• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۸۱۷۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
استاد دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی

هدف ارتودنسی اصلاح جویدن و تکلم

هدف درمان‌های ارتودنسی، رسیدن به رابطه صحیح فک، صورت و دندان‌ها برای ایجاد عملکرد‌های درست جویدن، بلع، تکلم و تنفس است.

هدف ارتودنسی اصلاح جویدن و تکلمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی این کنگره دکتر طاهره حسین زاده‌نیک، در آستانه برگزاری هفدهمین گردهمایی سالانه و چهاردهمین کنگره بین المللی ارتودنتیست‌های ایران اظهارداشت: هدف اصلی از برگزاری این کنگره که باعنوان افق‌های جدید در درمان‌های ارتدنسی برگزار می‌شود، ارائه روش‌های نوین و مطالب علمی جدید در رشته ارتودنسی است.
وی افزود: برای رسیدن به این امر در این کنگره از سخنرانان مدعو داخلی و بین المللی زیادی بهرمند شدیم و به علاوه از استادان و همکاران و دانشجویان دعوت شد تا با ارائه سخنرانی‌های کاربردی و پژوهشی خود در این کنگره شرکت کنند همچنین پنج کارگاه عملی در حیطه‌های نوین ارتودنسی در روز‌های مختلف کنگره برگزار خواهد شد تا از تجربیات عملی استادان بهرمند شویم.
دبیر علمی چهاردهمین کنگره بین المللی ارتودنتیست‌های ایران ادامه داد: در این کنگره دو جایزه تحت عنوان جایزه پروفسور فرمند و جایزه پرفسور بهرمان برای بهترین سخنرانان از بین متخصصان، رزیدنت‌ها و دانشجویان در نظر گرفته است.
وی افزود: در این فضای علمی همکاران ما در کمیته اجرایی کنگره برای ایجاد محیطی مناسب برای بهره برداری علمی، همبستگی صنفی، استفاده از نمایشگاه تجهیزات و مواد دندانپزشکی و به خصوص ارتودنسی از هیچ تلاشی دریغ نکرده اند
حسین زاده‌نیک، استادبخش ارتودنسی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی در مورد تحولات مهم درمانی رشته ارتودنسی گفت: یکی از این موارد استفاده از وسایلی که کمتر قابل رویت باشند پلاک‌های شفاف ارتودنسی یکی از این موارد است که با وجود اینکه سالهاست ارائه شده، اما هنوز کارایی کامل در درمان همه مشکلات را ندارند و این روش درمانی در حال پیشرفت است.
وی ادامه داد: در این کنگره علاوه بر پرداختن به این مورد در قسمت سخنرانی‌ها در خصوص نقش مهم ارتودنتیست در پیشبرد صحیح این روش و محدودیت‌های آن، کارگاهی برای ارتودنتیست‌ها تدارک دیده شده است چراکه در درمان‌های درست این رشته، مبانی تشخیصی و طرح درمان صحیح که متکی بر علم و تجربه است، زمینه ساز رسیدن به نتایج درست در وضع قرارگیری دندان‌ها و شکل صورت بوده و این روش‌ها تنها یک فن است.
زاده نیک افزود: از موارد مهم دیگر که امروزه در حیطه علم ارتدنسی به آن پرداخته می‌شود تلاش برای استفاده از روش‌هایی است که باعث سرعت بخشیدن به نتایج درمانی می‌شود و ما در این کنگره به این مسئله خواهیم پرداخت و از دیگر محور‌های مهم درمانی در رشته ارتودنسی استفاده از روش‌های درمانی جدید برای درمان ناهنجاری‌های فکی و صورتی و اصلاح و بهبود روش‌های درمانی توسط همکاری با متخصصان رشته‌های تخصصی دندانپزشکی، پزشکی و مهندسی به خصوص برای بیمارانی است که مبتلا به مشکلات شدید فک و صورت هستند.
وی اضافه کرد: مطالعات مرتبط با طراحی و ساخت وسایل، مواد و نرم افزار‌های جدید و همچنین مطالعات سلولی و مولکولی در خصوص کمک به اصلاح مشکلات ارتودنسی از دیگرمحور‌های درمانی این رشته محسوب می‌شود.
حسین زاده‌نیک هدف از درمان‌های ارتودنسی را رسیدن به رابطه صحیح فک، صورت و دندان‌ها برای ایجاد عملکرد‌های درست بلع، تکلم، جویدن و تنفس برشمرد و گفت: البته بیماران مراجعه کننده به ما تمایل دارند که پس از رسیدن به این اهداف صورت و لبخند زیبایی داشته باشند.
وی افزود: در مورد ناهنجاری‌های شدید فرم صورت در کودکان مثل شکاف لب، کام و سندرم‌های فک و صورت و یا ابتلا به عادات غلط مثل مکیدن انگشت و استفاده طولانی مدت از پستانک و تنفس دهانی وسایر عاداتی که بر روند اسکلت صورت و دندان‌ها تاثیر می‌گذارد بهتر است والدین در اولین فرصت با ارتودنتیست‌ها مشورت کنند تا تعلل در مراحل در مانی ایجاد نشود.
وی خاطرنشان کرد: مورد دیگر که با ارتودنسی قابل اصلاح است، رفع مشکلات اسکلتی بوده که اگر در سنین رشد اصلاح نشود بیمار نیازمند جراحی فک و صورت علاوه بر ارتودنسی خواهد شد بنابراین از آنجا که بهترین سن درمان در رشته ما بسته به مورد می‌تواند از سنین پایین تا بزرگسالی باشد معاینات منظم برای بهترین زمان درمان و پیشگیری از عوارضی مثل ایجاد مشکلات اسکلتی شدید، فقدان رویش صحیح و یا نهفتگی دندانی، عملکرد‌های غلط فکی اعم از تنفس تکلم، مضغ و بلع ومشکلات مفصل فکی و ... لازم است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بدهی خودروسازان به قطعه سازان با اگر و اما
فراخوان ثبت‌ نام پزشکان و پرستاران برای خدمت در اربعین حسینی
وحدت ملی؛ ستون استواری در برابر تهدیدها و رمز پیشرفت کشور
رایزنی وزارت صمت با بانک مرکزی برای تحریک تقاضا
ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ما توهم است
ظرفیت‌های فنی مرکز اندازه‌شناسی بررسی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، اول مرداد ۱۴۰۴
برگزاری مراسم اربعین شهدای اقتدار آذربایجان شرقی
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مخالفت شدید آمریکا با قانون جدید حشد الشعبی
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
برخورد قوه قضاییه با افرادی که بدون مستندات اظهار نظر کنند
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر آموزش و پرورش  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)