به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر امور آزمایشگاههای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ایام کرونایی
روزانه ۴۰۰آزمایش گرفته میشود که این آمار روزانه ۵برابر میانگین روزانه آزمایشهای آنفولانزا قبل از کرونا است.
دکتر سیمین هیرادفر افزود: حدود ۷۰درصد کارهای بیماران در آزمایشگاهها است و تشخیص درست موجب پیشگیری و درمان بهموقع میشود.
وی گفت:مجموع کل آزمایشگاههای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۲۲۹واحد است، که از مجموع این تعداد ۱۹۵مورد آن شامل بیمارستانها، مراکز آزمایشگاهی و بخش خصوصی در مشهد و ۳۴مورد در شهرستانهای تحت پوشش هستند.
مدیر امور آزمایشگاههای دانشگاه علوم پزشکی مشهد درخصوص خدمات آزمایشگاهی موارد قرنطینهای سرپایی هم گفت: نمونهگیری موارد مشکوک سرپایی در مراکز ۱۶ساعته و ۲۴ساعته انجام میشود و یک گروه هم از معاونت درمان در بحث آزمایش در منزل فعال است.
خانم دکتر هیرادفر افزود: آزمایشگاههای معین برای ارائه خدمات سریعتر به بیماران کرونایی هم راه اندازی شده که شامل بیمارستان امام حسین(ع) و آزمایشگاه مرکزی جهاد دانشگاهی است.
وی با بیان اینکه از اواخر بهمن ۹۸فعالیتهای آزمایشگاهی در بحث کرونا بهصورت ویژه در بیمارستان امام رضا(ع) فعال و دیگر خدمات آزمایشگاهی آنفولانزا در بیمارستان اکبر ارائه شد افزود: در آزمایشگاه کرونا ۱۰نفر نیرو در سه نوبت ۸ساعته فعال هستند و پاسخها نیز در کوتاهترین زمان ممکن و با دقت تمام وارد سامانه کشوری میشود که بالاترین آمارهای منفی کرونایی کشور با بیش از ۵۵ درصد در خراسان رضوی بوده است.
مدیر امور آزمایشگاهها و آزمایشگاههای مرجع دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین گفت: آموزشهای لازم متخصصان حوزه آزمایشگاهی این دانشگاه به فعالان این حوزه در دانشگاههای ۵گانه استان در شهرستانهای گناباد، تربتحیدریه، تربتجام، نیشابور و سبزوار داده شده است تا خدمات آزمایشگاهی کرونایی در این مناطق و شهرستانهای تحت پوشش آنان بیوقفه انجام شود و فقط تعداد محدودی برای تشخیص دقیقتر به مشهد منتقل شده است.