پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ آمریکا از پیشنهاد خود به ترکیه برای فروش سامانۀ پاتریوت صرف نظر کرد.
شبکۀ آمریکایی سی ان ان با اشاره به اینکه بحران در روابط آمریکا و ترکیه بر سر خرید سامانه های دفاعی اس-400 از روسیه همچنان ادامه دارد اعلام کرد: دولت آمریکا بطور رسمی از پیشنهاد خود به ترکیه برای فروش سامانه های دفاع ضدموشکی پاتریوت منصرف شده است.
یک مقام آمریکایی در گفتگو با این شبکه گفت: بارها به ترکیه اعلام کرده بودیم که در صورت خرید سامانه های اس-400 از فروش سامانه های پاتریوت خودداری خواهیم کرد و هم اکنون نیز مهلت پیشنهاد ما به ترکیه به پایان رسیده است.
آمریکا خرید سامانۀ اس-400 از روسیه را به عنوان آخرین پاسخ ترکیه به پیشنهاد خود تلقی می کند.
بر اساس گزارش پایگاه خبری ًسوزجو ًی ترکیه شرکت سازندۀ سامانۀ پاتریوت نیز با این برهان که این یک مسالۀ دولتی است از اظهار نظر در این خصوص خودداری می کند.
آمریکا پیشتر نیز ترکیه را به دلیل خرید سامانۀ اس-400 از روسیه، از برنامۀ ساخت جنگنده های فوق پیشرفتۀ اف-35 بیرون گذاشته و شرکت سازندۀ این جنگنده ها نیز ترکیه را چرخۀ تولید خارج کرده بود.