• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۹۴۶۹
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۰
بین الملل » آمریکا
ظریف هنگام ورود به کاراکاس،

هرجا آمریکا هست، ناامنی نیز هست

وزیرخارجه کشورمان: جایی را در دنیا سراغ نداریم که با حضور آمریکا در آن ثبات وجود داشته باشد.

­به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ، وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به کاراکاس به خبرنگاران گفت: مقاومت مردم ونزوئلا در برابر فشار‌های مداخله‌جویانه ایالت متحده بسیار مهم است و برای آینده و دنیا نیز بسیار اهمیت دارد.
محمد جواد ظریف افزود: هرجا که ایالات متحده پا می‌گذارد در آنجا ناامنی و بی‌ثباتی ایجاد می‌کند و امروز در خلیج فارس و در خاورمیانه و همین‌طور در منطقه آمریکای جنوبی و آمریکای لاتین، آمریکا با حضورش ناامنی ایجاد می‌کند.
ظریف گفت: جایی را در دنیا سراغ نداریم که با حضور آمریکا در آن ثبات وجود داشته باشد، هر جا که آمریکایی‌ها رفتند باعث فشار به مردم و ایجاد تروریسم در آن منطقه شدند.
وزیر امور خارجه همچنین درباره اظهار نظر‌های معاون رئیس جمهور آمریکا درباره اینکه سفرش موجب بی ثباتی در منطقه است، اظهار داشت: من بسیار خوشحال هستم که برای اجلاس عدم تعهد و در سفری دوجانبه به کشور دوست و برادر ونزوئلا سفر کرده ام.
ظریف وزیر امورخارجه ایران: در تعامل ایران با دنیا، ما نه خواستار سرنگونی رهبران کشورها هستیم و نه خواهان تقویت موقعیت آنها، این تصمیم با مردم هر کشور است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما وزیر امورخارجه کشورمان گفت: تروریسم اقتصادی ایالات متحده یک تهدید جهانی است. وی افزود:برای شرکت در اجلاس جنبش عدم تعهد که مهیای تمهید پاسخی جهانی به یکجانبه گرایی است، در ونزوئلا هستم. اقای ظریف افزود: در تعامل ایران با دنیا، ما نه خواستار سرنگونی رهبران کشورها هستیم و نه خواهان تقویت موقعیت آنها، این تصمیم با مردم هر کشور است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
متن کامل سخنرانی محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در نشست وزیران امور خارجه جنبش عدم تعهد
 
