پخش زنده
امروز: -
بیش از 30 هزار راس گوساله پروار در واحدهای پرواربندی استان اصفهان آماده عرضه به بازار شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ مدیر امور دام سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: همچنین مازاد بر نیاز این گوساله های پرواری قابل صادرات است.
احمدرضا اسماعیلی افزود: این استان اصفهان سال گذشته با تولید 68 هزار و 900 تن گوشت قرمز، رتبه سوم تولید گوشت قرمز را در کشور کسب کرد و بیش از 10 هزار تن گوشت مازاد را به دیگر استانها به ویژه استان تهران صادر کرده است.
وی گفت: هم اکنون در پی واردات گوشت قرمز منجمد در سال گذشته و توزیع گسترده آن در فروشگاههای بزرگ زنجیرهای و تعاونیهای کارمندان و از طرفی شیوع ویروس کرونا که کاهش مصرف گوشت را به دنبال داشته، قیمت دام زنده گوساله پروار شده کاهش پیدا کرده و موجب تلمبار شدن این گوسالههای پروار در واحدهای پرواربندی شده است.
استان اصفهان دارای بیش از هزار و 850 واحد گاوداری صنعتی با بیش از 460 هزار راس دام سنگین است و بعنوان یکی از تولیدکنندگان اصلی دام و گوشت قرمز در کشور شناخته شده است.