• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۸۰۵۶
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در نشست با اصحاب رسانه مطرح شد؛

در مبارزه با فساد کوتاه نخواهیم آمد

معاون حقوقی قوه قضائیه بر تامین امنیت جامعه تاکید و اعلام کرد قوه قضائیه در مبارزه با فساد کوتاهی نمی‌کند

در مبارزه با فساد کوتاه نخواهیم آمدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ حجت الاسلام و المسلمین محمد مصدق در نشست با اصحاب رسانه افزود: هفته قوه قضائیه و امروز را که به نام سند تحول قضایی نامگذاری شده به همکاران قضایی و اداری در سراسر کشور تبریک می‌گویم.
وی گفت: یکی از برنامه‌های مهم حجت الاسلام و المسلمین رئیسی این است که قوه قضائیه در جایگاه اصلی خود قرار گیرد. احیای حقوق عامه از وظایف دستگاه قضا است و رئیس قوه بر تامین امنیت جامعه و مبارزه با فساد تاکید دارد.
معاون حقوقی قوه قضائیه ادامه داد:دادستان‌های ما زمانی موفق می‌شوند که در کنار مردم حق را طلب کنند، با تشکیل دادگاه‌های ویژه اقتصادی شاهد حاکم شدن آرامش میان مردم هستیم.
مصدق افزود: معاونت حقوقی ۴ اداره کل دارد و یکی از ادارات مهم آن اداره کل تدوین لوایح و مقررات است که وظیفه تدوین کلیه لوایح را دارد و از طریق دولت به مجلس ارسال می‌شود، بر این اساس کمیسیون‌های تخصصی متعددی در معاونت حقوقی راه اندازی شده که از هفته آینده شروع به کار خواهند کرد. کار این کمیسیون‌ها بررسی لوایح معاونت حقوقی است. اداره کل حقوقی از دیگر ادارات معاونت حقوقی است و مرجع پاسخگویی به استعلام همکاران در رسیدگی به پرونده‌های مبهم در سراسرکشور است.
وی گفت:: مقام معظم رهبری در انتصاب رییس قوه ۸ توصیه در خصوص تحول داشتند که ما این ۸ موضوع را در دستور کار قرار داده ایم. از جمله مردمی، انقلابی و ضد فساد بودن است که در برنامه‌های معاونت حقوقی اجرا می‌شود. تدوین لوایح و واگذاری پرونده به مراجع و صنف مربوطه و جرم زدایی قوانین، ورودی پرونده‌های قضایی را کاهش می‌دهد. با تاکید رییس قوه داوری و حل و فصل اختلافات خانوادگی توسعه پیدا می‌کند، بنابراین وضعیت شورا‌های حل اختلاف در ساختار جدید متفاوت خواهد بود.
مصدق افزود: بیش از ۱۵ لایحه بعد از حضور رئیس جدید قوه در معاونت حقوقی به تصویب رسیده و امیدواریم تا چند ماه آینده همه لوایح به تصویب رسد. لایحه صیانت و امنیت زنان در مقابل خشونت در دستور کار است، از نظر معاونت حقوقی این لایحه تمام شده و پیش نویس آن تقدیم ریاست قوه شده است.
معاون حقوقی قوه قضائیه گفت: لوایح مختلفی به دولت ارسال شده که می‌توان به لایحه اصلاح قانون اداری، مبارزه با فسادو مبارزه با قاچاق اشاره کرد.
مصدق درباره آئین نامه اهدای عضو توسط محکومان که در رسانه‌ها منتشر شده افزود: طبق اعلام سخنگوی قوه قضائیه چنین آیین نامه‌ای تصویب نشده. چنانچه خود محکوم، داوطلب عضو باشد و مشکل پزشکی نداشته باشد، کیفیت اجرای این اقدام نیاز به دستورالعملی دارد که ظرف ۳ ماه از تاریخ اعلام آن توسط معاونت حقوقی و همکاری دادگستری انجام می‌شود.
مصدق گفت:: نظام‌مند کردن موسسات حقوقی نیاز به بازنگری دارد و لایحه مربوط به آن را از طریق دولت به مجلس ارسال می‌کنیم.
وی ادامه داد: باید سامانه‌ای تعریف و نظرات متخصصان سراسر کشور درباره هر لایحه را بدانیم تا در خصوص تدوین لوایح نطرات کارشناسی را بررسی کنیم.
مصدق افزود:برای افرادی که به هر دلیلی اموالشان را از دست داده اند باید دادگاه کیفری همزمان با بررسی جرم، مجازات مرتکب و رد مال انجام شود.
معاون حقوقی قوه قضائیه درخصوص مجازات‌های جایگزین حبس گفت:: در حال بررسی هستیم. از نظر قانونی مشکل نداریم، ولی زیرساخت‌ها در دولت یا هر جائیکه این افراد باید معرفی شود وجود ندارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طلای سرخ در خدابنده
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)