بسم اللِه الرّحمن الرّحیم
آقای رییس،
عالیجنابان،
خانم ها و آقایان،

اجازه می خواهم سخنان خود را با سپاس از مردم و دولت جمهوری بولیواری ونزوئلا برای سازماندهی عالی این نشست و نیز میهمان نوازی گرم شما آغاز کنم.
نشست ها و رایزنی های منظم ما به عنوان اعضای جنبش عدم تعهد نشان دهنده عزم ما برای حفظ و تقویت جنبش و ارتقاء همکاری های خود در مسیر حفاظت از منافع ملت هایمان است. در مواجهه با چالش های سهمناک کنونی و همچنین چالش های در حال ظهور نیازمند به کاربست ظرفیت کامل جنبش خویش نیازمندیم.
موج نوین ماجراجویی یکجانبه گرایانه افراطی آمریکا مهم ترین چالشی است که اکنون تقریباْ همگی ما به طریقی با آن روبرو هستیم. این چالش در حال تضعیف حاکمیت قانون در سطح بین المللی است و به انحاء گوناگون صلح و ثبات در سراسر جهان را در معرض تهدید قرار داده است. همکاری بین المللی در بسیاری از زمینه ها از جمله تجارت آزاد، محیط زیست، حاکمیت قانون، سازمان های بین المللی و مواردی بیشتر به گونه ای بی سابقه در حال صدمه دیدن و خدشه دار شدن است. در شرایطی که برخی ملت ها از ناحیه تحریم های اقتصادی یکجانبه و تهاجم نظامی تهدید می شوند، دیگر ملت ها بار سنگین ضربات ناشی از موج سیاست های حمایت گرانه ناپخته آمریکا را تحمل می کنند. وضعیت به گونه ای است که حتی بسیاری از متحدان آمریکا در معرض سیاست بی سابقه مداخله در امور داخلی آنها قرار دارند. با یادآوری نتایج فاجعه آمیز موج قبلی یکجانبه گرایی آمریکا در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی شامل اشغال گری ها، بی رحمی ها و افراط گرایی خشن، بر ما است تا در مقابل این موج جدید ایستادگی کرده و آن را به عقب برانیم.
کشور من پیشتاز و در خط مقدم جبهه مقاومت در برابر تمایلات یکجانبه گرایانه جدید آمریکا است که از جمله تروریسم اقتصادی تمام عیار را شامل می گردد. کوشش های صمیمانه ما برای پاسخگویی به نگرانی مربوط به برنامه هسته ای صلح آمیزمان، که بی پایه هم هست، در شمار یکی از بسیار قربانیان یکجانبه گرایی نوین است. دولت آمریکا به رغم سرمایه گذاری کل دنیا برای انعقاد موافقتنامه هسته ای، در صدد است تا آن را به ورطه شکست بکشاند. آمریکا در روند محقق ساختن این هدف خود نه تنها قطعنامه های مربوط شورای امنیت را نقض کرده است بلکه همچنین به روشی ملامت آمیز آنانی را که بر آن بوده اند تا به موافقتنامه مزبور وفادار مانده و آن را رعایت کنند، تحریم کرده است.
دخالت فاحش آمریکا در امور داخلی ونزوئلا دولت میزبان ما از جمله از طریق دامن زدن به تلاش های مربوط به کودتای نظامی در ماه آوریل گذشته نمونه ای دیگر از رفتار بدخواهانه آمریکا است. نکته تازه در این زمینه آن است که دولت جدید آمریکا نقاب از چهره برداشته و بی احترامی آشکار و بی پرده خود نسبت به حقوق بین الملل و حقوق ملت های مستقل را به نمایش گذاشته است. مردم ونزوئلا همانند هر کشور دیگری مرجع اصلی و عالی انتخاب رییس جمهور خود هستند همان گونه که در ماه مه ۲۰۱۸ چنین کردند. آنان اکنون حق دارند تا در دفاع از رییس جمهور برگزیده خویش به پاخیزند.
در موردی مشابه، سیاست یکجانبه گرایانه بوالهوسانه و شریرانه آمریکا در حال نابودسازی هر مبنایی است که پیش از این برای حل و فصل مسأله فلسطین با محوریت اشغال آن بنا نهاده شده بود. تحرکات غیرقانونی آمریکا که انکار حقوق اساسی مردم فلسطین را هدف دارد، در حال تشدید وضعیت در سراسر خاورمیانه است. اندک رژیم های عرب که با این تحرکات و دیگر طرح های توطئه آمیز آمریکا همراهی می کنند، نه تنها به مردم فلسطین خیانت می نمایند که صلح و امنیت سراسر منطقه را به مخاطره می افکنند.
آقای رییس،
مخالفت با یکجانبه گرایی و کوشش برای حاکمیت قانون در سطح بین المللی از زمان تأسیس جنبش عدم تعهد پیوسته در صدر دستور کار آن بوده است. اکنون که نظم قانونمند بین المللی بیش از هر زمانی در گذشته مورد تهدید است، لازم است که دولت های عضو جنبش عدم تعهد در صفی واحد قرار گرفته و بر چگونگی رفع این تهدید تمرکز کنند که اگر چنین نکنیم، همه بازنده خواهیم بود.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
ظریف: تروریسم اقتصادی ایالات متحده، تهدید جهانی است

­ظریف در فضای مجازی نوشت: در تعامل ایران با دنیا، ما نه خواستار سرنگونی رهبران کشورها هستیم و نه خواهان تقویت موقعیت آنها، این تصمیم با مردم هر کشور است
وزیر امور خارجه کشورمان در صفحه شخصی اش در فضای مجازی نوشت: " تروریسم اقتصادی ایالات متحده یک تهدید جهانی است. برای شرکت در اجلاس جنبش عدم تعهد که مهیای تمهید پاسخی جهانی به یکجانبه گرایی است، در ونزوئلا هستم. در تعامل ایران با دنیا، ما نه خواستار سرنگونی رهبران کشورها هستیم و نه خواهان تقویت موقعیت آنها، این تصمیم با مردم هر کشور است."
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
تأمین و توزیع بیش از ۲۵۰ تن کالای اساسی در شهرستان شاهیندژ
ضرورت وجود همت جهادی برای تسریع در ثبت جهانی روستای حسنلو نقده
الگوی مشارکت خصوصی؛ موتور محرک توسعه عمرانی در آذربایجان‌غربی 
اجرای ۲ بیمارستان در آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای مجمع نمایندگان استان
تقویت هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی؛ راهبرد بسته جدید اقتصادی دولت برای ثبات بازار نهاده‌های دامی
نقده در آستانه بهره‌برداری از روستا بازار جدید؛ مشارکت تعاونی‌ها برای تسریع روند احداث
بررسی ۹ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات اراضی آذربایجان‌غربی
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی‌کاربردی راشا کاسپین زنجان با تضمین اشتغال
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با وزیر راه و شهرسازی
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از خانه سالمندان حضرت یوسف ارومیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)