• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۶۴۷۰
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۱
بین الملل » تحلیلی
از آوارگي مهاجران در مکزيک تا تشديد تنشها در اوکراين؛

مهمترین اخبار جهان(7-19)

به دنبال تشدید تنش نظامی بین روسیه و اوکراین، رئیس جمهور اوکراین خواستار تشکیل نشست کابینه جنگ شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، مهمترين عناوين خبري 12 ساعت گذشته به شرح زير است:


امریکا
//آمریکا گذرگاه مرزی خود با مکزیک را بعد از تعطیلی چندساعته که به خاطر اعتراض مهاجران رخ داد بازگشایی کرد.( خبرگزاری رویترز)
//مقامات آتش نشانی ایالتی در کالیفرنیا گفتند آتش سوزی مرگبار شمال کالیفرنیا که شهر کوهستانی پارادایس را نابود کرد و 85 نفر را کشت روز یکشنبه کاملا مهار شد.( خبرگزاری رویترز)
// یک قاضی فدرال در آمریکا درخواست جرج پاپادوپولوس، مشاور سابق ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور در انتخابات سال 2016 را که خواستار تعویق حکم زندان وی بود رد کرد.( خبرگزاری رویترز)
// چند عضو حزب جمهوری خواه آمریکا در سنای این کشور روز یکشنبه موضع ترامپ در قبال عربستان بعد از قتل خاشقجی را رد کردند.( خبرگزاری رویترز)
¬// رسانه های آمریکایی گفتند همه رفت و آمدها در بزرگترین پست بازرسی مرز آمریکا و مکزیک متوقف شد.( خبرگزاری رویترز)
// دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت کشورهای اروپایی باید سهم عادلانه خود را به خاطر حمایت نظامی آمریکا از آنان پرداخت کنند.( شبکه تلویزیونی المیادین)
چین
// چین و ژاپن روز یکشنبه برای همکاری در 24 پروژه در زمینه انرژی ، توافقنامه هایی را امضاء کردند.(خبرگزاری شین هوا از پکن)
مصر
// دادگاهی در مصر روز یکشنبه حکم اعدام 10 نفر را به جرم قتل دادستان عمومی این کشور در حادثه انفجار یک خودروی بمبگذاری شده در سال 2015 ، تایید کرد.(خبرگزاری شین هوا از قاهره)
// جبهه ملی مصر با صدور بیانیه ای به برنامه سفر محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی به این کشور اعتراض کرد.](پایگاه اینترنتی الخلیج الجدید)
// احزاب مخالف و خبرنگاران مصری مخالفت خود را با سفر احتمالی محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی به قاهره اعلام کردند .(خبرگزاری آناتولی از قاهره )
عربستان سعودی
// مدیر اجرایی شرکت آرامکوی عربستان گفت این شرکت در هفته جاری میلادی 30 توافق نامه به ارزش حدود 25 میلیارد دلار با شرکت های محلی و خارجی امضا می کند.( خبرگزاری رویترز)

سوریه
// وزارت دفاع روسیه روز یکشنبه اعلام کرد این کشور مواضع "تروریست هایی" را که روز شنبه به حمله شیمیایی در شمال غرب حلب اقدام کرده بودند، هدف حملات هوایی قرار داد.(خبرگزاری فرانسه از مسکو)
// وزیران دفاع ترکیه و روسیه روز یکشنبه در گفتگویی تلفنی تحولات اوضاع در ادلب سوریه را بررسی کردند .(خبرگزاری فرانسه از آنکارا)
// وزارت دفاع روسیه اعلام کرد گروه تروریستی جبهه النصره با خمپاره های 120 میلیمتری حاوی مواد شیمیایی حلب را هدف قرار داده است.( شبکه تلویزیونی المیادین)
یمن
// یگان پهپادی ارتش و کمیته های مردمی یمن، مقر فرماندهی مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی را در اردوگاه نظامی "ماس" در استان مأرب در مرکز یمن هدف قرار داد.( شبکه تلویزیونی المسیره)
// در حمله هوایی ائتلاف متجاوز سعودی به یک منزل مسکونی در روستای الیَمُنة در شهر حرض استان حجه یمن، شش نفر شهید و سه نفر دیگر زخمی شدند.( شبکه تلویزیونی المسیره)
بحرین
// ولیعهد عربستان در دومین مرحله از سفر دوره ای خود، بعد از امارات وارد بحرین شد.( خبرگزاری رویترز)

اوکراین
// نیروی دریایی اوکراین اعلام کرد روسیه به بعضی از کشتی های این نیرو شلیک کرد.( خبرگزاری رویترز)
// نیروی دریایی اوکراین گفت کشتی هدف گرفته شده این کشور توسط روسیه از حرکت ایستاد و یکی از خدمه آن مصدوم شد.¬(خبرگزاری رویترز)

