• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۵۱۱۸
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۲
فارس » سیاسی
رئیس کل دادگستری استان فارس

احضار برخی مسئولان برای تکمیل تحقیقات حادثه سیل شیراز

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: تحقیقات قضایی از سوی کارشناسان برای مشخص شدن حادثه سیل دروازه قرآن شیراز ادامه دارد.

ادامه تحقیقات تکمیلی پرونده وقوع حادثه سیل شیراز در دادسرابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، علی القاصی در دیدار مسئولان قضایی فارس با نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه شیراز، گفت: پرونده حادثه سیل در دادسرا مراحل تحقیقات تکمیلی را طی می‌کند.
وی بیان کرد: دستگاه قضایی با توجه به مدارک، شواهد و مستندات از ابتدای وقوع حادثه جاری شدن سیل، مراحل بررسی را انجام داده و با هر شخص حقیقی و حقوقی که در این واقعه کوتاهی داشته با کسب نظر فنی و کارشناسی برخورد و نتیجه را اعلام خواهد کرد.
القاصی با بیان اینکه از لحظه وقوع حادثه مسئولین قضایی استان در راستای انجام وظایف و تکالیف نظارتی با معاینه محل، خدمت رسانی به حادثه دیدگان در محل دروازه قرآن شیراز و سیل زدگان در محله سعدی را بررسی کرده اند گفت: در بدو وقوع حادثه شخص دادستان و قاضی ویژه در محل حاضر و بررسی ابعاد مختلف موضوع را در دستور کار قرار دادند.
این مقام قضایی افزود: همکاران ما با اولویت امداد رسانی به مصدومان، حفظ اموال و همچنین هماهنگی با شرکت‌های بیمه جهت جبران خسارات و جلوگیری از مشمول مرور زمان شدن پرونده خسارات آسیب دیدگان را در اولویت کاری خود قرار دادند.
رئیس شورای قضایی استان فارس با اشاره به اینکه تیم‌های بازرسی اداره کل بازرسی استان فارس نیز در این خصوص تحقیقاتی را آغاز و در تکمیل اطلاعات و سریع‌تر شدن روند تحقیقات مجموعه قضایی را یاری می‌کنند گفت: هر مسئولی که با اقدامات قابل پیش بینی می‌توانست از دامنه و عمق فاجعه بکاهد و از انجام وظایف خود کوتاهی کرده است باید پاسخگو باشد.
القاصی ضمن بیان این نکته که گزارش نهایی و تکمیلی تهیه و اطلاع رسانی خواهد شد تأکید کرد: دستگاه قضایی فارغ از هرگونه جو سازی مسئله را بررسی خواهد کرد و انتشار اخبار کذب و دامن زدن به موضوع تأثیری در تصمیم دستگاه قضایی در برخورد با مقصران واقعی حادثه نخواهد داشت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در حرم رضوی و تأکید ایشان بر توسعه و رونق تولید، گفت: دستگاه قضایی همانند سال گذشته فعالیت و حمایت‌های خود در قابل ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را مضاعف خواهد کرد.
رئیس کل دادگستری استان فارس حمایت از سرمایه گذاری مشروع در راستای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را از اولویت‌های کاری مجموعه قضایی استان بیان کرد و خاطر نشان ساخت: همه توان خود را در تأمین امنیت سرمایه گذاران به کار خواهیم گرفت.
القاصی بیان داشت: در قابل کمیته‌های مختلف ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مشکلات قانونی و حقوقی سرمایه گذاران را پیگیری خواهیم کرد.
وی همچنین برخورد قاطع و بدون اغماض با مفسدان اقتصادی و سوء استفاده کنندگان و ایجاد کنندگان تنگنا‌های معیشتی برای مردم را به مانند سال گذشته در دستور قرار داده ایم و این رویکرد را با شدت و قاطعیت بیشتر دنبال خواهیم کرد.
این مقام عالی قضایی استان تصریح کرد: دستگاه قضایی از دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی که ورود جدی تری به حوزه‌ مقابله با فساد اداری و اقتصادی دارند حمایت خواهد کرد.
رئیس کل دادگستری استان فارس همچنین در خصوص رسیدگی به پرونده‌های قضایی نیز رویکرد مجموعه را به حداقل رساندن زمان رسیدگی‌ها عنوان کرد و افزود: رسیدگی به پروند‌ها در دستگاه قضایی فارس در مقایسه با کل کشور از وضعیت مناسبی برخوردار است و تلاش کرده ایم در این راستا اعتماد و رضایت مردم را جلب کنیم.
القاصی گفت: ایجاد دسترسی مردم به مسئولان قضایی و برگزاری ملاقات‌های حضوری و چهره به چهره در سال جاری نیز با جدیت ادامه خواهد داشت و هر آنچه در توان همکاران در جهت جلب رضایت و اعتماد عمومی باشد انجام خواهیم داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)