• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۶۹۸۳
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
پلیس آگاهی پایتخت؛

دستگیری پدر و پسرگوشی قاپ

رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۲ موبایل قاپ و ۲ مالخر خبر داد.

دستگیری پدر و پسرگوشی قاپبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از پایگاه خبری پلیس؛ رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۲ موبایل قاپ و ۲ مالخر خبر داد و گفت: این پدر و پسر به ۳۰ فقره موبایل قاپی اعتراف کردند.
سرهنگ کارآگاه "بهزاد اختیاری"، افزود بیست و هشتم شهریور سال جاری خانمی جوان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفت و از دزدیده شدن موبایل گران قیمتش توسط ۲ دزد موتورسوار اعلام شکایت کرد.
وی عنوان کرد: پرونده‌ای با موضوع موبایل قاپی تشکیل و برای رسیدگی تخصصی با دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای ناحیه ۳۴ تهران در اختیار کارآگاهان پایگاه ششم پلیس آگاهی قرار گرفت.
این مقام انتظامی ابراز داشت: مال باخته در اظهاراتش به کارآگاهان، گفت: روز وقوع دزدی در خیابان ابوذر در حال پیاده روی بودم که ناگهان یک دستگاه موتورسیکلت در نزدیکی ام متوقف و گوشی گران قیمتم توسط ترک نشین موتورسیکلت قاپیده شد.
در همین لحظه با وی درگیر و گلاویز شدم که ترک نشین به ناچار خود را به داخل رودخانه بلوار ابوذر انداخته و فرار کرد و در ادامه نیز راننده موتور فرار کرد.
اختیاری در ادامه گفت: کارآگاهان با مراجعه به محل وقوع دزدی تصویر یکی از دزدان را به دست آوردند و در بررسی‌های پلیسی هویت وی به نام " هاشم " ۵۲ ساله به دست آمد. با انعکاس اطلاعات به دست آمده به بازپرس پرونده، دستور دستگیری وی صادر شد.
رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی پایتخت بیان کرد: در ادامه تحقیقات پلیسی، کارآگاهان متهم را دوازدهم دی در مخفیگاهش در محدوده جنوب تهران دستگیر کردند.
این مقام پلیسی گفت::مشخص شد سارق با همدستی پسرش به نام "رادمهر" ۲۵ ساله دزدی‌ها را انجام می‌داده است. بلافاصله همدستش در همان محدوده دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهش موتورسیکلتی که دزدان با آن سرقت می‌کردند کشف و به همراه دومین متهم پرونده به پایگاه منتقل شد.
اختیاری تصریح کرد: دزدان ضمن اعتراف به سرقت گوشی شاکی به ۳۰ فقره سرقت موبایل قاپی در محدوده جنوب شرق تهران نیز معترف شدند و اظهار داشتند، به دلیل اعتیاد به مواد مخدر و تامین هزینه‌های زندگی با پسرم تصمیم به سرقت گرفتیم و پس از سرقت اموال مسروقه را به دو مالخر به نام‌های جمشید و پارسا می‌فروختیم.
رئیس پایگاه ششم افزود: به دنبال اظهارات متهمان کارآگاهان طی هماهنگی قضائی هر دو خریدار اموال سرقتی را در محدوده خیابان ری شناسایی و دستگیر کردند که آن‌ها در تحقیقات اولیه به جرم خود اعتراف کردند.
اختیاری تصریح کرد: با توجه به دستگیری متهمان و اعتراف صریح به بزه انتسابی تا کنون ۲۰ تن از مال باختگان، سارقان را به عنوان دزد خود شناسایی کرده اند و متهمان با صدور قرار قانونی از سوی بازپرس شعبه دوم دادسرای ناحیه ۳۴ تهران روانه زندان شدند.
 
