• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۳۸۶۱۲
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در آخرین فراز مواجهه با آمریکا هستیم؛

خاتمه داستان ناو‌ها؛ ما قدرتی شکست‌ناپذیریم

فرمانده سپاه تصریح کرد: توانستیم با اقتدار فضای عملیات روانی دشمن را بشکنیم و ظرفیت دشمن برای جنگ را تخلیه کنیم

خاتمه داستان ناو‌ها؛ ما قدرتی شکست‌ناپذیریمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سپاه نیوز؛ سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم تجلیل از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت که در سالن شهید بهرامی برگزار شد، گفت: امروز نگران نیستیم و در آخرین فراز مواجهه با آمریکا هستیم.
وی با اشاره به اینکه وسعت و عظمت هرکشوری به وسعت فکر‌ها واندیشه و قلمرو تفکر مردان و زنان آن کشور است، ادامه داد: فرهنگ، دانش، اخلاق، معنویت، اندیشه و مهم‌تر از آن استقلال فرهنگ، نشانگر عظمت یک جامعه است. امروز شما نماد‌ها و مظاهر تفکر نوین جامعه ما هستید. موقعیتی که شما در آن قرار دارید بسیار حساس برای آینده ایران است. ما می‌خواهیم به برکت انقلابمان عصر طلایی تمدن اسلامی را با بهره گیری از اندیشه‌های افق آفرین رهبرمان احیا کنیم. در گذشته دنیای اسلام و بخصوص ایران مهد تمدن، علم و فرهنگ جهان بوده است.
فرمانده کل سپاه خاطر نشان کرد: امروز دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها، نماد‌ها و مظاهر تفکر نوین جامعه و پرچم داران علم، فرهنگ و اندیشه هستند. کشور با این دانشجویان و دانشمندان بزرگ می‌شود، ارتفاع می‌یابد و معتبر، مقتدر و پیشرفته می‌شود و ان شاء الله جایگاه تمدنی خود را باز می‌یابد.
سردار سلامی اظهار داشت: انقلاب اسلامی آمد تا احیا گر مجدد عصر تمدن اسلامی باشد و مسلمانان را از گورستان جهل مدرن بیدار کند، اما قدرت‌های بزرگ نمی‌توانستند بپذیرند که تمدنی به نام اسلام در جهان حاکم شود، زیرا هندسه قدرت در جهان تغییر می‌کرد. پیام انقلاب همان ارزش‌های الهی بود و آن‌ها می‌دانستند امواج این انقلاب مرز‌ها را در می‌نوردد.
وی با تاکید بر اینکه ما در این چهل سال صف آرایی دشمنان را دیده و با آن‌ها برای احیای عزت ایران و اسلام جنگیده ایم، اظهار داشت: آن‌ها می‌خواستند مدل یک حکومت اسلامی در زمین شکل نگیرد، اما ما باتوکل به خدا و تمسک بر تعالیم و آموزه‌های قرآن و عترت می‌خواستیم مدل یک حکومت بر اساس ارزش‌های اسلامی شکل بگیرد امروز هم همین است. ما جنگ‌های بزرگی را پشت سر گذاشتیم، اما پیش رفتیم و به دستاورد‌های بزرگی رسیدیم.
وی تاکید کرد: در دوران دانشجویی ما هیچ تصوری از پرتاب ماهواره به فضا نداشتیم، اما امروز ما ماهواره می‌سازیم و آن را در فضا تزریق می‌کنیم. امروز همه این‌ها مانند ساخت یک دوچرخه برای ما آسان است. ما می‌خواستیم داستان کشتی‌های جنگی و ناو‌های هواپیمابر را در دریا حل کنیم.
سرلشکر سلامی تصریح کرد: شهید طهرانی مقدم این کار را برعهده گرفت. سیستم هدایت و کنترلی که قادر باشد موشک بالستیک را برای اصابت به هدف متحرک هدایت کند یک اعجاز فناوری است که شاید در یک یا دو کشور وجود داشته باشد.
وی بیان داشت: ما باید این کار را می‌کردیم و می‌توانستیم ناو‌ها را از راه‌های دور بزنیم. تست‌های متعددی انجام شد، اما همه نا موفق بود. ۱۲ سال پیش این اتفاق رخ داد که هدفی معادل یک سوم ناو هواپیمابر در دریا مورد هدف قرار گرفت و ما توانستیم به داستان ناو‌ها خاتمه دهیم.
