کردستان تولید کننده ۴ درصد گوشت طیور کشور
این مطلب را معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی درجلسه " ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در سنندج اعلام کرد
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ،ذکریایی نژاد افزود:هدف از اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ، بهداشت مرغ عرضه شده بازار وتضمین سلامت مردم در راستای امنیت غذایی است.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه استان کردستان تامین کننده ۴ درصد گوشت مرغ کشور است، گفت: با رعایت دقیق مسائل بهداشتی و رتبهبندی کشتارگاهها، بازارهای صادراتی جدیدی برای این محصول باز خواهد شد.
ذکریایینژاد با بیان اینکه از طریق این طرح رقابت سالم بهداشتی ایجاد خواهد شد افزود: واحدها مجهز به خط تجهیزات تخلیه اتوماتیک اندامهای داخلی مرغ هستند که معروف به خط ۲ بوده و بدون دخالت دست، تمام اندام و احشای داخلی مرغ که هم آلودگیزاست و هم وزن غیرضروری در محصول عرضه شده است و مخاطرات تخلیه با دست را نیز ندارد، به بازار مصرف داخلی وارد میشود.
گفتنی است؛ در طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ ارتقای مسائل بهداشتی از نظر باقیمانده دارویی بررسی میشود و سایزبندی مرغ بدون آنتیبیوتیک، افزایش صادرات، رتبهبندی کشتارگاه، عرضه مرغ استحصالی از خط یک فقط به صورت تازه و سرد، کنترل دقیق ناوگان حملونقل، خودکنترلی و مسئولیتپذیری تولیدکنندگان و ارتقای کیفیت بهداشتی محصولات بستهبندی انجام میشود.