• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۵۸۰۷
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی
دیدار با رئیس قوه قضاییه

مشکلات شرکت بزرگ خدمات ریلی حل و فصل می شود

تعدادی از صنعتگران البرزی در دیدار چهره به چهره با رئیس قوه قضاییه مشکلات و موانع فعالیت‌هایشان را در میان گذاشتند و رئیس دستگاه قضا، دستور‌های لازم را صادر کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در این دیدار یکی از صنعتگران که کارخانه‌ای در صنعت ماکارونی و آرد با هفت هزار کارگر در سراسر کشور دارد، گفت: کارخانه بنده اکنون با بیست درصد توان کار می‌کند، اگر مشکلی که در توزیع گندم در کشور به وجود امده از بین برود و بتوانم گندم بخرم، ظرف چهل و هشت ساعت می‌توانم هزار نفر کارگر استخدام کنم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رئیس قوه قضاییه پس از اظهارات این مدیر کارخانه، خطاب به استاندار تصریح کرد: این مدیر کارخانه عنوان می‌کند که با بیست درصد ظرفیت کار می‌کند که خیلی مهم است. وقتی چنین امکانی هست شرایط باید مهیا شود.
استاندار البرز در این زمینه قول مساعد داد و گفت: هر مقدار گندم نیاز داشته باشد، تامین خواهد شد.
همچنین این فرد از یک شبکه فساد که در حوزه تولید در استان البرز سنگ اندازی می‌کند، خبر داد که حجت الاسلام والمسلمین رئیسی از وی خواست که به منظور پیگیری، مستندات را به دستگاه قضایی گزارش کند تا در اولین فرصت موضوع در دستگاه قضا تا حصول نتیجه پیگیری شود.
صنعتگر دیگری که مدیرعامل شرکت خط و ابنیه فنی راه آهن بود نیز در بیان مشکلاتش، گفت: این شرکت در ۱۳۸۹ از طریق خصوصی سازی و اصل ۴۴ به گروه امیر منصور آریا واگذار شد و بعد از آن سال ۹۰ به خاطر پرونده فساد ۳ هزار میلیارد تومانی دچار مشکل شد و تا مدتی تحت نظر دادستانی فعالیت می‌کرد.
وی ادامه داد: سهامدار ما نتوانسته است بدهی‌های خود را به سازمان خصوصی سازی بدهد در حالت بلاتکلیفی قرار دارد. باید یا سهامدار بدهی‌هایش را بدهد یا این شرکت دوباره از طریق شرایط قانونی واگذار شود.
رئیس قوه قضاییه پس از اظهارات مدیر این شرکت گفت: مطالبات دولتی را از طریق استاندار پیگیری کنید. پیگیری پرونده امیرمنصور آریا از جهت تمرکز بر پیگیری و تصمیم گیری با معاون اول قوه قضاییه است و بنده نیز نامه شما را به آقای محسنی اژه‌ای ارجاع می‌دهم و از وی می‌خواهم که موضوع را پیگیری کنند. از آنجایی که ۹۵ درصد سهامدار این شرکت امیر منصور آریا است نسبت به این ۹۵ درصد امکان تصمیم گیری وجود دارد و می‌توان این موضوع را حل کرد.
ک صنعتی و قول جذب پنج هزار کارگر
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در رابطه با خواسته تعدادی از صنعتگران که نسبت به خارج از حریم اعلام شدن محدوده‌ای که کارخانجات آن‌ها وجود داشت، گلایه‌هایی داشتند از استاندار خواست تا از طریق شورای عالی مسکن و شهرسازی مطالبات آن‌ها را رسیدگی کند.
یکی از مدیران این کارخانه‌ها قول داد که در صورت رفع مشکل این کارخانه، میزان جذب پرسنل این کارخانه را تا پایان سال ۹۹ به پنج هزار نفر برساند که رئیس قوه قضاییه در پاسخ گفت: ایجاد شغل برای ۵ هزار نفر در استان البرز کار بسیار امر خوبی است و ان شاالله خداوند به شما توفیق دهد.
وی در مورد یک شرکت که هفت سال از ورشکستگی آن گذشته و بدهی‌های آن پرداخت نشده بود، دستور بررسی موضوع را از سوی دادگستری صادر و بر خروج از حالت ورشکستی با اعطای مهلت تاکید کرد.
مدیر این کارخانه گفت: کارخانه ما در حوزه نساجی فعالیت داشت که سال ۸۸ یک آتش سوزی منجر به ورشکستگی آن شد و مشکلانی به وجود آمد.
وی ادامه داد: از سال ۹۲ قاضی شعبه برای این کارخانه مدیر تصفیه تعیین کرد و شرکت توسط مدیرتصفیه در حال اداره است. بنده در حال حاضر از دخل و حق تصرف به اموال خودم منع هستم و نمی‌دانم چه راهی می‌شود پیدا کرد که ما بتوانیم بدهی‌ها را پرداخت کنیم.
رئیس قوه قضاییه در پاسخ به این مطالبه با بیان اینکه مشورت گرفتن از شما هیچ اشکالی ندارد بلکه مدیریت اشکال دارد، خطاب به رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: آنچیزی که منع دارد مدیریت است؛ اما می‌شود از مشورت او و افرادی که از سوی او معرفی می‌شوند استفاده کرد تا تولید راه بیفتد و بدهی‌ها پرداخت شود.
پس از بیان اظهارات مدیر این کارخانه مقرر شد این فرد در دفتر رئیس کل دادگستری استان البرز حضور یابد و از طریق مدیر تصفیه مشکلات وی مورد بررسی قرار گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)