• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۲۱۰۲
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
علمی و فرهنگی » معارف
به منظور پاسداشت حافظان قرآن کریم

اهدای هدیه به ۱۸۰۰ حافظ کل قرآن کریم

درسالروز مطالبه رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ کل قرآن کریم، از سوی معاونت قرآن و عترت مبلغ ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال به هزار و ۸۰۰ حافظ کل قرآن کریم اهدا شد.

اهدای هدیه به ۱۸۰۰ حافظ کل قرآن کریمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آقای عبدالهادی فقهی زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تقدیم هدیه نقدی به هزار و ۸۰۰ حافظ کل قرآن کریم خبر داد.
آقای فقهی زاده با اشاره به سالروز مطالبه رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ کل قرآن کریم گفت: در طول ۹ سال گذشته اقدامات مختلفی در خصوص مطالبه رهبر معظم انقلاب از سوی نهاد‌ها و دستگاه‌های دولتی و مردمی صورت گرفته است که بی شک در ترویج فرهنگ قرآنی و توجه بیشتر به اهمیت حفظ قرآن کریم مؤثر است؛ اما به هر حال تا رسیدن به این هدف بزرگ، فاصله زیادی در پیش است.
وی گفت: معاونت قرآن و عترت در این زمینه در طول سال‌های گذشته تلاش کرده است با برنامه‌های مختلف و از طریق حمایت از مؤسسات قرآنی مردمی در این راستا گام بردارد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: امسال نیز در سال روز مطالبه رهبر معظم انقلاب تصمیم گرفته ایم از حدود هزار و ۸۰۰ حافظ کل قرآن کریم که در هجدهمین آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم، موفق به نمره قبولی شده اند، در حد توان تقدیر کنیم.
گفتنی است؛ رهبر معظم انقلاب، در آغازین روز رمضان سال ۱۳۹۰ در دیدار با حافظان، قاریان و استادان قرآنی، مطالبه‌ای را در خصوص تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن مطرح کردند. معظم‌له در بیاناتشان چنین فرمودند: " ... یکی از چیز‌هایی که می‌تواند تدبّر در قرآن را به ما ارزانی بدارد، حفظ قرآن است. ما حافظ قرآن، کم داریم. من قبلاً گفتم که در کشور ما حداقل باید یک میلیون نفر حافظ قرآن باشند، حالا یک میلیون که عدد کمی است نسبت به این جمعیتی که ما داریم؛ امّا حالا، چون دوستان الحمدللَّه یک مقدماتی فراهم کرده‌اند، کارهائی را مشغول شده‌اند و دارند برنامه‌هائی را فراهم می‌کنند برای اینکه ان‌شاءاللَّه حفظ راه بیفتد، ما هم امیدمان بیشتر شده و به جای یک میلیون، می‌گوئیم ان‌شاءاللَّه ما باید ۱۰ میلیون نفر حافظ قرآن داشته باشیم.

ضرورت بهره گیری و استفاده از ظرفیت های بالقوه طرح های قرآنی در فضای مجازی
معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر لزوم پیگیری و اجرای طرح های قرآنی ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها در فضای مجازی تاکید کرد.
در نشست مجازی این معاونت ، عبدالهادی فقهی زاده بهره گیری از ظرفیت دفاتر قرآن و عترت ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ها برای فعالیت در فضای مجازی در دوران شیوع ویروس کرونا و تعطیلی فعالیت های نمایشگاه های قرآنی استان ها در ماه مبارک رمضان به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی ، را متذکر شد و هدف از برگزاری این جلسه را هماهنگی و ایجاد ساز وکار یکپارچه در دفاتر قرآن و عترت استان ها برای اجرای طرح های قرآنی در فضای مجازی دانست.
وی بهره گیری از ظرفیت و توان مؤسسات قرانی را به عنوان یکی از راهکارهای اصلی تحقق این هدف بیان کرد.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اجرای مرحله دوم طرح های خانه های نورانی و چلچراغ آسمانی و همچنین نخستین جشنواره کودک و نوجوان در فضای مجازی را از نمونه کارهای در دست اجرای معاونت دانست و تاکیدکرد : از دفاتر استانی انتظار می رود اطلاع رسانی و تشویق هر چه بیشتر مؤسسات قرآنی بویژه در شهرستانها برای ارائه طرح های قرآنی در فضای مجازی اقدامات مؤثر انجام دهند.
فقهی زاده یکی از راهکارهای مبتنی بر فعالیت های منسجم و گسترده در ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را همکاری با سایر دستگاه ها و نهادهای قرآنی دانست و گفت: بی شک تقویت و ارتباط منسجم با نهادهای دولتی و غیر دولتی در زمینه بسط و گسترش فعالیت های قرآنی در استان ها می تواند به مشارکت حداکثری و تقویت جایگاه رفیع قرآن عظیم الشان منجر شود، از این رو می بایست در این زمینه فعالیت های چشمگیری صورت پذیرد.
وی در ادامه بر لزوم ارسال طرح های قرآنی بر اساس اصول یکپارچه و منطبق بر فعالیت های خلاق تاکید کرد و گفت: طرح های ارسالی می بایست بر پایه سه اصل مهم اینکه موضوع طرح ها ناظر به نیاز واقعی مردم آن استان و یا آن منطقه باشد ، تلاش شود تا ارائه آموزه های قرآنی با روشی خلاقانه و نوآورانه همراه باشد و توجه به طیف گسترده تری از مخاطبان باید به عنوان یک اصل در طرح ها لحاظ شود، باشد .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)