• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۴۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۷
سیاسی » عمومی
در همایش بزرگداشت شهید دکتر فتحی شقاقی؛

۲۲ بهمن نشان داد دشمنان آرزوی نابودی انقلاب را به گور می‌برند

مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل: راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد دشمنان آرزوی نابودی انقلاب اسلامی را به گور خواهند برد

۲۲ بهمن نشان داد دشمنان آرزوی نابودی انقلاب را به گور می‌برندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر علی اکبر ولایتی در همایش بزرگداشت شهید دکتر فتحی شقاقی در سازمان تبلیغات اسلامی، با تاکید بر این که تمام توطئه‌های دشمن نقش بر آب شده است و دشمنان نیز از هر زمان دیگری مستأصل‌تر شده اند، افزود: انقلاب در اوج پختگی، تجربه و بلوغ و فرصت آفرینی در همه عرصه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، علمی فناوری، نظامی و ... قرار دارد و حضور ده‌ها میلیونی ملت ایران در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن امسال آن هم در شرایطی که یک جنگ اقتصادی گسترده و همه جانبه علیه جمهوری اسلامی وجود دارد، این بار جدی‌تر از هر زمان دیگری نشان داد که دشمنان آرزوی نابودی انقلاب اسلامی را به گور خواهند برد.
­

مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل اضافه کرد: ملت بزرگ و انقلابی ایران در حالی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند خود را جشن می‌گیرند که در طول این چهار دهه، دشمنان قسم خورده ملت ایران به سرکردگی آمریکا از هیچ توطئه‌ای اعم از سخت افزاری و نرم افزاری برای نابودی آن و به انزوا کشاندن ملت ایران فروگذار نکرده اند.

وی حمایت از ملت مظلوم فلسطین و قدس شریف را به عنوان یکی از ارزش‌های بنیادین و اصول راهبردی و اهداف متعالی انقلاب اسلامی ایران نام برد و گفت: این هدف بزرگ امروز و در چهل سالگی انقلاب بیش از پیش مورد اهتمام ویژه قرار دارد.

ولایتی به مقاومت ملت مظلوم فلسطین از سال ۱۹۴۸ تاکنون اشاره کرد و گفت: تمام توطئه‌ها به شکست انجامیده است و طرح سازش آمریکایی موسوم به «معامله قرن»، جدیدترین و آخرین توطئه علیه ملت فلسطین در این زمینه است که یک راهبردی شکست خورده و به منزله «تنفس مصنوعی» برای جان بخشیدن به رژیمی است که واپسین ایام خود را سپری می‌کند، لیکن سرنوشتی جز شکست محتوم نمی‌توان برای آن متصور بود.

وی افزود: شهید دکتر فتحی شقاقی که این نشست با نام و یاد او برگزار شده است، مصداق بارزی از یک فرمانده و رزمنده مجاهد است که یک عمر در راه آزادی فلسطین و قدس شریف مبارزه کرد و در آخر نیز با خون خویش اجازه نداد تا فلسطین قربانی سازش و توطئه شود.

ولایتی گفت: اگر امروز فتحی شقاقی نیست، اما خون و روح او و راه و آرمان وی در جسم و جان هزاران مجاهد و رزمنده فلسطینی جاری و دمیده شده است که اجازه نمی‌دهند فلسطین وجه المصالحه طرح‌های سازش طلبانه غربی– عبری – عربی قرار گیرد.

وی به برگزاری کنفرانس ضد ایرانی ورشو هم اشاره کرد و افزود: آمریکایی‌ها در ورشو، پایتخت لهستان اقدام به برگزاری کنفرانسی در ظاهر ضد ایرانی برای پیشبرد نیات شوم خود در منطقه غرب آسیا و جهان اسلام کرده اند و اگرچه آمریکا در صدد است تا در طول این کنفرانس که مقامات درجه دو، سه و در حد کارشناس از تعدادی کشور در آن حضور دارند، ایران را به عنوان مسأله اول منطقه نشان دهد، اما واقعیات موجود حکایت از آن دارد که قرار است مقدمه‌ای برای عینیت و رسمیت بخشیدن به تعامل رژیم‌های مرتجع عربی با رژیم کودک کش صهیونیستی، مقدمه‌ای برای تدارک دیدار رسمی مقامات صهیونیستی با مقامات سعودی و نیز مقدمه‌ای برای تشکیل ائتلاف عربی– عبری و تضعیف مسأله فلسطین باشد و باید در برابر این توطئه‌ها هوشیار بود.

وی به آزادی قدس شریف به عنوان تنها آرمانی که فتحی شقاقی و صد‌ها و هزاران فتحی شقاقی دیگر در طول دهه‌های متمادی برای پیشبرد و تحقق آن از پای ننشسته اند اشاره و تاکید کرد: به فضل الهی و بر اثر خون‌های ریخته شده مجاهدان و رزمندگان مقاومت، امروز جبهه مقاومت اسلامی در اوج قدرت قرار داشته و رژیم صهیونیستی بیش از پیش در حال تضعیف و زوال است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)