پخش زنده
امروز: -
چهل و پنجمین نشست ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با حضور قائم مقام رسانه ملی، رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر و معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای، ولی تیموری رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در این نشست گفت: به طور معمول با آمدن ماه پایانی سال سفرهای داخلی آغاز میشود و باید تدابیری برای سفر بهتر مردم اندیشیده شود.
معاون گردشگری و رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر افزود: امروزه وقتی گردشگری وارد مقصدی میشود امنیت و ایمنی مقصد برایش مهم است، امریکاییها با تصمیمات غرض ورزانه صنعت گردشگری را هم متلاطم کردند، اما ظرفیت گردشگری کشور بسیار بالا است و به زودی به ایام پر نشاط خود باز میگردد. گردشگری نیاز مردم است.
وی ادامه داد: وقتی ایالات متحده آمریکا ما را تهدید میکند و میگوید ۵۲ مرکز فرهنگی و گردشگری را هدف قرار میدهد، زیرا از این ناحیه ضربه خورده است. وقتی تصاویری از واقعیتها و مهمان نوازی ایرانیها در جهان منتشر میشود نقشهها و فضاسازی آنها ضربه میخورد و همین برایشان نگران کننده است.
آقای تیموری ادامه داد: همکاری و هم افزایی رسانه ملی برای رشد گردشگری این صنعت ملی میتواند کمک شایانی به این عرصه کند.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم قائم مقام رسانه ملی در این نشست گفت: قرآن میگوید، اگر شما خوب نگاه کنید به حقیقت میرسید. منظور نگاه تیز بین و با ذکاوتی است که به فلسفه وجود هر چیز نگاه کند. سفر هم کمک زیادی به این امر میکند.
وی افزود: امیدواریم با همکاری بیشتر و معرفی ظرفیتهای گردشگری در شبکه های استانی بتوانیم به رشد این ظرفیت کمک کنیم. سرهنگ عین الله جهانی معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا نیز در این مراسم گفت: زمانی که رسانه ملی از حوادث راهنمایی رانندگی و الزامات رانندگی در سفر بگوید شاهد کاهش چشمگیر حوادث رانندگی هستیم.
معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا ادامه داد: پیشنهاد ما این است که برنامهها را حول ۵ موضوع اجرا کنیم. سرعت غیر مجاز، سبقت غیر مجاز، خستگی و خواب آلودگی و ۳۰ کیلومتری شهرها از جمله آنها است.
وی افزود: پویش «راهی شویم» و «۶۰۳۰» از جمله کارهایی است که در صدا و سیما انجام میشد و اثرات خوبی داشت. امیدوارم این قبیل کارها ادامه داشته باشد.
در مجموعههای تلویزیونی رسانه ملی هم به این مسائل بپردازیم، زیرا مردم از مجموعههای تلویزیونی تأثیر زیادی میپذیرند.
در ادامه نمایندگان شبکههای مختلف رادیویی و تلویزیونی استانی از تولید بیش از هزار ساعت برنامه تولیدی و صدها نماهنگ و اثر هنری برای معرفی ظرفیتهای گردشگری استانها در رسانه ملی گفتند.