• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۷۶۱۱
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی
نامه مدیرکل سابق روابط عمومی قوه قضائیه به رسانه‌ها؛

ضرورت توجه به روش‌های نوین در نظام اطلاع رسانی

مدیرکل سابق روابط عمومی قوه قضائیه، بر ضرورت توجه به روش‌های نوین اطلاع‌رسانی، افزایش انتقادپذیری و حضور فعال در فضای مجازی در نظام اطلاع رسانی تاکید کرده است

ضرورت توجه به روش‌های نوین در نظام اطلاع رسانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مدیرکل سابق روابط عمومی و تشریفات قوه قضائیه با خاتمه‌یافتن دوران خدمتش در دستگاه قضائی، در نامه‌ای خطاب به اصحاب رسانه و اهالی قلم بر ضرورت توجه به روش‌های نوین اطلاع‌رسانی، افزایش انتقادپذیری و حضور فعال در فضای مجازی در نظام اطلاع رسانی تاکید کرده است.

متن نامه حسن رحیمی، قاضی بازنشسته دادگستری به این شرح است:
به نام آنکه قلم را آفرید و به آن شأن و عزت سوگند بخشید
با درود به همه اهالی قلم و اصحاب رسانه و سلام بر مجاهدان عرصه آگاهی‌بخشی
اکنون که در پایان سومین دهه از عمر فعالیت خود در قوه قضائیه، بار سنگین اطلاع‌رسانی قضائی را از دوش برمی‌دارم، شایسته می‌دانم ضمن تقدیر از تلاش‌های همه خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و اصحاب قلم که در طول این سال‌ها در ایفای این وظیفه مهم و حساس، یاریگر اینجانب بودند، نکاتی را جهت یادآوری و ثبت در حافظه تاریخی مطبوعات بیان کنم.
از آنجا که سال‌ها به عنوان قاضی دادگاه مطبوعات با مشکلات و مصائب حرفه خطیر خبرنگاری از نزدیک آشنا هستم، نمی‌توانم کتمان کنم که عمده مطبوعات و خبرنگاران، در سخت‌ترین و حساس‌ترین برهه تاریخی انقلاب اسلامی و دستگاه قضائی خصوصاً در کوران فتنه‌های داخلی، فشار‌های اقتصادی جبهه استکبار و مفسدان اقتصادی، جنگ نرم فرهنگی و رسانه‌ای و در اوج هجمه‌ها و با وجود همه تنگنا‌ها و نارسایی‌ها، شانه‌های خود را مجاهدانه زیر مسئولیت سنگین اطلاع‌رسانی قضائی با حفظ مصالح عمومی قرار دادند و انصافاً در این میدان، خوش درخشیدند.
سه دهه فعالیت، تجربه‌اندوزی و خدمت در حوزه روابط عمومی و رسانه، آن‌هم در نهادی که با حوزه عدالت، قضاوت، احساسات و منافع گسترده مراجعان و مردم سر و کار دارد، به من و همه همکارانم ثابت کرد که تنها با بهره‌گیری از نیروی انسانی توانمند و متعهد و تعامل و هم‌افزایی با اصحاب صدیق رسانه است که می‌توان تحولات مثبت و نتایجی امیدبخش را رقم زد.
پیچیدگی، ظرافت و حساسیت اطلاع‌رسانی و روابط عمومی در دستگاه قضائی را نسبت به بسیاری از نهاد‌ها بسیار بالاتر می‌دانم و با توجه به این وجه تمایز و تلاش‌های صورت‌گرفته در سال‌های گذشته در روابط عمومی قوه قضائیه با اطمینان اعلام می‌کنم که همه تلاش‌ها انجام شد تا هم حق جامعه در خصوص آگاهی از آخرین اخبار قضائی و حقوقی ادا شود و هم دستگاه قضائی بتواند در سخت‌ترین شرایط و با وجود همه تنگنا‌ها و حساسیت‌ها در انجام مأموریت‌های عدالت‌گسترانه خود موفق عمل کند.
گرچه هیچ کاری از ناحیه هیچ عقل و عمل بشری جز در مورد معصومین علیهم‌السلام خالی از نقص و اشکال نیست، اما مجموعه روابط عمومی قوه قضائیه در این مدت سعی کرد تمام توان خود را به کار بندد و با تکیه بر رصد روزآمد اخبار و اطلاعات، مشاوری امین برای قوه قضائیه باشد و واقعیات و توقعات عمومی و نتایج عملکرد دستگاه قضائی را به بدنه مدیریت اصلی این مجموعه عظیم منعکس کند تا در تصمیم‌گیری‌ها و اتخاذ مواضع رسمی مؤثر واقع شود.
این تجارب گران‌سنگ و همه فراز و فرود‌ها و چالش‌های مختلف در حوزه روابط عمومی دستگاه قضائی به‌عنوان نهادی متمایز و خاص را سرمایه‌ای نفیس می‌دانم که می‌تواند با اندکی اهتمام و توجه تقویت‌شده تا فراروی کارکرد‌های رسانه‌ای این دستگاه قرار گرفته و نتایجی مطلوب به بار آورد.
امروز، تقویت روابط عمومی، توجه به روش‌های نوین اطلاع‌رسانی، افزایش ظرفیت انتقادپذیری، حضور فعال در فضای مجازی به عنوان خط مقدم جبهه فرهنگی و نهایتاً اقناع افکار عمومی، تنها راه ارتقای کارآمدی، اعتماد و رضایت عمومی است و در کنار آن، حفظ و تقویت زیرساخت‌های سخت‌افزاری و داشته‌های نرم‌افزاری در حوزه روابط عمومی و رسانه‌ای دستگاه قضائی می‌تواند مأموریت‌های رسانه‌ای و ارتباطاتی قوه قضائیه را بیش از پیش ارتقا بخشد.
در پایان، ضمن تقدیر و تشکر مجدد از زحمات همه همکاران و اصحاب رسانه که باعث کمک به ارتقای فرایند رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی دستگاه قضائی شدند، از همه عزیزان به خاطر برخی نارسایی‌ها که عمدتاً ناشی از تنگنا‌های بودجه‌ای و امکاناتی یا عدم درک صحیح برخی اجزا از ضرورت اطلاع‌رسانی بوده و خدای ناکرده هرگونه غفلت، قصور و تقصیر، حلالیت می‌خواهم و با افتخار به عنوان عضوی از جامعه رسانه‌ای کشور، آرزوی توفیق بیشتر در خدمت به نظام جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران را برای خود و همه اهالی شریف و نجیب مطبوعات دارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طلای سرخ در خدابنده
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)