• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۰۵۳۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۳
بین الملل » غرب آسیا
تاکید دبیرکل جنبش انصارالله یمن

ایمان یمنی‌ها، علت اصلی ایستادگی در برابر متجاوزان

دبیر کل جنبش انصار الله یمن تأکید کرد قدرت ایمان یمنی ها، علت اصلی پایداری و مقاومت آنان در برابر ۵ سال تجاوز ائتلاف سعودی به خاک این کشور است

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، دبیر کل جنبش انصار الله یمن با اشاره به تلاش سلطه گران برای سلطه بر کشور‌های مسلمان با ترویج انواع فساد تأکید کرد قدرت ایمان یمنی ها، علت اصلی پایداری و مقاومت آنان در برابر ۵ سال تجاوز ائتلاف سعودی به خاک این کشور است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

عبدالملک بدرالدین الحوثی در سخنانی از طریق ویدئو کنفرانس برای حاضران در نشستی که در مسجد جامع صنعا برگزار شده بود گفت: ”دشمن به دنبال فاسد و گمراه کردن ماست، اما چرا چنین خواسته‌ای دارد و چرا می‌خواهند ایمان ما را به کفر تبدیل کنند؟ چرا می‌خواهند فرهنگ و تفکر و اخلاق ما را از بین ببرند؟ چرا می‌خواهند ما را از هویت مان جدا کنند؟ زیرا آن‌ها با این اقدامات، تسلط خود را بر ما تضمین می‌کنند. اگر دشمن بر تفکر، روح، فرهنگ، مواضع، اراده و آگاهی تو تسلط نیافت، نخواهد توانست بر خاک و دارایی هایت مسلط شود و همچنین نمی‌تواند استقلال تو را تصاحب کند,، زیرا تو به فرهنگ و اراده و ارزش‌ها و اخلاقت پایبندی“.
وی افزود: ”امت، زمانی امت است که فرهنگ، روح، اخلاق و ارزشهایش باقی بماند، اینجاست که استقلال نیز برای مان باقی می‌ماند، اما اگر امت این ارزش‌ها را از دست داد و تحت تأثیر دشمنانش قرار گرفت، دشمنان نیز همه مشکلات و درد‌ها را برای امت خواهند آورد. غرب برای ما تمدن نمی‌فرستد، بلکه فساد، بی اخلاقی‌ها و مشکلات و دردهایش را برای ما می‌فرستد و سپس آن‌ها را تمدن می‌نامد. آیا توانمندی‌های علمی را برای ما می‌فرستد؟ آیا چیزی به ما می‌دهد که با آن بتوانیم پیشرفت کنیم؟ یا اینکه این غرب بود که در عراق و دیگر کشور‌ها اقدام به ترور دانشمندان کرد؟ در عراق هزاران دانشمند در زمینه‌های مختلف علمی وجود داشتند در فیزیک، شیمی و تمامی علوم پیشرفته. هنگامی که آمریکا وارد عراق شد، یکی از مهمترین اولویتهایش تعقیب این دانشمندان و ترور آن‌ها بود. هر کس از آن دانشمندان را که نتوانستند جذب کنند، کشتند، زیرا آن‌ها نمی‌خواهند که ما از عناصر قدرت و وسایل واقعی تمدن بهره‌مند باشیم، نمی‌خواهند امتی سازنده و تولید کننده باشیم و زندگی خود را مقتدرانه و با استقلال بسازیم. بلکه آن‌ها می‌خواهند مفاسد و ابتذال و اختلاط و روابط نامشروع بین زن و مرد و همه آسیب‌های ناشی از این‌ها را برای ما صادر کنند. می‌خواهند در کشور‌های ما ایدز و همه مفاسد و بیماری‌ها شیوع یابد تا امتی سست و ناتوان و فاسد و تباه شده شویم که از همه عناصر قدرت و در رأس آن قدرت معنویت و اراده بی بهره باشیم، امتی بی غیرت باشیم که هیچ چیز جز فساد و فحشا ندارد.
عبدالملک الحوثی در ادامه گفت: ”اما ملت ما چطور در طول ۵ سال تجاوز ایستادگی و مقاومت کرد در حالی که این نبرد، بزرگترین نبرد حال حاضر در تمامی جهان است و قدرت‌های شرور اعم از کافران و منافقان همه توانمندی‌ها و سلاح‌های کشنده خود و جنگ اقتصادی سختی را علیه ما بکار گرفتند تا ملت ما را خوار و ذلیل کنند و از بین ببرند و در نهایت بر آن مسلط شوند، اما شکست خوردند. آن‌ها ثروتمندتر بودند، تعداد و امکانات و کارشناسان و سلاحشان بیشتر بود و برای این نبرد کاملا آماده شده بودند، اما چرا در تسلط بر ملتی مانند ملت یمن ناکام ماندند؟ آیا به این خاطر بود که سرمایه مادی بیشتری در مقایسه با آن‌ها داشتیم؟ آیا امکانات مان از آن‌ها بیشتر بود؟ خیر بلکه ما از این گنجینه اخلاقی و معنوی بهره می‌بردیم، از این ایمانی که ارتباطی بین ما و الله است؛ زیرا ما ملتی هستیم که بر خدا توکل کرده است و به او ایمان و تکیه دارد. ملتی که به وعده پیروزی خدا ایمان پیدا کرد و از این رو مواضعمان بخاطر داشتن این ایمان، قوی و محکم بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
خیلی خوبه ک صدای مستضعفین دنیا رو به گوش جهانیان میرسانید، تا باشد حق طلبان کمکی بس اندک بکنند برای این شیر مردان
نظر شما
آخرین اخبار
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)