• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۲۱۶۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۵
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
طیبی‌:

تعامل فرهنگی ملت‌ها با گردشگری ایجاد می‌شود

رئیس جهاد دانشگاهی: تعامل فرهنگی ملت‌ها با گردشگری ایجاد می‌شود و می‌تواند مانع وقوع بسیاری از چالش‌ها و درگیری‌ها شود

تعامل فرهنگی ملت‌ها با گردشگری ایجاد می‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای حمید رضا طیبی در همایش گردشگری پایدار با محوریت طبیعت گردی افزود: گردشگری پایدار دارای ۴ بعد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی است.
وی ادامه داد: ایران کشوری با فرهنگ غنی و دارای جاذبه‌های بسیار تاریخی و طبیعی است که این موضوع می‌تواند در جذب گردشگران مؤثر باشد.
آقای طیبی با بیان اینکه توزیع عادلانه ثروت گردشگری اهمیت بسیاری دارد گفت: جهاد دانشگاهی همواره به مباحث گردشگری و محیط زیستی توجه ویژه‌ای داشته است.
وی افزود: جهاد دانشگاهی در انجام تحقیقات کاربردی با موضوعات مهندسی، پزشکی، کشاورزی، علوم انسانی و علوم زیست فعالیت‌های بسیاری دارد.
آقای طیبی با اشاره به برخی از موضوعات کارگاه‌های آموزشی این همایش گفت: امیدواریم با تبادل تجربیات علمی میان ایران و اتریش شاهد اتفاقات خوبی در عرصه گردشگری باشیم و بتوانیم به اهداف ترسیم شده دست پیدا کنیم.

معاون گردشگری: توسعه پایدار و ارتقای کیفیت از رویکرد‌های مهم در برنامه‌ها

ولی الله تیموری  معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  نیز در این همایش گفت: توسعه پایدار و ارتقای کیفیت گردشگری به عنوان یک رویکرد مهم در برنامه‌ها و سیاستگذاری‌ها مورد توجه معاونت گردشگری است.
آقای ولی الله تیموری افزود: پنجم مهر روز جهانی گردشگری است و شعار امسال روز گردشگری در سطح جهان " گردشگری و اشتغال، آینده‌ای بهتر برای همه" است و سازمان گردشگری سه موضوع آموزش، مهارت و اشتغال را مورد توجه قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه این همایش با هدف تبادل تجربیات ایران و اتریش درخصوص گردشگری و طبیعت گردی برگزار شده است گفت: در سال‌های گذشته سند همکاری میان دو کشور درخصوص گردشگری به امضا رسیده است.
تیموری افزود: کمیته گردشگری میان دو کشور تاکنون سه نشست برگزار کرده است که نشست سوم دیروز پایان یافت و موضوعات خوبی در این نشست بررسی و توافقات خوبی نیز حاصل شد از جمله اینکه نشست بعدی درباره ارتقای کیفیت و خدمات گردشگری در اتریش برگزار شود.
وی گفت: این نشست‌ها، بسترسازی برای همکاری میان بخش‌های فعال گردشگری و همچنین دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی دو کشور است.
تیموری افزود: ما در وزارت میراث فرهنگی اعتقاد داریم که روابط میان ملت‌ها با رفت و آمد و گردشگری تعمیق و متنوع می‌شود و اینگونه رفت و آمد‌ها در توسعه گردشگری و همچنین توسعه روابط در دیگر بخش‌ها نیز اثرگذار است.
همایش گردشگری پایدار با محوریت طبیعت گردی و با هدف تبادل تجربیات ایران و اتریش در دانشگاه علم و فرهنگ درحال برگزاری است.

سفیر اتریش در ایران: توسعه پایدار، ارمغان گردشگری پایدار
سفیر اتریش در ایران  نیز در افتتاحیه همایش گردشگری پایدار با محوریت طبیعت گردی گفت: ما می توانیم گردشگری طبیعت پایدار را به عنوان یک الگو تلقی کنیم که می تواند توسعه پایدار را برای جوامع به ارمغان بیاورد.

آقای اشتفان شولتس افزود: به هر میزان که شاهد گردشگری پایدار باشیم، سطح خشونت و منازعه نیز کاهش پیدا می کند.
وی ادامه داد: گردشگری در بیشتر مواقع هدف اقدامات تروریستی قرار گرفته است.
آقای شولتس گفت: هم اکنون به شرایط پر تنش بین المللی آگاه هستیم و برگزاری این همایش می تواند نقش مهمی در تبادل تجربیات ایران و اتریش و همچنین افزایش گردشگری پایدار داشته باشد.
وی با اشاره به سوابق همکاری های ایران و اتریش افزود: ما می خواهیم با نگاه به آینده تعامل و همکاری میان دو طرف را ارتقا دهیم و فرهنگ ایران به جهان، ادبیات، شعر و هنرش را ارائه داده و اکنون زمان آن فرا رسیده است که به ایران باز گردیم.
همایش گردشگری پایدار با محوریت طبیعت گردی و با هدف تبادل تجربیات ایران و اتریش در دانشگاه علم و فرهنگ در حال برگزاری است.

آغاز همایش گردشگری پایدار با محوریت طبیعت گردی
همایش گردشگری پایدار با محوریت طبیعت گردی در دانشگاه علم و فرهنگ َآغاز به کار کرد.
این همایش با هدف تبادل تجربیات ایران و اتریش درخصوص طبیعت گردی برگزار شده است.
در مدت دو روز برگزاری این همایش، کارگاه‌های آموزشی تخصصی با موضوع گردشگری، بوم گردی، راهنمایی گردشگران و کوهنوردان، پارک‌های طبیعت و پناهگاه‌های حیات وحش برگزار می‌شود.
جلوه‌های معنوی گردشگری طبیعی با تاکید بر کوهستان، مقایسه تطبیقی توان‌های گردشگری کوهستانی ایران و اتریش، ملزومات کیفیت در بوم گردی و توسعه محصولات طبیعت گردی از دیگر موضوعات کارگاه‌های آموزشی این همایش است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
تأمین و توزیع بیش از ۲۵۰ تن کالای اساسی در شهرستان شاهیندژ
ضرورت وجود همت جهادی برای تسریع در ثبت جهانی روستای حسنلو نقده
الگوی مشارکت خصوصی؛ موتور محرک توسعه عمرانی در آذربایجان‌غربی 
اجرای ۲ بیمارستان در آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای مجمع نمایندگان استان
تقویت هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی؛ راهبرد بسته جدید اقتصادی دولت برای ثبات بازار نهاده‌های دامی
نقده در آستانه بهره‌برداری از روستا بازار جدید؛ مشارکت تعاونی‌ها برای تسریع روند احداث
بررسی ۹ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات اراضی آذربایجان‌غربی
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی‌کاربردی راشا کاسپین زنجان با تضمین اشتغال
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با وزیر راه و شهرسازی
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از خانه سالمندان حضرت یوسف ارومیه
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با ارامنه شهرستان ارومیه
همزیستی ادیان، سرمایه‌ای راهبردی برای توسعه آذربایجان‌غربی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)