• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۳۷۰۲
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۴
اجتماعی » جامعه و شهری
چند خبر از شهرداری تهران

برگزاری جشن بزرگ ولایت در بوستان پلیس

معاون شهرداری منطقه ۴ از برگزاری شب‌های شاد همزمان با دهه ولایت در بوستان پلیس خبر داد گفت: در کنار این جشن‌ها ده‌ها غرفه ورزشی، فرهنگی و اجتماعی برپا می‌شود

منطقه ۶ به استقبال عید امامت و ولایت می‌رودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه چهار تهران، خانم معصومه سادات عمارتی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه چهار افزود: درادامه برگزاری شادستان ۹۸ که از ابتدای تابستان در محلات و بوستان‌های منطقه چهار کلید خورد؛ همزمان با آغاز دهه ولایت بوستان‌های منتخب منطقه چهار میزبان شهروندان با جشن عید غدیرخم هستند.
وی با اشاره به اینکه شادستان در دو گام نواحی و ستادی اجرا می‌شود گفت:: نواحی ۹ گانه از شنبه تا چهارشنبه بصورت برنامه ریزی شده پردیس و شادستان ۹۸ را در یکی از بوستان‌های اصلی ناحیه خود برگزار می‌کنند و از چهارشنبه تا جمعه هم در بوستان پلیس به صورت مرکزی اجرا می‌شود.
معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۴ افزود: پردیس مرکزی شادستان ۹۸ شامل دو بخش غرفه‌های ورزشی، فرهنگی و اجتماعی و برنامه‌های دیگر از ساعت ۱۸:۳۰ تا ساعت ۲۴ در بوستان پلیس آماده پذیرایی از شهروندان است.
وی گفت: ۳۶ غرفه شامل ۲۰ غرفه ورزشی از جمله دارت، تیر اندازی، فوتبال دستی، سرسره بادی، بولینگ کودک، پرتاب حلقه بسکتبال، شطرنج، بازی‌های فکری و یک غرفه بزرگ کودک شامل گریم، نقاشی و سرسره کودکان و ۱۱ غرفه خدماتی با مشارکت سازمان فنی و حرفه‌ای شامل صنایع دستی، آموزش قالی بافی، گل و گیاه و .. و ۴ غرفه کتاب، هنر، سلامت و انجمن نیکوتینی‌های در پردیس شادستان فعال هستند.

 منطقه ۶ به استقبال عید امامت و ولایت می‌رود 
شهردار منطقه ۶ گفت: معابر، میادین و اماکن عمومی شهرداری منطقه ۶ تهران به مناسبت عید سعید غدیر آذین بندی شده و رنگ و بوی عید گرفته است.
به نقل از روابط عمومی شهرداری، محمدرضا دهداری پور شهردار منطقه ۶ گفت: همچنین به مناسبت این اعیاد و در شب عید غدیر ویژه برنامه‌های شاد در بوستان‌های منطقه و سرای محلات برگزار می‌شود.
وی با اشاره به برپایی غرفه‌های فرهنگی- هنری و حضور گروه‌های موسیقی در بوستان‌ها افزود: هدف از برگزاری چنین برنامه‌هایی افزایش شادابی و نشاط در میان شهروندان است.
دهداری پور گفت: گذر فرهنگ و هنر با محوریت دهه امامت و ولایت در پیاده راه فرهنگی بلوار کشاورز برپا شده است و در روز‌های آینده هم برنامه‌های این گذر ادامه خواهد داشت. همچنین مسابقات ویژه دهه ولایت و امامت در سرای محلات و بوستان‌های قلب پایتخت برگزار می‌شود.
وی همچنین از دیدار با خانواده معزز شهدا به مناسبت دهه ولایت و امامت خبر داد.

