• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۲۳۷۸
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۶
بین الملل » مقاومت
در آستانه بیستمین سالگرد عقب نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از لبنان

اذعان رژیم صهیونیستی به برتری نظامی حزب الله در میدان جنگ

یک ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی در خاطرات خود اعتراف کرد که حزب الله لبنان به توهم شکست ناپذیری ارتش این رژیم پایان داد.

اذعان رژیم صهیونیستی به برتری نظامی حزب الله در میدان جنگبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه رای الیوم در آستانه بیستمین سالگرد عقب نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از لبنان نوشت: مقامات نظامی رژیم صهیونیستی اذعان دارند، از نظر تاکتیکی حزب الله قبل از خروج رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان در ماه مه ۲۰۰۰، توانست موازنه وحشت تاکتیکی برقرار کند و در عمل توانست برتری نظامی این رژیم  را در هم شکند.

-برتری تاکتیکی و راهبردی حزب الله لبنان 
روزنامه رای الیوم در گزارشی به قلم زهیر اندراوس نوشت: گرشون هکوهین ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی که پژوهشگر مرکز تحقیقات راهبردی بگین-سادات در تل آویو است مقاله‌ای را در روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» به مناسبت گذشت ۲۰ سال از «خروج» اسرائیل از لبنان منتشر کرد.
وی در این مقاله نوشت این نکته کاملا درست است که در جنوب لبنان جنگی رخ داد و با گذشت سال‌ها بسیار پیچیده‌تر شد، زیرا درگیری‌ها براساس جنگ چریکی رخ داد و ارتش اسرائیل از زمانی که تاسیس شد حتی یک بار چنین جنگی را تجربه نکرده بود.
وی نوشت: پس از گذشت چندین سال مشخص شد اختلافات و تضاد‌هایی بین تصمیم گیرندگان اسرائیل درباره هدف از این جنگ وجود دارد که  آیا این جنگ برای حفاظت نظامی از منطقه موسوم به «منطقه امنیتی» یا برای پیروزی علیه حزب الله بود.
این ژنرال اسرائیلی در مقاله اش تاکید کرد: ارتش اشغالگر بین سه هدف به شدت سرگردان بود؛ نخستین و مهمترین هدف محافظت از امنیت شهرک‌های صهیونیست نشین شمال بود.
دومین هدف این بود که ارتش مزدور اسرائیل موسوم به «ارتش جنوب لبنان» حفظ شود تا تلفات در میان نظامیان ارتش اشغالگر و همچنین ارتش جنوب لبنان کاهش یابد برای اینکه از ساکنان جنوب محافظت شود.
در عرصه میدانی حزب الله برای آزادسازی اراضی اشغالی فعالیت کرد، اما در عرصه پنهانی ضربات دردناک و سختی به ارتش اسرائیل وارد کرد که تاکنون باقی است.
سومین هدف، حمله به حزب الله و تضعیف قدرت جنگی آن بود.
وی افزود: حزب الله از وجود این تضاد‌ها با خبر شد و برای بهره برداری از این اختلافات فعالیت کرد، زیرا از نظر راهبردی به نفعش بود که اختلاف بر سر اهداف تشدید شود.
این ژنرال صهیونیستی تاکید کرد در عرصه میدانی حزب الله برای آزادسازی اراضی اشغالی فعالیت کرد، اما در عرصه پنهانی ضربات دردناک و سختی به ارتش اسرائیل وارد کرد.
-نابودی توهم شکست ناپذیر بودن ارتش رژیم صهیونیستی
هدف از این عملیات پیشرفته، نابودی این تئوری بود که ارتش اسرائیل شکست ناپذیر است؛ که در عمل حزب الله به این هدف خود رسید.  
این ژنرال اسرائیلی در ادامه مقاله آورده است حمله موشکی سازمان‌های فلسطینی به قوت خود باقی بود یعنی با استفاده از «کاتیوشا» به دو شهرک کریات شمونه و نهاریا در شمال حمله می‌شد تا در میان ساکنان منطقه وحشت ایجاد شود، اما حزب الله بر خلاف فلسطینی‌ها می‌خواست از طریق این موشک‌ها دولت عبری را از نظر تاکتیکی و راهبردی گرفتار کند و در عمل هم در این زمینه موفق شد.
حزب الله لبنان در این جنگ نشان داد که تئوری شکست ناپذیر بودن ارتش اسرائیل  در عمل توهمی بیش نیست.  
-سردرگمی سران رژیم صهیونیستی و باران موشک‌های حزب الله
این پژوهشگر صهیونیستی در ادامه گفت از نظر راهبردی در سراسر مجموعه امنیتی اسرائیل درباره اهداف حضور در لبنان سردرگمی ایجاد شد.
وی تاکید کرد نیرو‌های اسرائیلی و نیرو‌های وابسته به آن در جنوب لبنان با حضور خود در جنوب نتوانستند مانع حزب الله شوند که بارانی از موشک‌ها را بر سر شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال ریخت.
از نظر تاکتیکی نیز حزب الله قبل از خروج اسرائیل از جنوب لبنان در ماه مه ۲۰۰۰، توانست موازنه وحشت بین خود و ارتش اسرائیل برقرار کند، زیرا پس از دو عملیات نظامی اسرائیل، جامعه بین المللی محدودیت‌هایی علیه ارتش اسرائیل اعمال کرد که اجازه نداد ارتش عملیات بازدارندگی علیه حزب الله انجام دهد و در عمل حزب الله به نحوی توانست برتری نظامی ارتش اسرائیل را در هم شکند.

-وحشت صهیونیست‌ها از درگیری جدید
ژنرال هکوهین در پایان مقاله تحلیلی خود به ترور (شهادت) عباس موسوی دبیر کل حزب الله در سال ۱۹۹۲ اشاره کرد و نوشت: حزب الله در قبال این ترور با قوت واکنش نشان داد و شهرک‌های صهیونیست نشین شمال را به شدت بمباران و در دل غیر نظامیان وحشت ایجاد کرد و شماری از آن‌ها کشته یا مجروح شدند و این وحشت هنوز هم باقی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)