• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۳۱۶۸
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۱
سیاسی » عمومی
حاشیه نگاری بر هم اندیشی ۴۱ سالگی انقلاب

تاکید بر قدرت منطقه‌ای ایران و حمایت از جبهه مقاومت

میهمانان خارجی شرکت کننده در هم اندیشی چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب بر قدرت و اقتدار منطقه‌ای ایران و ضرورت حمایت از جبهه مقاومت تاکید کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ در حاشیه برگزاری این هم اندیشی که میهمانانی از کشور‌های مختلف آسیایی، آفریقایی و اروپایی شرکت داشتند، میهمانان خارجی شرکت کننده بر قدرت و اقتدار منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران تاکید و با اشاره به ضرورت حمایت از جبهه مقاومت، از شهید سردار سلیمانی به عنوان مبارز خط مقدم با استکبار و تروریست‌ها نام بردند.
تعدادی از آنان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حضور در چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به عنوان یکی از خاطرات خوب خود یاد کردند.
تاکید بر قدرت ایران در منطقه و حمایت از جبهه مقاومت”شیخ محمد رضا علی“ از علمای ساکن انگلیس که در این هم اندیشی شرکت کرده بود در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: جمهوری اسلامی ایران با اتکا به علم و دانش فرزندان خود و همچنین پشتوانه مردمی به یک قدرت بزرگ منطقه‌ای تبدیل شده و همین امر باعث شده است که آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران فشار آورند.
این روحانی همچنین افزود: ایران روز به روز درحال قوی شدن است و استکبار هرگز نمی‌تواند به انقلاب اسلامی صدمه‌ای وارد کند.
وی با اشاره به رشادت‌های شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در مبارزه با تروریسم، گفت: ملت‌های مسلمان و منطقه بسیار از خدمات ارزنده ایشان آگاهند و از سردار سلیمانی به عنوان یک فرمانده بزرگ که جان خود را در راه مبارزه با تروریست‌ها و داعش گذاشت، نام می‌برند.

 

تاکید بر قدرت ایران در منطقه و حمایت از جبهه مقاومت”عدنان ترکان“ روزنامه نگار ترکیه‌ای نیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: این افتخار بسیار بزرگی برای من است که به عنوان یک روزنامه نگار در چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ایران حاضر می‌شوم و از نزدیک با مردم و دستاورد‌های این کشور آشنا می‌شوم.
وی افزود: ایران از سردمداران بزرگ مبارزه با امپریالیسم است و ما از سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با آمریکا و رژیم اسرائیل حمایت می‌کنیم.
این روزنامه نگار ترکیه‌ای همچنین با اشاره به ترور شهید سردار سلیمانی از سوی دولت آمریکا، گفت: سردار سلیمانی یک مبارزه واقعی و خستگی ناپذیر در خط مقدم مبارزه با تروریسم، داعش و آمریکا بود و او همچنان که برای مردم ایران قهرمان است برای ما هم به عنوان یک مسلمان قهرمان به شمار می‌رود.

 

تاکید بر قدرت ایران در منطقه و حمایت از جبهه مقاومت”سرگئی بابارین“ معاون رئیس مجلس دومای دولتی روسیه و رئیس حزب اتحادیه مردم روسیه هم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به پشتوانه رهبری امام خمینی (ره) و همچنین حضرت آیت الله خامنه‌ای و با حمایت مردم سخت کوش خود توانسته، مقابل تمام سختی‌ها و تحریم‌های آمریکا ایستادگی کند و این یک نکته مثبتی است که مردم سایر جهان از ایرانیان یاد می‌کنند.
وی همچنین با محکوم کردن ترور شهید سردار سلیمانی از سوی رژیم آمریکا، افزود: آمریکا با ترور شهید سلیمانی نشان داد که حامی تروریسم است چراکه سردار سلیمانی در خط مقدم مبارزه با تروریست قرار داشت.

 

 

تاکید بر قدرت ایران در منطقه و حمایت از جبهه مقاومتدکتر ”صبیرا مصالح“ از اساتید دانشگاه‌های سوریه نیز از جمله مهمانان شرکت کننده در این هم اندیشی بود که به خبرنگار ما از رشادت‌های شهید سلیمانی در سوریه و پایان دادن به کار داعش در این کشور گفت و افزود: شهید سلیمانی نشان داد که تنها منحصر به یک کشور برای مبارزه با تروریسم نیست، چراکه وی جان فشانی‌های بسیاری در عراق و سوریه برای رهایی مردم از دست متجاوزان داشت.
وی همچنین با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: مردم ایران با مقاومت توانسته اند، آمریکا را از به زانو دربیاورند.

 

 

تاکید بر قدرت ایران در منطقه و حمایت از جبهه مقاومت”سیدمحمد کمیل مهدی شیرازی“ از اندیشمندان پاکستانی شرکت کننده در این همایش نیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در تنویر افکار جوانان کشور‌های مسلمان جهت مبارزه با استکبار، گفت: با وقوع انقلاب اسلامی تحول جدیدی برای مبارزه با استکبار و آمریکا در میان امت اسلامی شکل گرفت که ما اکنون نمونه‌های آن را در خیلی از کشور‌های اسلامی می‌بینیم.
وی همچنین از شهید سردار سلیمانی به عنوان یکی از چهره‌های محبوب جهان اسلام و آزادیخواهان جهان اسلام یاد کرد که جان خود را در راه مبارزه با تروریسم فدا کرد.
این اندیشمند پاکستانی افزود: شهید سلیمانی یک شخصیت دوست داشتنی نه تنها برای مردم ایران، بلکه برای تمامی ملت‌های منطقه بود و راه ایشان ادامه خواهد یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)