 آتش سوزی بامدادی در برج ۲۲ طبقه در شرق پایتخت 
سخنگوی آتش‌نشانی تهران از آتش سوزی در یک برج ۲۲ طبقه در شرق پایتخت خبر داد.
به گزارش سایت شهرداری تهران، سید جلال ملکی گفت: ساعت ۴۴ دقیقه بامداد دوشنبه (۲۸ مرداد) یک مورد آتش‌سوزی در یک ساختمان در حال ساخت در مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید بابایی، بعد از خیابان استخر به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که به سرعت آتش‌نشانان سه ایستگاه آتش‌نشانی با امکانات کامل از جمله نردبان و بالابر هیدرولیکی و خودروی حامل تجهیزات تنفسی به محل حادثه اعزام شدند.
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران ادامه داد: محل حادثه برج ۲۲ طبقه در حال ساخت بود که روی قسمت زیرساخت نمای آن با بخش‌هایی از بتن و یونولیت پوشانده و دچار آتش سوزی شده بود.
وی با اشاره به شعله‌ور شدن نمای غربی بیرونی ساختمان در حدود ۱۳ طبقه گفت: آتش از طبقات پایینی آغاز شده و به طبقات بالایی سرایت کرده بود.
ملکی تصریح کرد: آتش‌نشانان هم با نردبان هیدرولیکی و بالابر و هم از داخل ساختمان مشغول خاموش کردن اتش شدند و عملیات در ساعت ۲:۰۴ بامداد پایان یافت.

 نورافشانی ۱۳ میدان اصلی شهر و محوطه برج میلاد 
پایتخت به مناسبت عیدالله اکبر (عید غدیر) با نورافشانی میادین اصلی شهر و نصب ۱۹ نشان نوری به استقبال عیدغدیر می‌رود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، مدیر عامل سازمان زیباسازی شهر تهران با اعلام این خبر گفت: به مناسبت فرارسیدن اعیاد قربان و غدیر و به منظور آماده سازی تهران برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این عید بزرگ و هویت بخشی به سیمای شهر با اکران طرح‌های فرهنگی منتخب فراخوان عید تا عید (با عنوان جشن ولایت) ۱۳ میدان اصلی پایتخت و محوطه برج میلاد را نورافشانی می‌کند.
به گفته ضرغامی، میادین صنعت، ونک، صادقیه، هفت تیر، ولیعصر (عج)، رسالت، آزادی، راه آهن، امام حسین (ع)، نماز، دریاچه خلیج فارس، فلکه اول تهرانپارس، فلکه دوم نازی آباد و محوطه برج میلاد شامگاه ۲۸ مردادماه ساعت ۲۱ نورافشانی می‌شوند.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران همچنین با اشاره به نمایش ۳۶ طرح و پیام‌مناسبتی و فرهنگی مرتبط با موضوع جشن ولایت، افزود: سازمان زیباسازی به منظور دست یابی به طرح‌های فاخر و هنرمندانه، با انتشار فراخوان طراحی جشن عید ولایت از عید قربان تا عید غدیر، کارگاه سه روزه‌ای را برگزار و از میان آثار طراحی شده؛ ۳۶ اثر را به عنوان آثار منتخب برای اکران در سطح شهر انتخاب کرد.
مدیرعامل سازمان زیباسازی ادامه د اد: این سازمان علاوه بر اجرای طرح‌های فرهنگی، نشان‌های نوری مرتبط با موضوع عید غدیر را نیز در خیابان ها، میادین و بزرگراه‌های پرتردد ایجاد می‌کند.
۱۹ نشان نوری با عناوینی همچون " غدیری ام، حیدری ام، مع الحق، علی، ولی الله، علی، من کنت مولاه فهذا علی مولاه" معابر اصلی شهر ار مزین کرده اند.
 
میادین و بازار‌های میوه و تره بار فردا باز است
سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران ساعت کار این مراکز را در روز عید سعید غدیر خم اعلام کرد.
۲۴۶ میدان و بازار میوه و تره بار روز سه شنبه ۲۹ مرداد ماه به مناسبت عید غدیرخم از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۳ آماده ارائه خدمات به مراجعه کنندگان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)