چهار بچه محل موبایل قاپ شرق تهران بازداشت شدند
رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی پایتخت، از دستگیری و انهدام باند ۴ نفره سارقان زورگیر جوان خبر داد و گفت: متهمان بچه محل هم بودند.
سرهنگ کارآگاه "بهزاد اختیاری"، افزود: هفدهم مهر سال جاری پرونده‌ای از کلانتری ۱۲۸ تهران نو با موضوع موبایل قاپی از شهروندی به پایگاه ششم پلیس آگاهی ارجاع شد.
وی عنوان کرد: در گام اول تحقیقات مال باخته پس از حضور در پایگاه اظهار داشت: ساعت ۸ شب شانزدهم مهر هنگام رفتن به منزل بودم که چهار جوان با دو دستگاه موتورسوار با ستم حمله ور و موبایل گران قیمتم را سرقت و فرار کردند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه کارآگاهان با مراجعه به محل سرقت، موفق شدند تصویری از پلاک انتظامی یکی از موتورسیکلت‌ها و راننده آن را به دست بیاورند، عنوان کرد: در گام بعدی مالک موتورسیکلت به نام "حسام ۲۰ ساله" شناسایی و تصویر وی توسط شاکی مورد تایید قرار گرفت.
اختیاری با اشاره به اینکه کاراگاهان موفق شدند مخفیگاه حسام را در محدوده خیابان نبرد شناسایی کنند، افزود: با هماهنگی‌های قضائی حسام در چهارم دی در یک عملیات پلیسی در مخفیگاهش دستگیر و در بررسی از مخفیگاه وی موتورسیکلتی که متهم با آن سرقت را مرتکب شده بود، کشف و به همراه وی به پایگاه ششم انتقال یافت.
رئیس پایگاه ششم ابراز داشت: حسام ضمن قبولی سرقت ارتکابی اظهار داشت، من به اتفاق سه تن از همدستانم که بچه یک محل هستیم در ساعت‌های اولیه شب در محدوده شرق تهران پرسه زنی می‌کردیم و از افراد عبوری تلفن همراه و اموال با ارزش آنان را سرقت می‌کردیم و سپس اموال دزدی را به افراد عبوری می‌فروختیم.
اختیاری در ادامه گفت: در ادامه تحقیقات پلیسی مخفیگاه هر ۳ متهم دیگر نیز شناسایی و در عملیات ها‌ی منسجم و هماهنگ هر سه متهم دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهشان موتورسیکلت دیگر متهمان نیز کشف شد.
وی در پایان گفت: با توجه به دستگیری تمامی اعضای این باند سرقت و اعترف صریح آنان به جرم ارتکابی، همگی با صدور قرار قانونی از سوی مقام قضائی برای انجام تحقیقات تکمیلی و کشف سایر جرایم احتمالی در اختیار کارآگاهان پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احداث سه هزار و چهار هزار و ۷۰۰ واحد مسکن در شهرهای امیر کبیر و مهاجران استان مرکزی
تجدید میثاق عاشقان حسینی در مهاباد
نذری متفاوت در فصل همدلی با حسین (ع) در اصفهان
لالایی مادرانه به یادکوچک‌ترین شهیدکربلا
اجتماعات شبانه مردم بیرجند در شب‌های محرم، شور دیگری دارد
احیای سنت محرمی «واملوپزان» در دیباج دامغان
نبود سالن اختصاصی مهمترین مشکل ورزشکاران رشته سنگنوردی
مراسم تشییع پیکر رهبر شهید باید با شکوه و عزت برگزار شود
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی با افتتاح حساب وکالتی
تلاش کشاورزان قزوینی برای تأمین ۳۰۰ هزار تن دانه طلایی
سرمایه‌گذاری ۶۰ هزار میلیاردی در طرح‌های بیع متقابل آبفای استان
بازتاب درخشش تیم ملی فوتبال در بازی مقابل بلژیک در رسانه‌ها و شخصیت‌های فوتبالی خارجی
پیش بینی جوی آرام و صاف برای آسمان لرستان
قوه قضائیه؛ نگهبان حقوق مستضعفان و سپر بلای ملت ایران است
مردمی بودن، اولویت برنامه‌های امسال هفته قوه قضاییه است
لزوم تقویت اشتراکات فرهنگی تایباد و هرات افغانستان
برخورد با فساد مالی، اداری و رشوه خواری در سیستان و بلوچستان
تامین تجهیزات ورزشی۲۰۰۰ مدرسه دولتی استان
صد و سیزدهمین شب حضور کردستانی‌ها در سنگر خیابان
تسهیل تردد زائران با همراه داشتن اسناد بین المللی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عراقچی: برخی دارایی‌های مسدودشده ایران آزاد شدند
مذاکرات چهارجانبه ایران، آمریکا، قطر و پاکستان
ونس: پیشرفت بزرگی در رابطه با ایران انجام شده است
واریز حقوق بازنشستگان تا پایان امروز تکمیل می‌شود
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵
قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز برگزار می‌شود
عرضه کوله اضطراری در تهران
تساوی ارزشمند فوتبال ایران مقابل بلژیک
مودیان نگران نباشند؛ مهلت ارایه اظهارنامه‌های مالیاتی تمدید خواهد شد
بیانیه مشترک قطر و پاکستان درباره مذاکرات سوئیس
مورینیو: بیرانوند باید در تیم‌های بزرگ اروپایی باشد
نشست وزیران خارجه مصر، ترکیه، عربستان و پاکستان در قاهره
البرز آماده برگزاری انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا
نتایج مرحله نخست آزمون حفظ تخصصی قرآن اعلام شد
رسانه عبری: اسرائیل بار دیگر تسلیم شروط ایران شد
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم  (۲۷ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود  (۱۸ نظر)
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد  (۷ نظر)
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی  (۴ نظر)
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد  (۳ نظر)
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد  (۲ نظر)
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه  (۱ نظر)
مراسم شیرخوارگان حسینی (ع) ماه محرم ۱۴۰۵ _ استان‌ها ۳  (۱ نظر)
ترخیص مواد اولیه تولید داروی دیابتی با ورود دادستانی تهران  (۱ نظر)
ورود هیئت مذاکره کننده ایران به سوئیس  (۱ نظر)
نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب  (۱ نظر)
عارف: مردم بیش از خود گرانی، تحت فشار روانی آن هستند  (۱ نظر)
جام جهانی ۲۰۲۶، اینفانتینو: نمایشی الهام‌بخش از مقاومت و اشتیاق را دیدیم  (۱ نظر)
آسمانی شدن مادر شهید والامقام اشتیاقی در مِشکان شهرستان نی ریز  (۱ نظر)
آغاز عملیات عمرانی شهر گوزلدره با اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی  (۱ نظر)