// نیروی دریای اوکراین اعلام کرد نیروهای ویژه روسیه سه کشتی از کشتی های اوکراینی را در دریای سیاه توقیف کردند.( خبرگزاری رویترز)
// به دنبال تشدید تنش نظامی بین روسیه و اوکراین در دریا، پترو پوروشنکو رئیس جمهور اوکراین خواستار تشکیل نشست کابینه جنگ شد.( خبرگزاری رویترز)
// نیروهای مسلح اوکراین مناطقی را در جمهوری خودخوانده دونتسک گلوله باران کردند.( شبکه تلویزیونی العالم)
// شورای دفاع و امنیت ملی اوکراین از تصویب اعمال قوانین نظامی و اضطراری 60 روزه در این کشور خبر داد و در عین حال تأکید کرد اجرای این مصوبه به تأیید پارلمان نیاز دارد.( شبکه تلویزیونی العالم)
عراق
// وزارت دفاع عراق روز یکشنبه از حملات توپخانه ای ارتش این کشورعلیه مواضع عناصر تروریستی داعش در مجاورت مرزهای این کشور با سوریه خبر داد .( خبرگزاری آناتولی از بغداد)
// بر اثر زمین لرزه یک شنبه شب در عراق، تا کنون دو نفر در استان سلیمانیه( شهر کلار) کشته و 52 نفر زخمی شده اند.( شبکه تلویزیونی المیادین)
اتحادیه اروپایی
// اتحادیه اروپا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) روز یکشنبه خواستار کاهش تنش ها میان روسیه و اوکراین در نزدیکی ساحل کریمه شدند و از دولت روسیه خواستند "آزادی رفت و آمد" را در تنگه کرچ دوباره برقرار کند.( خبرگزاری فرانسه)
فلسطین اشغالی
// رسانه های اسرائیلی به نقل از یک منبع عالی رتبه این رژیم اعلام کردند: اسراییل برای برقراری روابط دیپلماتیک رسمی با بحرین تلاش می کند.( شبکه تلویزیونی المیادین)
// دهها فلسطینی در اعتراض به اقدام نظامیان صهیونیست در بازداشت عدنان غیث استاندار شهر قدس ، یکشنبه شب در مرکز این شهر تظاهرات کردند .(خبرگزاری آناتولی از قدس)
// هیئتی از جنبش فتح به منظور تکمیل رایزنی ها و گفتگوها درباره پرونده آشتی ملی فلسطین یکشنبه شب وارد قاهره شد .(خبرگزاری آناتولی از رام الله)
روسیه
// سازمان امنیت فدرال روسیه اوکراین را تهدید کرد "اقدامات تحریک آمیزش" را بی پاسخ نمی گذارد.( شبکه تلویزیونی المیادین)
// روسیه از شورای امنیت خواست برای بررسی تازه ترین تحولات مربوط به دریای آزوف و تنش ها با اوکراین، دوشنبه شب نشست اضطراری برگزار کند.( شبکه تلویزونی المیادین)
// سرویس امنیتی روسیه گفت سه کشتی نیروی دریایی اوکراین را بعد از عبور غیرقانونی آنها از مرز روسیه توقیف کرد.( خبرگزاری رویترز)

مکزیک
// دولت مکزیک اعلام کرد مهاجرانی را که "به طرزی خشونت آمیز" تلاش کردند "به صورت غیرقانونی" از مرز آمریکا عبور کنند دیپورت خواهد کرد.( خبرگزاری رویترز)

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خطبه‌های نماز جمعه در ابهر، صائین‌قلعه و سجاس؛ از اقتصاد تا اقتدار فضایی
ویژه برنامه‌های صدا و سیمای استان زنجان در میلاد حضرت علی(ع) و سالگرد حاج قاسم
سوابق تاریخی آمریکا به‌روشنی حاکی از الگوی مستمر مداخله و اعمال فشار است
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
۱۳ رجب، تجلی نور ولایت در کعبه مبارک
حضور دکتر پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
دیدار رئیس رسانه ملی با رهبر شیعیان بحرین در قم
پیشرفت ۸۰ درصدی مقاوم‌سازی مسکن در ماهنشان
دیدار و تجلیل رئیس رسانه ملی از خانواده معزز شهید شاکری
دیدار رئیس رسانه ملی با خانواده شهید تکلو
هم‌افزایی حوزه و رسانه برای تولید آثار فاخر دینی / رسانه ملی در حوادث یک سال اخیر مدال افتخار گرفت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ دی ۱۴۰۴
ثبت بیش از ۲۱۷ هزار تخلف سرعت و اضافه‌بار در جاده های استان زنجان
تخصیص زمین به بیش از ۲ هزار متقاضی طرح جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
صبح و‌نشاط بجنوردی ها در آستانه روز پدر
سیره علوی، چراغ راه خدمت‌گزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی
آغاز مراسم معنوی اعتکاف در مساجد و مصلی کیش
نماد «فاتح خیبر» در میدان امام خمینی (ره) پایتخت رونمایی می‌شود
بارش برف در جاده کرج‌کندوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب اموال عمومی در آبدانان
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند
احزاب نقش حلقه‌های بین حاکمیت و مردم را ایفا می‌کنند
فرایند انتخابات میاندوره ای خبرگان و مجلس شورای اسلامی آغاز شد
باید میان معترضان و اغتشاشگران تفکیک قائل شد
نیروهای مسلح آماده‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه شده‌اند
اعلام اسامی داوران و ناظران هفته پنجم لیگ برتر هندبال بانوان
فوتسال قهرمانی کارگران کشور
قدردانی آیت‌الله شبیری زنجانی از تلاش‌های رسانه ملی
شکست ملی پوشان هندبال در دیدار‌های دوستانه بحرین
وبینار تخصصی نگهدارنده‌های تاسیسات و لرزه‌گیر‌های مکانیکی
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم
تشییع پیکر بسیجی شهید «امیرحسام خدایاری فرد» در کوهدشت
افزایش بودجه زیرساخت‌های گردشگری از ۲.۵ به ۴۸ همت
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)