سردار سلامی ادامه داد: ما در جنگ پیش رفتیم در حالی که در تحریم جهانی بودیم، اما امروز ما خودمان پالایشگاه و نیروگاه و هواپیما و رادار می‌سازیم و اورانیوم غنی می‌کنیم و هیچ کس نمی‌تواند ما را متوقف کند. این محصول تلالو خورشید ولایت بر این سرزمین است.
فرمانده کل سپاه بیان داشت: وقتی فرمانده نیروی هوافضای سپاه بودم رهبر انقلاب فرمودند موشک‌ها باید دقیق باشد. وقتی از دقت ۳۰ متری یک موشک گزارش دادم گفتند این هم زیاد است و ما پیش رفتیم تا به دقت ۱۰۰ درصدی رسیدیم. امروز ما یک قدرت بزرگ و شکست ناپذیریم، زیرا همه سناریو‌ها را تجربه کردیم.
سرلشکر سلامی تاکید کرد: دشمن با همه توان خود در حداکثر فشار ممکن در حوزه‌های مختلف سیاسی، امنیتی، اقتصادی و روانی فعال شده، اما ملت ایران ایستاده است و همچنان به پیش می‌رود. امروز ما توانسته ایم با اقتدار فضای عملیات روانی دشمن را بشکنیم و ظرفیت دشمن برای جنگ را تخلیه کنیم.
وی با اشاره به اقدامات اخیر ترامپ اظهار داشت: ما امروز میدان تاثیر جهانی ساخته ایم. این مسئله برای ایران یک قدرت مطلق منطقه‌ای و یک قدرت نسبی جهانی ساخته است. آمریکا در فلسفه سیاسی خود شکست خورده است. زیرا فلسفه آن‌ها دشمن پرور است نه قدرت پرور. آمریکا به پدیده نرخ تنزیل سیاسی رسیده است که موجب می‌شود هرچه حرکت می‌کند میدان‌های بیشتری را از دست می‌دهد. ما امروز بسیار قوی‌تر از اوایل انقلاب هستیم.
سرلشکر سلامی عنوان کرد: ما در عراق حضور نظامی نداریم و در سوریه هم اندک مستشارانی داریم. ما در آخرین فرازیم و مشکلات اقتصادی ما حل شدنی است. جنگ ما بر سر مدل بود؛ آن‌ها می‌خواستند مدل یک نظام اسلامی مبتنی بر ارزش‌های اسلامی روی زمین شکل نگیرد، اما ما می‌خواستیم دقیقا این مفاهیم و ارزش‌ها به مصادیق قابل رویت تبدیل شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلاهبرداری ۱۹۵ میلیون تومانی به بهانه یارانه معیشتی دولت
تشدید نظارت بر بازار مجازی طلا با تشکیل واحد ویژه کنترل
اجرای پویش «شهر آماده» در مدارس منطقه ۲ هم‌زمان با هفته پدافند غیرعامل
زنگ تاریخ - ۱۳ آبان
گسترش کشت طلای سرخ در بهشهر
تبلور مبارزه با جنایات مستکبران در روز ۱۳ آبان
پخش برنامه های «دو نقطه، مثبت آموزش و کشیک سلامت» از قاب سیما
نشست خبری تشکل‌های دانش آموزی به مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی
حمایت از طراحان ایده در همایش ملی فرصت‌های سرمایه گذاری فاوا
دعوت تشکل‌ها و نهاد‌های مهاباد برای حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۱۳ آبانماه
پخش زنده سه دیدار از لیگ نخبگان آسیا از شبکه ورزش
رفع کدورت میان ناظم و دانش‌آموز بوکانی
برنامه پیش فروش قطعی سکه با سررسید ۳۰ بهمن
بزرگ‌ترین رقابت تیمی قرآنی بچه‌های مسجد در سطح ملی
اژه‌ای : مقصران ماجرای بانک آینده باید پاسخ‌گو باشند
تشییع پیکر پدر شهید محرابی کالی در لفور
محدودیت‌های ترافیکی مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان در ارومیه 
مازندران، آماده برگزاری باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان
تکذیب ادعا‌ها درباره مرگ یک جوان در الیگودرز
توقیف ۷ تُن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
آخرین وضع مصدومان سپاهان
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)