پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: در چهل سال گذشته تولید مرغ در واحدهای طیور گوشتی این استان بیش از ۵ برابر افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین, فاطمه خمسه با تشریح دستاوردهای انقلاب در حوزه کشاورزی گفت: استان در این مدت رشد چشمگیری بویژه در زمینه تولید مواد پروتئینی و محصولات کشاورزی داشته است.
به گفته وی؛ قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تولید گوشت مرغ در استان قزوین یازده هزار تن در سال بود، اما تولید این محصول در ۴۰ سال گذشته با حمایتهای دولت و تمایل سرمایه گذاری در این بخش به بیش از ۶۰ هزار تن در سال افزایش یافته است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: همچنین ظرفیت واحدهای طیور استان از دو میلیون و ۵۵۰ هزار قطعه مرغ گوشتی به بیش از ۱۰ میلیون قطعه رسیده که بیانگر افزایش ظرفیت ۴ تا ۵ برابری است.
خمسه اضافه کرد: حدود ۳۰ درصد از واحدهای طیور گوشتی استان قبل از انقلاب و ۷۰ درصد بعداز انقلاب مجوز فعالیت دریافت کرده اند.
وی به وضعیت تولید تخم مرغ در چهل سال گذشته استان قزوین اشاره کرد و یادآور شد: تولید تخم مرغ در اوایل انقلاب در واحدهای تخم گذار استان ۳۴ هزار تن در سال بود که تولید این محصول با افزایش نسبی به بیش از ۷۰ هزار تن در سال ۹۷ رسیده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان بهینه سازی مصرف سوخت در واحدهای پرورش طیور، تغییر سیستم گرمایشی از چهار شاخ به هیتر، بهسازی و نوسازی واحدهای طیور گوشتی و تخم گذار و نیز تجهیز واحدهای زیر بخش به تجهیزات نوین را از جمله اقدامات برای افزایش تولید واحدهای طیور استان برشمرد.