انتخاب معتمدان هیئت اجرایی مرکزی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا
امام باقر (ع) بنیان‌گذار نهضت علمی شیعیان
اقدامات حمایتی و توسعه دامپروری در شهرستان انگوت
درگذشت یک راهدار خراسان رضوی بر اثر سانحه رانندگی
نقره قاره کهن بر گردن بانوی دواتلون‌کار قم
۸۲۰ واحد مسکن ملی در شهرک سلیمانی اردبیل احداث می‌شود
کاهش ۸ درصدی ولادت‌ها در خراسان جنوبی
برگزاری نمایشگاه تخصصی آرد، نان و صنایع وابسته در زنجان
تشدید پایش و نظارت زیست‌محیطی در عرصه‌های طبیعی شهرستان ملارد
افتتاح نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی با حضور معاون اجرایی رئیس‌‌جمهور
۱۲۰ ثانیه؛ مروری بر خبر‌های ۳۰ آذر در قم
بزرگداشت هفتمین روز درگذشت آیت الله شاهچراغی در سمنان
قدردانی از عوامل سازنده برنامه ساختمون شیشه‌ای در سمنان
هم‌افزایی رسانه‌ای برای تبیین اندیشه‌های ماندگار علامه مصباح یزدی (ره)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
۲۴ محور شریانی و غیر شریانی مسدود است
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۵ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)