• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۳۰۳۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۵
کرمان » سیاسی

پیام نماینده‌ ولی فقیه در استان کرمان به مناسبت 13 آبان

نماینده ولی‌فقیه در استان وامام جمعه کرمان باصدور پیامی، به مناسبت ۱۳ آبان،ازمردم بصیر و ولایتمدار استان برای حضور باشکوه و دشمن شکن در راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان دعوت کرد.

به گزارش خبر گزاری صداوسیما مر کز کرمان متن پبام حجت الا سلام والمسلمین علیدادی سلیمانی به مناسبت 13 آبان سالروز مبارزه با استکبار جهانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
محمد رسول الله و الذین معه اشداء علی الکفار رحماء بینهم

سیاهه جنایت های آمریکای جنایتکار در جهان, فهرست بلندپایه ای است که وجدان هر انسان آزاده ای را منزجر می کند; سیاهه ای از ظلم و جنایت در حق سیاهپوستان و سرخپوستان قاره آمریکا, جنایات جنگ ویتنام و افغانستان و عراق, استفاده از سلاح اتمی در ژاپن و... تنها بخشی از این ددمنشی هاست. این دشمنی ها در حق ملت ایران نیز دیرینه و پرمثال است. همان طور که مقام معظم رهبری در دیدار امروز خود با دانش آموزان و دانشجویان فرمودند, سرآغاز این دشمنی نه از سیزدهم آبان 1358, بلکه ریشه در سالها پیش و در حکومت طاغوت دارد. بر خلاف تلقی رایج که آمریکا پیش از انقلاب با ما دشمنی نداشته است, این دشمنی دیرینه است و مگر نه این که آمریکا با کودتای 28 مرداد و تسلط ظالمانه و توام با تحقیر بر ارتش, منابع نفتی و اقتصادی کشور در قالب مستشاران بزرگترین ظلم ها را در حق این ملت انجام دادند.
این دشمنی ها پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و استقرار یک نظام اسلامی مردمی تشدید شد و این دولت متخاصم از هر تلاشی از قبیل کودتای نوژه, حمله صحرای طبس, حمایت همه جانبه از صدام در جنگ هشت ساله, کارشکنی های بین المللی و تلاش های دیپلماتیک در سازمانها و نهادهای بین المللی برای ضربه زدن به کشور, تحریم های شدید اقتصادی و فناورانه فروگذار نکرده اند. تحریم های اقتصادی نیز گرچه در سالهای اخیر نمود جدیدی پیدا کرده است, اما مسئله جدیدی نیست و مگر روزی در تاریخ نظام مقدس جمهوری اسلامی هست که تحریم نبوده باشیم؟
اما علی رغم همه این دشمنی ها در اکثریت قریب به اتفاق این تلاشهای مذبوحانه, جز شکست و روسیاهی و افتضاح نصیب آمریکای جنایتکار و ایادی او نشده است. با همه دشمنی ها ما در این چهل سال پیشرفت کرده ایم و قله ها را فتح کرده ایم. امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی نه در موضع ضعف بلکه در اوج قدرت و اقتدار است و توانسته است دشمن را به زانو درآورد. آنچه امروز شاهد آن هستیم التماس آمریکا با واسطه های مختلف برای نشستن پای میز مذاکره است تا بتواند در فضای بین المللی این پیام اشتباه را به جهان القا کند که ما توانستیم جمهوری اسلامی ایران را با تحریم ها وادار به شکست و قبول مذاکره کنیم.
ملت غیور ایران اسلامی با مقاومت خود در برابر استکبار جهانی تبدیل به الگویی شده است که نظریه مقاومت را در جهان تبیین و عملی کند. امروز آزادگان جهان با الهام از انقلاب اسلامی آموخته اند که در برابر آمریکا بایستند و ابهت توخالی شان در برابر مردم جهان فروریخته است.
اگر روزگاری شعار مرگ بر آمریکا, اختصاص به ملت ایران داشت و کسی باور نمی کرد که میتوان امریکا را به زانو درآورد, امروز این شعار جهانی شده است و در سراسر جهان شعار مرگ بر آمریکا به عنوان شیطان بزرگ را می شنویم.
ملت ایران طلایه دار این شعار برخواسته از شعور و آگاهی مستند به آموزه های دینی و منافع ملی است و هر ساله در راهپیمایی های مختلف به ویژه یوم الله 13 آبان آن را تکرار می کنند.
ان شاء الله امسال نیز ملت فهیم و بصیر ایران اسلامی و به ویژه دانش آموزان و دانشجویان با حضور منسجم و متراکم خود در راهپیمایی 13 آبان عمق انزجار و نفرت خود از دشمنی های امریکای جهانخوار را فریاد خواهند زد. لذا با توجه به دشمنی های روز افزون امریکای جهانخوار و شرایط حساس محور مقاومت از همه آحاد مردم عزیز و شهیدپرور استان کرمان دعوت می کنیم در این راهپیمایی دشمن شکن حضور یابند و بار دیگر برگی زرین از روحیه انقلابی و استکبارستیز مردم شریف استان را به نمایش بگذارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
تداوم پیروزی‌ها و صدرنشینی نساجی در لیگ یک فوتبال
بررسی نحوه توزیع اعتبارات طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در قم
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
زلزله جیرنده را لرزاند
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
تخصیص ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون در چهارمحال وبختیاری
خاک‌خواه در جودو از کسب نشان بازماند
برگزاری نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
مداح اهل بیت یاری رسان بیماران نیازمند به پیوند عضو
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی قاطع ملی‌پوشان تنیس روی میز ایران برابر قطر
برگزاری همایش «نه به تصادف، دنیایی ایمن‌تر بسازیم» در کنگاور
آراد مهدی‌زاده فینالیست ماده ۱۰۰ متر قورباغه شد
محرومیت مشوقین باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی
آغاز اجرای طرح رایگان دوگانه سوز شدن خودرو‌های شخصی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
برداشت انار از غرب استان سمنان
مطالبات مردمی ۱۷ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)