• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۷۱۴۹
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۱:۵۶
بین الملل » غرب آسیا
گزارش اختصاصی از دمشق

دیدار وزیر آموزش و پرورش ایران با نخست وزیر سوریه

محسن حاجی میرزایی، در دیدار با عماد خمیس نخست وزیر سوریه، باردیگر بر حمایت ایران از سوریه در اجرای طرح های توسعه اجتماعی و اقتصادی تاکید کرد

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از دمشق ؛ وزیران آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران و سوریه در دمشق دیدار کردند. محسن حاجی میرزایی و عماد العزب وزیران آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران و سوریه در این دیدار بر علاقه مندی تهران و دمشق برای گسترش همکاری‌های دو جانبه و استفاده از تجربیات یکدیگر تاکید کردند.

دیدار وزیر آموزش و پرورش ایران با نخست وزیر سوریه
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از دمشق، وزیر آموزش و پرورش کشورمان در دیدار با عماد خمیس، نخست وزیر سوریه باردیگر بر حمایت ایران از سوریه در اجرای طرح‌های توسعه اجتماعی و اقتصادی تاکید کرد و آمادگی تهران را برای مشارکت در ارتقای نظام آموزشی و توسعه پژوهش‌های علمی سوریه، یادآور شد. وی استقامت نهاد‌های نظام آموزشی سوریه در برابر عملیات خرابکارانه گروه‌های تروریستی و تاکید کارگزاران نظام آموزشی سوریه در انتقال دانش و آموزش علوم به نسل‌های جوان را ستود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
عماد خمیس نیز در این دیدار، استفاده از تجربه ایران در زمینه تربیت معلم و برقراری ارتباط میان دانش آموزان و بازار کار، از طریق تشویق آنان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای را خواستار شد. وی با اشاره به اهمیت توسعه و تربیت منابع انسانی برای مقابله با پیامد‌های جنگ نیابتی گروه‌های تروریستی علیه کشورش، تصریح کرد، دمشق خواهان بهره گیری از توانمندی‌های ایران اسلامی در زمینه سازندگی پس از جنگ به ویژه در بازسازی و مقاوم سازی مدارس است. در سایه نظام آموزشی مقاوم می‌توان در برابر تهاجم فرهنگی دشمن و مخدوش کردن ارزش‌های اخلاقی و فرهنگی جوانان مقابله کرد.
وی همکاری با کشور‌های دوست به ویژه جمهوری اسلامی ایران در بازسازی مدارس مناطق جنگ زده کشورش را خواستار شد و برپایی کارگروه‌های مشترک به منظور ریشه دار کردن فرهنگ ضد تروریسم در نسل جوان را ضروری دانست.وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه دیدار‌هایی با حموده صباغ رئیس مجلس و غسان ابراهیم وزیر آموزش عالی سوریه خواهد داشت.وی در پایان دومین دور مذاکرات با همتای سوری خود، یادداشت تفاهمی در زمینه همکاری‌های دوجانبه برای ارتقای نظام آموزشی و تربیتی این کشور امضا خواهند کرد.
 

گزارش اختصاصی خبرنگار صدا و سیما از دمشق

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آمادگی برای بازسازی واحد‌های آموزشی سوریه
وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران از آمادگی کشورمان برای مشارکت در بازسازی واحد‌های آموزشی سوریه که بر اثر جنایات جنگی تروریست‌های تکفیری داعش آسیب دیده است، خبر داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

"محسن حاجی میرزایی" در بدو ورود به فرودگاه به دمشق در جمع خبرنگاران، گفت: با توجه به تجربیات کشورمان در زمینه بازسازی، بهسازی، نوسازی و تجهیز واحد‌های آموزشی که در جنگ تحمیلی رژیم بعثی صدام، دچار خسارات فراوان شده بود، آماده همکاری وانتقال تجربیات به دوستان سوری در این زمینه هستیم.
وزیر اموزش و پرورش کشورمان که پس از تصدی وزارت آموزش و پرورش، سوریه را به عنوان اولین مقصد خارجی خود برگزیده است، از تولید محتوای آموزشی و تربیت معلمان به عنوان زمینه‌های همکاری میان تهران و دمشق نام برد.
حاجی میرزایی تصریح کرد: همکاری‌های دوجانبه میان ایران و سوریه در حوزه آموزش و پرورش، به شکل گیری فرهنگ مشترک میان دو ملت خواهد انجامید که بی شک، پایگاه اصلی مکتب مقاومت اسلامی هستند.
وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران سه شنبه شب در راس هیات ارشد از این وزاتخانه برای انجام سفری سه روزه به سوریه، وارد دمشق شد و در فرودگاه دمشق مورد استقبال "دارم طباع" معاون وزیر آموزش و پرورش سوریه و نیز جواد ترک آبادی سفیر ایران در دمشق قرار گرفت.
دیدار با عماد العزب وزیر آموزش و پروش سوریه، آغاز برنامه کاری حاجی میرزایی وهیئت همراه در این سفر خواهد بود تا دو طرف درباره بند‌های تفاهم نامه‌ای که قرار است، در پایان این سفر، میان وزارتخانه‌های آموزش و پرورش دو کشور امضا شود، به گفتگو بپردازند.
همچنین وزیر آموزش و پرورش کشورمان در این سفر با عماد خمیس نخست وزیر، حموده صباغ رئیس مجلس و بسام ابراهیم وزیر آموزش عالی سوریه دیدار و گفتگو خواهد کرد. هیئت عالی وزارت آموزش و پرورش کشورمان قرار است از موزه مدرسه سوریه و مجتمع آموزش امام خمینی (ره) در دمشق بازدید کند و در پایان این سفر به زیارت مرقد مطهر حضرت زینب کبری و حضرت رقیه خاتون سلام الله علیهما مشرف شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
حضور تمامی کشور‌های حوزه خزر در اجلاس استانداران قطعی شد
عمارت کلاه فرنگی کاربری فرهنگی خواهد داشت
درخشش بوکسورهای خردسال قمی در رقابت های کشوری
نشست تنش آبی و برق آذربایجان شرقی با حضور وزیر نیرو
آغاز عملیات ایمن‌سازی سه‌راهی حادثه‌خیز آیدانه در محور چالدران – خوی
معاون رئیس‌جمهور: لزوم تدوین طرح جامع گردشگری برای روستای تاریخی حسنلو
انتصاب سرپرست جدید مدیریت صدا اداره کل صداوسیمای کیش
خوی یک شهر تاریخی با ریشه‌های فرهنگی غنی است
پرواز هواپیمای بارورسازی ابر‌ها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه 
طرح اصلاح دور برگردان‌های مسیر مسکن مهر کهک در بسته «به کسی برنخوره»
تجهیزات خدمات شهری ملکشاهی؛ به روزرسانی شد
آغاز دومین مرحله بهسازی مسیر گردشگری باغ فین کاشان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۴ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
هوای اصفهان برمدار قرمز آلودگی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)